Închide meniul
VIDEO

Bodyguard-ul lui Lionel Messi s-a năpustit asupra unui copil care a intrat pe teren să facă un selfie. Cum a reacţionat Messi

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 octombrie 2023, 17:48

Bodyguard-ul lui Lionel Messi s-a năpustit asupra unui copil care a intrat pe teren să facă un selfie. Cum a reacţionat Messi

Bodyguard-ul lui Lionel Messi s-a năpustit asupra unui copil care a intrat pe teren să facă un selfie

Yassine Cheuko este bodyguard-ul lui Lionel Messi / Captură Twitter

Bodyguard-ul lui Lionel Messi s-a năpustit asupra unui copil la finalul meciului Inter Miami – Cincinnati, scor 0-1, din MLS. Starul argentinian a jucat 35 de minute şi nu a putut să îşi ajute echipa să obţină o victorie care era esenţială pentru a mai spera la play-off.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imediat după fluierul final, un copil a reuşit să treacă de stewarzi şi să pătrundă pe teren. Puştiul şi-a dorit o poză cu Lionel Messi, dar nu a putut să „dribleze” şi garda de corp a starului argentinian. Yassine Cheuko (34 de ani) a făcut un sprint şi l-a blocat pe copil.

Bodyguard-ul lui Lionel Messi s-a năpustit asupra unui copil

Messi a văzut ce s-a întâmplat şi a avut o reacţie de mare campion. L-a anunţat pe bodyguardul său că nu este niciun fel de problemă şi s-a apropiat de copil. I-a permis acestuia să facă un selfie cu el.

Tânărul fan a făcut poza la care visa, a primit şi un autograf pe tricou şi a plecat fericit de la stadion. Nu acelaşi lucru se poate spune despre Messi, care a suferit o înfrângere greu de digerat.

Reclamă
Lionel Messi, gest de mare campion
Lionel Messi, gest de mare campion

Inter Miami nu mai are nicio şansă la calificarea în play-off

Revenit pe teren în meciul cu FC Cincinnati, Lionel Messi, care a intrat pe teren în repriza a doua, nu a reuşit să împiedice înfrângerea lui Inter Miami, scor 0-1, în MLS. Acest eşec pentru echipa starului argentinian a dus la eliminarea din cursa pentru play-off, anunţă news.ro.

În ciuda revenirii după accidentare a starului Lionel Messi, Inter Miami a fost eliminată din cursa pentru play-off-ul MLS după o înfrângere cu 1-0, sâmbătă, acasă cu FC Cincinnati. Numărul 10 argentinian a intrat pe teren în minutul 55 la 0-0, dar nu a putut împiedica liderul Conferinţei de Est să câştige meciul graţie unui gol al lui Alvaro Barreal (78).

Cu o victorie, Miami ar putea continua să viseze la calificarea în play-off-ul ligii americane. Dar clubul din Florida, penultimul din Est, este acum prea departe (33 p) pentru locurile de play-off, cu două meciuri rămase de disputat.

Reclamă 4 / 0/3

Absenţa lui Messi timp de patru meciuri a costat scump pe Inter Miami, care nu a mai câştigat de la victoria cu 4-0 din 20 septembrie în faţa celor de la Toronto. Septuplul câştigător al Balonului de Aur a revenit din pauza internaţională cu Argentina în septembrie, accidentat, şi a jucat doar 37 de minute împotriva lui Toronto, înainte de a fi forţat să iasă.

Salariul uriaş pe care îl are bodyguard-ul lui Lionel Messi

Yassine Cheuko este luptător MMA şi a fost în trecut soldat american. El a participat la misiunile din Irak și Afganistan. Este expert în arte marţiale, box şi taekondo.

Yassine Cheuko este plătit cu 3.5 milioane de dolari pe an pentru că îl păzeşte pe Lionel Messi, informează en.as.com. Chueko stă lângă Messi pe gazon după meciuri şi urmăreşte atent, de pe margine, ca argentinianul să nu păţească nimic nici în timpul partidelor.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Vezi toate știrile
Citește și