Închide meniul

Borussia Dortmund a dat o lovitură importantă pe piaţa transferurilor. A lăsat-o pe PSG fără un titular!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 iunie 2020, 15:02

Borussia Dortmund a dat o lovitură importantă pe piaţa transferurilor. A lăsat-o pe PSG fără un titular!

Twitter Borussia Dortmund

Thomas Meunier a semnat cu Borussia Dortmund

Meunier a semnat un contract valabil până în 2024. Chiar în acest an a jucat pe stadionul din Dortmund. A ajutat-o pe PSG să îi elimine pe galben-negri din optimile UEFA Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Thomas Meunier este noul jucător al Borussiei Dortmund

"A sosit ziua cea mare! Este o onoare să anunţ că sunt noul jucator al Borussiei Dortmund. Începe un nou capitol pentru mine! Voi purta tricoul galben şi negru cu mândrie!", a scris Thomas Meunier pe contul său de Twitter. 

"Meunier este un jucător care a demonstrat ce calităţi are la cel mai înalt nivel, în Champions League şi la echipa naţională. Ne va ajuta cu experienţa lui", a reacţionat şi directorul sportiv al lui BVB, Michael Zorc.

Meunier a ajutat-o pe PSG să câştige trei titluri în cei patru ani petrecuţi în capitala Franţei. În 128 de meciuri a înscris 13 goluri şi a oferit 21 de pase decisive. A adunat 40 de selecţii şi 7 goluri la echipa naţională a Belgiei.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și