Închide meniul

Când se poate relua Premier League. Anunțul ministrului sportului din Anglia: ”Am purtat discuții”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 aprilie 2020, 14:52

Când se poate relua Premier League. Anunțul ministrului sportului din Anglia: ”Am purtat discuții”

DPA Images / Martin Rickett via hepta

Când se poate relua Premier League. Anunțul ministrului sportului din Anglia: ”Am purtat discuții”

Dowden își dorește ca prima ligă din Anglia să se reia cât mai repede, dar spune că nu va începe mai devreme de luna iunie. Acesta a mai spus, de asemenea, că nu poate oferi o dată exactă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oliver Dowden: ”Am purtat discuții cu reprezentanții Premier League”

”Personal, am purtat discuţii cu Premier League în vederea repornirii fotbalului cât mai curând posibil, pentru a putea susţine întreaga comunitate fotbalistică din Marea Britanie.

Dar, desigur, orice astfel de mişcare ar trebui să se facă în concordanţă cu recomandările medicilor. Nu putem să reluăm activitățile mai devreme de luna iunie”, a spus Dowden, potrivit Reuters.

Premier League a fost suspendat pe 13 martie și rămâne așa până pe 30 aprilie, atunci când se va lua o nouă decizie. Regulile de izolare din Marea Britanie rămân în vigoare până pe 7 mai.

Premier League, competiția ce va suferi cel mai mult de pe urma pandemiei

Potrivit Institutului de business sportiv din Barcelona, cele mai tari ligi din Europa vor pierde nu mai puțin de patru miliarde de euro în cazul în care partidele nu se mai pot relua.

Reclamă

Cel mai mult va suferi Premier League, acolo unde sunt foarte mulți bani din drepturile de televizare. Astfel, se estimează că englezii vor pierde 1,25 miliarde de euro. În top urmează La Liga (850 de milioane de euro), Bundesliga (750 de milioane de euro), Serie A (650 de milioane de euro) și Ligue 1 (400 de milioane de euro).

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și