Închide meniul

Căpitanul Carles Puyol, mesaj emoţionant după plecarea lui Lionel Messi de la Barcelona! „Nu putem să îţi mulţumim îndeajuns pentru tot ce ne-ai oferit”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 august 2021, 9:53

Căpitanul Carles Puyol, mesaj emoţionant după plecarea lui Lionel Messi de la Barcelona! „Nu putem să îţi mulţumim îndeajuns pentru tot ce ne-ai oferit

Căpitanul Carles Puyol, mesaj emoţionant după plecarea lui Lionel Messi

Profimediaimages

„Mulţumim mult pentru tot, Leo! Nu putem să îţi mulţumim îndeajuns pentru tot ce ne-ai oferit. Îţi doresc tot ce e mai bun. Visca el Barca”, e mesajul lui Puyol, care a ataşat o poză cu cei doi, în care Messi ţine în mână un Balon de Aur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
 
View this post on Instagram
 
A post shared by Carles Puyol (@carles5puyol)

În situaţia în care Barcelona nu produce o minune prin care Messi să revină pe Camp Nou, cele mai mari şanse de a pune mână pe starul argentinian le are PSG. Acolo, el ar putea evolua alături de prietenul Neymar. Pentru a-i face loc lui Messi, PSG e dispusă să îl cedeze pe Kylian Mbappe la Real Madrid.

Cifrele și recordurile uluitoare ale lui Lionel Messi la Barcelona

Lionel Messi este, fără discuție, cel mai mare jucător care a jucat vreodată pentru Barcelona. Are cele mai multe goluri pentru club, cele mai multe meciuri disputate, cele mai multe titluri câștigate și cele mai multe victorii în istoria de 121 de ani a clubului.

6 Baloane de Aur. Leo Messi este singurul jucător din istoria fotbalului care a câștigat cel mai prestigios premiu la nivel individual în atâtea rânduri

Reclamă

3 Baloane de Aur la 24 de ani. Messi este cel mai tânăr jucător din istorie care a ajuns la 3 Baloane de Aur. La aceeași vârstă, Cristiano Ronaldo și Eden Hazard reușeau abia primul hat-trick.

91 de goluri într-un singur an. Se întâmpla în 2012, când Messi înscria de 84 de ori pentru Barcelona (59 de goluri în La Liga, 13 în Champions League, 5 în Copa del Rey și 2 în Supercupa Spaniei) și de 12 ori pentru naționala Argentinei.

474 de goluri în La Liga. Lionel Messi este cel mai bun marcator din istoria campionatului Spaniei.

Reclamă 4 / 0/3

672 de goluri pentru Barcelona. Messi este cel mai bun marcator din istoria clubului blaugrana.

17 sezoane la Barcelona. Alături de Xavi și Carles Rexach, Messi este jucătorul care a îmbrăcat tricoul catalanilor în cele mai multe sezoane

38 de echipe împotriva cărora a înscris. În istoria La Liga, doar Messi a marcat împotriva unui număr atât de mare de echipe diferite.

26 de goluri în El Clasico. Lionel Messi a înscris cele mai multe goluri în istoria derby-urilor Barcelona – Real Madrid.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și