Închide meniul

Capitolul la care Lionel Messi e cel mai slab jucător din Ligue 1. Cifre dezastruoase pentru starul lui PSG

Antena Sport Publicat: 31 octombrie 2021, 9:02

Reclamă
Capitolul la care Lionel Messi e cel mai slab jucător din Ligue 1. Cifre dezastruoase pentru starul lui PSG

Capitolul la care Lionel Messi e cel mai slab jucător din Ligue 1

Profimediaimages

Astfel, există și un capitol la care Messi este cel mai slab jucător din prima ligă franceză. El a trimis cele mai multe șuturi spre poartă, fără să înscrie. Lionel a șutat de 15 ori, doar patru execuții fiind cadrate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Faptul că nu s-a acomodat încă în tridentul ofensiv al parizienilor, unde joacă alături de Mbappe și Neymar, i-a adus o nouă contraperformanță. Este prima oară în cariera sud-americanului când acesta nu înscrie sau nu oferă o pasă decisivă, în campionat, până în luna noiembrie.

Motivul pentru care Lionel Messi a fost schimbat la pauză în PSG – Lille 2-1

Mauricio Pochettino, antrenorul lui PSG, a reacționat după ce Lionel Messi a fost schimbat la pauză în meciul cu Lille, scor 2-1, în etapa a 12-a din Ligue 1.

„Ca măsură de precauție. A fost o decizie luată de comun acord cu staff-ul medical. Sperăm că va fi disponibil pentru meciul lui Lepizig”, a spus Mauricio Pochettino, potrivit L’Equipe.

Reclamă
Reclamă

Lille a deschis scorul prin Jonathan David, în minutul 33, pe când parizienii au avut un singur șut pe spațiul porții în primele 45 de minute. Astfel, antrenorul a mutat decisiv. Messi a fost înlocuit cu Mauro Icardi. Chiar și fără Messi pe teren, PSG a reușit să întoarcă rezultatul și să câștige. Marquinhos, în minutul 74, și Angel Di Maria, în minutul 88, din pasa lui Neymar, au adus victoria vicecampioanei Franței.

„Sentimentul meu e că, în prima repriză, nu am reușit să avem control asupra meciului. Pe recuperare, Lille a creat pericol prea ușor. Fiecare atac al lor s-a încheiat cu fază de gol.

Repriza secundă am fost mult mai buni, am reușit să dăm această siguranță echipei și ne-am aventurat mai mult în atac, am jucat. Întotdeauna sunt lucruri care pot fi îmbunătățite. Dar important a fost să câștigăm”, a mai spus Mauricio Pochettino.

Reclamă
Reclamă

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:03

Costel Gâlcă, prima reacție după Universitatea Craiova – Unirea Slobozia 3-0. Mesaj pentru suporteri: „Le cer să ne susțină!”

0:03

„E o anomalie” Mihai Stoica, reacţie vehementă după ce FRF a anunţat că FCSB nu va primi arbitri străini: „Cum facem cu grecii?”

23:37 30 sept.

Mircea Lucescu a dezvăluit că România este ultima echipă din cariera lui! „Il Luce”, declaraţie de dragoste pentru naţională

23:32 30 sept.

Parma – Cagliari 2-3. Răzvan Marin şi Dennis Man au marcat în duelul românilor din Serie A! Meci „nebun” pe „Ennio Tardini”

23:26 30 sept.

Răzvan Marin, gol fabulos în Parma – Cagliari! L-a învins pe portarul din echipa lui Man și Mihăilă cu un șut de „generic”

23:15 30 sept.

VideoCristiano Ronaldo, gol superb în Al Nassr – Al Rayyan! Motivul pentru care meciul s-a întrerupt minute în şir după reuşita lui

1 Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!” 2 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 3 FotoFiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit la 27 de ani. Tatăl ei ar fi fost de faţă! Ce au fost obligaţi să facă invitaţii 4 VIDEOBernadette Szocs – Xiaona Shan 1-3 a fost în AntenaPLAY, la China Smash 2024. Românca, eliminată în primul tur 5 FC Porto – Arouca 4-0 şi Braga – Rio Ave 4-0 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Portugal 6 VIDEOAl Nassr – Al Rayyan 2-1 a fost în AntenaPLAY. Cristiano Ronaldo şi Sadio Mane au marcat pentru gazde! Rezultatele zilei
Citește și