Închide meniul

Carlo Ancelotti a făcut anunțul așteptat de toți fanii lui Real Madrid! Dezvăluiri importante despre viitorul său

Alex Ioniță Publicat: 16 decembrie 2023, 18:12

Reclamă
Carlo Ancelotti a făcut anunțul așteptat de toți fanii lui Real Madrid! Dezvăluiri importante despre viitorul său

Carlo Ancelotti a făcut anunțul așteptat de toți fanii lui Real Madrid

Carlo Ancelotti / Profimedia

Carlo Ancelotti a făcut anunțul așteptat de toți fanii lui Real Madrid! Tehnicianul echipei din capitala Spaniei a vorbit despre viitorul său, după ce a fost dat ca și plecat de la echipa madrilenă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai exact, actualul tehnician al celor de la Real Madrid era dat, conform presei din Spania, ca și viitorul selecționer al echipei naționale a Braziliei, din vara anului 2024. Totuși, Ancelotti a dezvăluit acum ce planuri are, după expirarea contractului.

Carlo Ancelotti a făcut anunțul așteptat de toți fanii lui Real Madrid. Mesajul tehnicianului

Înainte de finalul acestui an, Carlo Ancelotti le-a făcut sărbătorile fericite fanilor lui Real Madrid. Tehnicianul a dezvăluit faptul că și-ar dori să rămână pe banca echipei și, astfel, să își prelungească contractul cu „Los Blancos”, care expiră în vara anului 2024.

”E o întrebare simplă. Voi fi aici până le 30 iunie 2024. În această perioadă trebuie să mă ocup de reînnoire. Dacă clubul e fericit, și eu sunt fericit”, a spus Carlo Ancelotti, citat de jurnalistul sportiv Fabrizio Romano.

Reclamă

De asemenea, în urmă cu ceva timp, acesta a ținut să facă lumină în cazul legat de zvonurile conform cărora va deveni selecționerul echipei naționale din Brazilia.

„Înțelegerea cu Brazilia? Sunt doar zvonuri… Mă simt foarte bine la Real acum, având în vedere cum arată lucrurile. Am început sezonul într-o manieră excelentă și continuăm la același nivel”, spunea tehnicianul, în luna octombrie.

Ce le-a spus Carlo Ancelotti jucătorilor săi atunci când aceştia erau conduşi la pauză de Union Berlin

Antrenorul italian a făcut declaraţii după Union Berlin – Real Madrid 2-3. Iată ce le-a spus Carlo Ancelotti jucătorilor săi atunci când aceştia erau conduşi la pauză de Union Berlin.

Reclamă 4 / 0/3

Real Madrid era condusă cu 1-0 de către echipa germană la pauză, dar a reuşit să revină şi să câştige partida. Madrilenii au terminat faza grupelor cu maximum de puncte, 18 din 6 partide.

„Le-am spus la pauză că avem 40 de minute bune și două minute nebunești. Este o lipsă de concentrare pe care trebuie să o reparăm cu calm. Am spus să țină pasul și să ne bucurăm de fotbal, să jucăm în zonele largi pentru că nu am profitat de asta în prima repriză.

(n.r.: dacă are vreun reproș după faza grupelor) Nu. Ne-am descurcat foarte bine. În a doua jumătate a fazei grupelor ne-am îmbunătățit jocul. În ultimele două jocuri am gestionat bine avantajul. Astăzi și împotriva lui Betis ar fi trebuit să ne descurcăm mai bine. Nu poți crede că poți controla totul cu posesia, trebuie să termini lucrurile.

(n.r.: despre meciul cu Union Berlin) Un pic ciudat. Am controlat bine prima repriză, am dominat, dar două minute nebunești au complicat totul. Din fericire, în repriza secundă am încercat să fim mai eficienți, am trimis centrări pentru că avem un atacant care se pricepe la loviturile cu capul și a marcat două goluri așa”, a declarat Carlo Ancelotti după Union Berlin – Real Madrid 2-3, potrivit en.as.com.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00) 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și