Închide meniul

Carlo Ancelotti, cuvinte uriaşe la adresa lui Benzema: „Trebuie să fie pe lista jucătorilor care se luptă pentru ‘Balonul de Aur’. Este ca un vin scump”

Antena Sport Publicat: 24 septembrie 2021, 23:54

Reclamă
Carlo Ancelotti, cuvinte uriaşe la adresa lui Benzema: „Trebuie să fie pe lista jucătorilor care se luptă pentru Balonul de Aur. Este ca un vin scump

Meciuri tari în UEFA Champions League

Profimediaimages

Antrenorul său de la Real Madrid, Carlo Ancelotti, crede că Benzema trebuie inclus pe lista scurtă cu potenţialii câştigători ai „Balonului de Aur”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Carlo Ancelotti, cuvinte uriaşe la adresa lui Benzema

Cred că pentru ceea ce face, pentru ceea ce a realizat în sezonul trecut, Benzema trebuie să fie pe lista jucătorilor care se luptă pentru Balonul de Aur. Acestea fiind spuse, Karim are timp să o câştige pentru că nu cred că acesta este ultimul său sezon. Karim este ca un vin bun, se îmbunătăţeşte în timp„, a spus Carlo Ancelotti despre Karim Benzema.

Karim Benzema a semnat prelungirea contractului cu Real Madrid

În această vară, Karim Benzema a semnat prelungirea contractului cu Real Madrid. „Real Madrid şi Karim Benzema au ajuns la un acord pentru prelungirea contractului. El va rămâne la club până în vara lui 2023, pentru următoarele două sezoane”, se arată în comunicatul oficial al galacticilor.

Real Madrid i-a fixat o clauză de reziliere incredibilă francezului. Cine doreşte să îl transfere trebuie să plătească nu mai puţin de 1 miliard de euro. Este o sumă record pentru fotbalul mondial.

Reclamă

Karim Benzema îl aşteaptă şi pe Kylian Mbappe la Real Madrid. Cei doi pot face cuplu în atacul madrilenilor în sezonul viitor, dacă Mbappe va accepta oferta Realului.

Într-o zi, el va juca la Real Madrid. Este cel mai bun club din lume. Fanii sunt foarte importanţi. Este o lume diferită şi multă presiune. Mă înţeleg bine cu el, şi evident că mi-ar plăcea să fie alături de mine la Madrid. Dar trebuie să respectăm şi clubul lui”, a declarat Benzema, potrivit rtl.fr.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:10 Şefii lui Dinamo „aruncă” cu bani înaintea barajului cu Csikszereda! Primă uriaşă promisă pentru salvarea de la retrogradare 22:09 Louis Munteanu, „coşmarul” Universităţii Craiova! Cifre incredibile ale atacantului de 21 de ani împotriva oltenilor 22:05 LIVE TEXTFarul – Universitatea Craiova 3-2. Louis Munteanu şi Alex Mitriţă au reuşit câte o „dublă” 21:37 Faza serii, după ce Universitatea Craiova l-a omagiat pe Ion Oblemenco. Ce s-a întâmplat cu un tricou cu chipul legendei 21:24 NEWS ALERTDan Şucu a bătut palma cu noul antrenor al Rapidului! Când va fi făcut anunţul oficial. Lovitură de proporţii dată de giuleşteni 21:20 LIVE VIDEOSUA – Slovacia 4-5 şi Norvegia – Finlanda 1-4 au fost în AntenaPLAY! Elveţia – Cehia şi Germania – Suedia se joacă ACUM 20:17 Veste uriaşă pentru Simona Halep! Anunţul primit cu două luni înaintea Jocurilor Olimpice de la Paris 19:57 PAOK – Panathinaikos LIVE VIDEO (miercuri, 20:00, AntenaPLAY). Răzvan Lucescu continuă războiul pentru titlul din Grecia 19:34 „Mă retrag într-o peşteră” Delegarea lui Istvan Kovacs la finala Europa League, făcută praf: „Clubul de comedie” 19:30 FotoSoţia lui Michael Schumacher vinde tot pentru a face rost de bani! Decizie radicală luată de Corinna, la 10 ani după accident Vezi toate știrile
Citește și