Închide meniul

Câți bani încasează CFR Cluj pentru transferul lui Adrian Păun la Hapoel Beer Sheva! Prima reacție a românului, în Israel: „El mi-a povestit despre club”

Cosmin Cioboată Publicat: 28 septembrie 2022, 20:46

Câți bani încasează CFR Cluj pentru transferul lui Adrian Păun la Hapoel Beer Sheva! Prima reacție a românului, în Israel: „El mi-a povestit despre club

Adrian Păun a semnat cu Hapoel Beer Sheva

Adrian Păun, în tricoul lui Hapoel Beer Sheva, în Israel / Facebook Hapoel Beer Sheva

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Păun a fost prezentat oficial la Hapoel Beer Sheva în această seară.

Câți bani încasează CFR Cluj pentru transferul lui Adrian Păun la Hapoel Beer Sheva

Potrivit Fanatik, CFR Cluj a încasat 200.000 de euro pentru împrumutul lui Adrian Păun la clubul din Israel. Oficialii lui Hapoel Beer Sheva vor fi nevoiți să achite alte 500.000 de euro la finalul stagiunii, dacă vor dori să-l transfere definitiv pe mijlocașul de 27 de ani.

Reclamă

Păun a oferit o primă reacție după transferul la Hapoel, explicând că Ovidiu Hoban a avut o influență uriașă în realizarea mutării. Fostul său coleg de la CFR a evoluat pentru israelieni în perioada 2014-2017, înainte să vină în Gruia, și l-a încurajat să accepte oferta.

„Sunt fericit să mă alătur lui Hapoel Beer Sheva. Unul dintre oamenii cu care am vorbit înainte de mutare a fost coechipierul meu, Ovidiu Hoban. El mi-a povestit despre club și despre momentele grozave prin care a trecut aici. Am auzit multe de la el despre publicul uimitor, pe care abia aștept să-l întâlnesc la meciuri”, a spus Adrian Păun, potrivit site-ului oficial al lui Hapoel Beer Sheva.

Reclamă

Adrian Păun a fost împrumutat de CFR Cluj la Hapoel Beer Sheva

Adrian Păun a plecat de la CFR Cluj la Hapoel Beer Sheva! Campioana României a anunțat oficial despărțirea de mijlocașul de 27 de ani. Ardelenii i-au mulțumit lui Păun pentru aportul adus în tricoul CFR-ului în cei 9 ani.

Crescut de CFR Cluj, Păun s-a despărțit astăzi de clubul din Gruia, cu destinația Israel. Mijlocașul român va juca la Hapoel Beer Sheva, echipa care a eliminat Universitatea Craiova în play-off-ul Conference League, la loviturile de departajare, în această ediție.

CFR Cluj i-a mulțumit public lui Adrian Păun pentru munca depusă în tricoul vișiniu. Internaționalul de 27 de ani a debutat la CFR Cluj în 2013 şi a adunat 307 meciuri pentru campioana României din ultimele 5 sezoane.

Reclamă 4 / 0/3

„Mult succes, Adiță Păun!

Cluburile CFR 1907 Cluj și Hapoel Beer Sheva au ajuns la un acord privind transferul jucătorului Adrian Păun în Israel!

Venit la CFR Cluj încă din perioada junioratului, Adiță a bifat peste 300 de meciuri în tricoul alb-vișiniu și a devenit unul dintre cei mai iubiți jucători de la echipa noastră, reușind să marcheze de 29 de ori și să aducă în repetate rânduri zambetele pe chipurile fanilor CFR-iști!

Îi mulțumim pentru întreaga munca depusă în tricoul echipei noastre și îi dorim multă baftă la noua sa echipă!”, a anunțat CFR Cluj, pe contul de Facebook.

În perioada petrecută la CFR Cluj, Păun a cucerit 8 trofee: 5 titluri de campion, o Cupă a României și două Supercupe.

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:49 Darren Cahill, reacţie de mare campion după ce a participat la antrenamentele Simonei Halep: „E un exemplu pentru toți” 13:46 Charles Leclerc a vorbit despre rivalitatea de la Ferrari cu Carlos Sainz: „Am reuşit să facem asta!” 13:30 „Joc singur” Scandal la FCU Craiova, după înfrângerea cu Petrolul! Juan Bauza şi-a făcut praf colegii 13:25 Simona Halep – Paula Badosa LIVE TEXT (22:00), în primul tur de la Miami. Simo, emoţii uriaşe înainte de revenire 13:22 Marcell Jacobs, campionul olimpic la 100 de metri, şi-a anunţat revenirea în competiţii: „Totul s-a schimbat în 5 luni!” 13:10 VIDEOCălcâie, loburi şi goluri spectaculoase! Ianis Hagi, Denis Alibec şi Mihăilă au făcut show total la antrenamentul naţionalei 12:51 FotoAdrian Mutu şi-a făcut implant de păr în Turcia: „Nu e dureros, am dormit! Timpul nu iartă pe nimeni!” 12:47 Care a fost cauza morţii iubitului Arynei Sabalenka! Tenismena aflată pe tablou cu Halep la Miami e în doliu după decesul subit 12:45 Nume mari la Ţiriac Open. Lista completă a starurilor de pe tabloul principal de simplu 12:26 Darius Olaru şi-a dezvăluit cele două obiective uriaşe din 2024: „Vreau titlul cu FCSB şi să ajung în semifinală la EURO!” Vezi toate știrile
Soarele intră în Berbec pe 19 martie 2024 și oferă curaj nativilor Taur. Ce schimbări apar

Soarele intră în Berbec pe 19 martie 2024 și oferă curaj nativilor Taur. Ce schimbări apar

Nativii care își vor îmbunătății relațiile în această săptămână. Soarele intră în Berbec și aduce un nou început

Nativii care își vor îmbunătății relațiile în această săptămână. Soarele intră în Berbec și aduce un nou început

Formula 1
Pe același subiect
Adrian Mutu şi-a făcut implant de păr în Turcia
Extra • 12:51
FOTO
Adrian Mutu şi-a făcut implant de păr în Turcia: „Nu e dureros, am dormit! Timpul nu iartă pe nimeni!”
Cristi Balaj l-a pus la zid pe Ivaylo Petev, după CFR Cluj - Universitatea Craiova: "Trăieşte într-o altă lume. Nu e coerent"
Liga 1 • 17 mart., 12:01
Cristi Balaj l-a pus la zid pe Ivaylo Petev, după CFR Cluj – Universitatea Craiova: „Trăieşte într-o altă lume. Nu e coerent”
Întrebarea care l-a înfuriat pe Adi Mutu după CFR Cluj - Universitatea Craiova 1-2
Liga 1 • 16 mart., 22:40
„Nu e un rezultat corect!” Întrebarea care l-a înfuriat pe Adi Mutu după CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-2: „Poate era răcit”
Alexandru Mitriță, mesaj pentru Edi Iordănescu după victoria cu CFR Cluj
Liga 1 • 16 mart., 22:13
Alexandru Mitriță, mesaj pentru Edi Iordănescu după victoria cu CFR Cluj: „Sunt total schimbat! Vreau la EURO!”
CFR Cluj - Universitatea Craiova 1-2
Liga 1 • 16 mart., 21:58
CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-2. Etapă perfectă pentru FCSB! Oltenii au câștigat în Gruia și au urcat pe 2. CFR a căzut pe 4