Închide meniul

Câți bani încasează CFR Cluj pentru transferul lui Adrian Păun la Hapoel Beer Sheva! Prima reacție a românului, în Israel: „El mi-a povestit despre club”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 28 septembrie 2022, 20:46

Câți bani încasează CFR Cluj pentru transferul lui Adrian Păun la Hapoel Beer Sheva! Prima reacție a românului, în Israel: „El mi-a povestit despre club

Adrian Păun a semnat cu Hapoel Beer Sheva

Adrian Păun, în tricoul lui Hapoel Beer Sheva, în Israel / Facebook Hapoel Beer Sheva

S-a aflat câți bani încasează CFR Cluj pentru transferul lui Adrian Păun la Hapoel Beer Sheva. Campioana României l-a cedat pe mijlocașul de 27 de ani la formația din Israel sub formă de împrumut, până la finalul sezonului 2022/2023.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Păun a fost prezentat oficial la Hapoel Beer Sheva în această seară.

Câți bani încasează CFR Cluj pentru transferul lui Adrian Păun la Hapoel Beer Sheva

Potrivit Fanatik, CFR Cluj a încasat 200.000 de euro pentru împrumutul lui Adrian Păun la clubul din Israel. Oficialii lui Hapoel Beer Sheva vor fi nevoiți să achite alte 500.000 de euro la finalul stagiunii, dacă vor dori să-l transfere definitiv pe mijlocașul de 27 de ani.

Păun a oferit o primă reacție după transferul la Hapoel, explicând că Ovidiu Hoban a avut o influență uriașă în realizarea mutării. Fostul său coleg de la CFR a evoluat pentru israelieni în perioada 2014-2017, înainte să vină în Gruia, și l-a încurajat să accepte oferta.

„Sunt fericit să mă alătur lui Hapoel Beer Sheva. Unul dintre oamenii cu care am vorbit înainte de mutare a fost coechipierul meu, Ovidiu Hoban. El mi-a povestit despre club și despre momentele grozave prin care a trecut aici. Am auzit multe de la el despre publicul uimitor, pe care abia aștept să-l întâlnesc la meciuri”, a spus Adrian Păun, potrivit site-ului oficial al lui Hapoel Beer Sheva.

Reclamă

Adrian Păun a fost împrumutat de CFR Cluj la Hapoel Beer Sheva

Adrian Păun a plecat de la CFR Cluj la Hapoel Beer Sheva! Campioana României a anunțat oficial despărțirea de mijlocașul de 27 de ani. Ardelenii i-au mulțumit lui Păun pentru aportul adus în tricoul CFR-ului în cei 9 ani.

Crescut de CFR Cluj, Păun s-a despărțit astăzi de clubul din Gruia, cu destinația Israel. Mijlocașul român va juca la Hapoel Beer Sheva, echipa care a eliminat Universitatea Craiova în play-off-ul Conference League, la loviturile de departajare, în această ediție.

CFR Cluj i-a mulțumit public lui Adrian Păun pentru munca depusă în tricoul vișiniu. Internaționalul de 27 de ani a debutat la CFR Cluj în 2013 şi a adunat 307 meciuri pentru campioana României din ultimele 5 sezoane.

Reclamă 4 / 0/3

„Mult succes, Adiță Păun!

Cluburile CFR 1907 Cluj și Hapoel Beer Sheva au ajuns la un acord privind transferul jucătorului Adrian Păun în Israel!

Venit la CFR Cluj încă din perioada junioratului, Adiță a bifat peste 300 de meciuri în tricoul alb-vișiniu și a devenit unul dintre cei mai iubiți jucători de la echipa noastră, reușind să marcheze de 29 de ori și să aducă în repetate rânduri zambetele pe chipurile fanilor CFR-iști!

Îi mulțumim pentru întreaga munca depusă în tricoul echipei noastre și îi dorim multă baftă la noua sa echipă!”, a anunțat CFR Cluj, pe contul de Facebook.

În perioada petrecută la CFR Cluj, Păun a cucerit 8 trofee: 5 titluri de campion, o Cupă a României și două Supercupe.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și