Închide meniul

Adrian Păun a plecat de la CFR Cluj la Hapoel Beer Sheva! Anunțul oficial al campioanei României

Cosmin Cioboată Publicat: 28 septembrie 2022, 19:54

Adrian Păun a plecat de la CFR Cluj la Hapoel Beer Sheva! Anunțul oficial al campioanei României

Adrian Păun a fost transferat de la CFR Cluj la Hapoel Beer Sheva

Adrian Păun, într-un meci disputat de CFR Cluj / Profimedia

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Crescut de CFR Cluj, Păun s-a despărțit astăzi de clubul din Gruia, cu destinația Israel. Mijlocașul român va juca la Hapoel Beer Sheva, echipa care a eliminat Universitatea Craiova în play-off-ul Conference League, la loviturile de departajare, în această ediție.

Adrian Păun a plecat de la CFR Cluj la Hapoel Beer Sheva!

CFR Cluj i-a mulțumit public lui Adrian Păun pentru munca depusă în tricoul vișiniu. Internaționalul de 27 de ani a debutat la CFR Cluj în 2013 şi a adunat 307 meciuri pentru campioana României din ultimele 5 sezoane.

Reclamă

„Mult succes, Adiță Păun!

Cluburile CFR 1907 Cluj și Hapoel Beer Sheva au ajuns la un acord privind transferul jucătorului Adrian Păun în Israel!

Reclamă

Venit la CFR Cluj încă din perioada junioratului, Adiță a bifat peste 300 de meciuri în tricoul alb-vișiniu și a devenit unul dintre cei mai iubiți jucători de la echipa noastră, reușind să marcheze de 29 de ori și să aducă în repetate rânduri zambetele pe chipurile fanilor CFR-iști!

Îi mulțumim pentru întreaga munca depusă în tricoul echipei noastre și îi dorim multă baftă la noua sa echipă!”, a anunțat CFR Cluj, pe contul de Facebook.

În perioada petrecută la CFR Cluj, Păun a cucerit 8 trofee: 5 titluri de campion, o Cupă a României și două Supercupe.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Păun a plecat de la botezul unde era naş ca să semneze cu Hapoel Beer Sheva

Adrian Păun a plecat de la botezul unde era naş ca să semneze cu Hapoel Beer Sheva. Fotbalistul n-a ţinut cont de nimic pentru a prinde transferul carierei.

Hapoel Beer Sheva este următoarea destinaţie a fotbalistului, care a recurs la un gest uluitor. A plecat de la botezul unde era naş pentru a semna cu noul club, potrivit fanatik.ro. Motivul? Perioada de mercato se încheie azi în campionatul din Israel.

Adrian Păun era naş la botezul copilului artistei Vlăduței Lupău cu Adrian Rus, fostul portar de la CFR Cluj.

Dan Petrescu se teme înainte de CFR Cluj – Petrolul Ploieşti

Dan Petrescu se teme de duelul cu Gabi Tamaş, de la reluarea Ligii 1. CFR Cluj are duel cu Petrolul, sâmbătă, în etapa a 6-a. Campionii României au câştigat ultimele trei meciuri din campionat, fără gol primit.

CFR Cluj a profitat de pauza internaţională şi şi-a testat forţele într-un amical cu CSM Satu Mare. S-a impus categoric, cu 5-0. Boateng a deschis scorul în minutul 10 şi tot el a reuşit „dubla” până la pauză. În repriza a doua au marcat şi Buş, Vito şi Deac. Dan Petrescu i-a trimis pe teren şi pe nou-veniţii Ze Gomes şi Billong.

„Nu era important scorul, important era meciul, atitudinea. Băieţii s-au mişcat bine, au părut fresh, au părut entuziaşti. Toţi voiau să marcheze, în prima repriză erau puţin egoişti. În a doua parcă a fost mai bine ca şi goluri, dar per total cred că toţi jucătorii au arătat că vor să joace la CFR, toţi sunt în formă bună. Mă bucur foarte mult că nu am avut niciun accidentat.

E clar că şi lui Ze Gomes, şi lui Billong le lipsesc meciurile. Sunt jucători de calitate amândoi. Jucând meciuri pot să ajungă la un nivel bun. Noi avem noroc că mai este şi echipa a doua, dar în acelaşi timp în octombrie avem 9 meciuri. Am nevoie de toţi jucătorii, să joace toţi. Mi-au dat încredere azi toţi jucătorii„, a declarat Dan Petrescu într-un interviu postat pe pagina de Youtube a lui CFR Cluj.

Reclamă

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:29 Surpriza pe care o pregăteşte Edi Iordănescu pentru dubla cu Irlanda de Nord şi Columbia! Jucătorul care l-a impresionat 11:03 „Nu merita asta” Mesaje de susţinere pentru Aryna Sabalenka, după ce iubitul ei a murit subit, înainte de a împlini 43 de ani! 10:36 Stere Halep, înainte de meciul fiicei sale cu Paula Badosa: „Am foarte multe emoţii”! Ce a spus despre adversara Simonei 10:00 Vestea proastă pe care a primit-o Ionuţ Radu, cu 3 luni înainte de startul EURO 2024! 9:36 Cosmin Matei va fi pus sub acuzare după ce a fost depistat pozitiv! Nimeni nu a cerut proba B! Ce riscă fotbalistul 9:03 FotoSuferinţă fără margini pentru Aryna Sabalenka! Tenismena şi-a pierdut tatăl şi iubitul la aceaşi vârstă, în condiţii similare! 8:52 Pilotul de Formula 1 care investeşte într-un club de fotbal! Pierre Gasly şi-a ales echipa 8:23 Mesajul trimis din arest de liderul galeriei Rapidului, după meciul cu Farul. „Bocciu”, apel la adresa ultraşilor 8:15 Conducerea lui Dinamo i-a făcut praf pe jucători după ce au fost umiliţi de Hermannstadt: „Nu arătăm nici ca o echipă de Liga 2” 7:41 Darren Cahill, alături de Simona Halep, la Miami! Ajutor la antrenamente pentru româncă înainte de revenirea în circuit Vezi toate știrile
Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Formula 1
Pe același subiect
Cristi Balaj l-a pus la zid pe Ivaylo Petev, după CFR Cluj - Universitatea Craiova: "Trăieşte într-o altă lume. Nu e coerent"
Liga 1 • 17 mart., 12:01
Cristi Balaj l-a pus la zid pe Ivaylo Petev, după CFR Cluj – Universitatea Craiova: „Trăieşte într-o altă lume. Nu e coerent”
Întrebarea care l-a înfuriat pe Adi Mutu după CFR Cluj - Universitatea Craiova 1-2
Liga 1 • 16 mart., 22:40
„Nu e un rezultat corect!” Întrebarea care l-a înfuriat pe Adi Mutu după CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-2: „Poate era răcit”
Alexandru Mitriță, mesaj pentru Edi Iordănescu după victoria cu CFR Cluj
Liga 1 • 16 mart., 22:13
Alexandru Mitriță, mesaj pentru Edi Iordănescu după victoria cu CFR Cluj: „Sunt total schimbat! Vreau la EURO!”
CFR Cluj - Universitatea Craiova 1-2
Liga 1 • 16 mart., 21:58
CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-2. Etapă perfectă pentru FCSB! Oltenii au câștigat în Gruia și au urcat pe 2. CFR a căzut pe 4
LPF a anunţat programul etapei a treia din play-off/play-out
Liga 1 • 15 mart., 17:19
LPF a anunţat programul etapei a treia din play-off/play-out! Când se joacă Rapid – CFR Cluj şi FCSB – Universitatea Craiova