Închide meniul

Caz uluitor în Anglia! A marcat un hat-trick la debut, apoi clubul l-a dat afară: „E o greșeală care nu se va mai repeta!”

Cosmin Cioboată Publicat: 8 februarie 2023, 18:31

Reclamă
Caz uluitor în Anglia! A marcat un hat-trick la debut, apoi clubul l-a dat afară: „E o greșeală care nu se va mai repeta!

David Goodwillie a fost dat afară de club după un singur meci

David Goodwillie a fost dat afară de club după un singur meci / Profimedia

Caz uluitor în Anglia! David Goodwillie a marcat un hat-trick în meciul de debut, apoi clubul l-a dat afară, câteva ore mai târziu. Goodwillie a jucat în trecut la echipe cunoscute precum Dundee United, Crystal Palace sau Blackburn, iar recent ajunsese în liga a 7-a din Anglia, la Radcliffe FC.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul scoțian a debutat cum nu se putea mai bine la noua echipă. David Goodwillie a înscris 3 goluri în victoria obținută de Radcliffe FC în fața lui Belper Town.

Caz uluitor în Anglia! A marcat un hat-trick la debut, apoi clubul l-a dat afară: „E o greșeală care nu se va mai repeta!”

Bucuria lui Goodwillie n-a durat însă prea mult timp. La scurt timp după încheierea partidei, clubul englez a anunțat că i-a reziliat contractul atacantului de 33 de ani.

Decizia are legătură cu procesul în care a fost implicat David Goodwillie. Scoțianul a fost găsit vinovat pentru viol în 2011, însă n-au fost găsite suficiente probe pentru a-l trimite pe fotbalist la închisoare.

În schimb, David Goodwillie a fost obligat de judecători să-i plătească victimei daune în valoare de 100.000 de lire sterline.

Reclamă

Ulterior, jucătorul scoțian și-a continuat cariera, însă cu mari dificultăți. El a semnat în această iarnă cu Radcliffe FC, însă aventura sa la echipa din liga a 7-a engleză n-avea să dureze foarte mult.

David Goodwillie a fost dat afară de Radcliffe FC după un singur meci

La câteva ore după ce a reușit să înscrie 3 goluri la debut, Goodwillie a fost înștiințat de oficialii clubului că trebuie să părăsească echipa. Se pare că aceștia nu știau toate detaliile din trecutul atacantului cu 3 selecții la naționala Scoției.

„Confirmăm că David Goodwillie a părăsit clubul. Noi am susținut mereu că oricine merită a doua șansă și am procedat în consecință în privința mai multor jucători și membri ai staff-ului de-a lungul timpului.

Reclamă 4 / 0/3

Aceeași gândire a fost aplicată și cu David Goodwillie, dar în acest caz este clar că a existat o neînțelegere și ar fi trebuit să avem standarde mai înalte.

Întotdeauna am vrut să fim o sursă de mândrie pentru orașul nostru și vrem să ne cerem scuze tuturor. E o greșeală care nu se va mai repeta”, a anunțat Radcliffe FC, pe site-ul oficial al clubului.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 LIVE VIDEOCalificările pentru Marele Premiu de Formula 1 de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și