Închide meniul

Ce a declarat Theo Hernandez despre Ciprian Tătăruşanu, după AC Milan – Inter 0-3. Se aşteaptă revenirea lui Mike Maignan între buturi

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 ianuarie 2023, 10:48

Ce a declarat Theo Hernandez despre Ciprian Tătăruşanu, după AC Milan – Inter 0-3. Se aşteaptă revenirea lui Mike Maignan între buturi

Ce a declarat Theo Hernandez despre Ciprian Tătăruşanu, după AC Milan - Inter 0-3

Ciprian Tătăruşanu, în Supercupa Italiei / Profimediaimages

Theo Hernandez a avut o primă reacţie despre Ciprian Tătăruşanu, după AC Milan – Inter, scor 0-3, în Supercupa Italiei. Rossonerii au suferit o înfrângere dură, în Arabia Saudită, chiar împotriva marii rivale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ciprian Tătăruşanu a primit două goluri în primele 21 de minute. Portarul român a fost din nou titularizat de Stefano Pioli, dar şi-ar putea pierde locul în echipa de start în momentul revenirii lui Mike Maignan. Francezul este accidentat şi nu a mai jucat din luna septembrie.

Ce a declarat Theo Hernandez despre Ciprian Tătăruşanu, după AC Milan – Inter 0-3

Theo Hernandez s-a ferit să îl critice pe „Tătă”, dar a anunţat care este marele avantaj pe care îl are Maignan în faţa românului.

În momentul de față ne este greu să reacționăm la o greșeală și să rămânem o echipă. Reacționăm individual și nu colectiv. Eu nu aş vorbi de o atitudine greşită, sunt totuşi finale. Nu este corect să arătăm cu degetul spre un singur jucător.

Sunt multe situaţii în care trebuia să ne descurcăm mai bine. Chiar şi astăzi am primit al doilea gol dintr-o fază în care eram bine poziţionaţi numeric, dar neorganizaţi. Îmi cunosc coechipierii, este o lovitură grea, dar vom avea putere să reacţionăm. Cât cântăreşte absenţa lui Maignan? Ne-am chinuit să începem acţiunile de pe linia din spate şi adversarii au fost foarte agresivi. Nu cred că este o problemă individuală, de portar. Poate că Mike (n.r. Maignan) are o degajare mai lungă decât Tătăruşanu şi am fi putut să ieşim din presiunea adversarilor cu mai multă precizie. Putem să ne descurcăm mai bine şi în acest sens„, a declarat Theo Hernandez, potrivit gazzetta.it.

Reclamă

Şi Stefano Pioli a vorbit despre gafele uriaşe din defensivă, dar nu a nominalizat vreun jucător.

Am făcut prea multe greşeli în prima repriză şi apoi a devenit un meci complicat. Am încercat să avem un start bun, dar am făcut mult prea puţin. Nu suntem obişnuiţi să facem astfel de greşeli şi, dacă le facem împotriva unor adversari care te pedepsesc, atunci cântăresc greu.

Nu suntem în cel mai bun moment al nostru din punct de vedere mental şi cu siguranţă trebuie să arătăm mai mult. Trebuie să ne revenim la nivelul nostru. Această înfrângere ne doare foarte mult, este un trofeu pe care nu am reuşit să-l câştigăm. Nu mă aşteptam la această atitudine lipsită de curaj pentru că cunosc calităţile jucătorilor mei„, a spus Stefano Pioli.

Reclamă 4 / 0/3

Ce notă a primit Ciprian Tătăruşanu după Supercupa Italiei

S-a aflat ce notă a primit Ciprian Tătăruşanu după AC Milan – Inter 0-3, confruntare din Supercupa Italiei. Titularizat din nou de Stefano Pioli, portarul român a avut un meci teribil.

Tătăruşanu nu a greşit flagrant la niciun gol, dar îşi va dori să uite cât mai repede partida care s-a disputat în Arabia Saudită, la Riad. În minutul 21, marea rivală a rossonerilor conducea deja cu 2-0.

Inter a avut un start perfect în cel de-al 234-lea episod din Derby della Madonnina. Barella i-a pasat perfect lui Dimarco în mnutul 10, iar mijlocaşul stânga nu i-a dat nicio şansă lui Tătăruşanu. Faza a fost verificată cu sistemul VAR, dar golul a fost validat după ce suspiciunile de ofsaid nu s-au adeverit.

În minutul 21 era deja 2-0. Edin Dzeko a scăpat din marcaj şi nu i-a dat nicio şansă portarului român. Scorul a căpătat proporţii în repriza secundă. Lautaro Martinez a înscris cu un exterior superb, din interiorul careului, în minutul 77. Inter a câştigat la scor de neprezentare şi a pus mâna pe trofeu.

Ciprian Tătăruşanu a primit, pe sofascore.ro, a doua cea mai slabă notă de pe teren. Românul a fost notat cu 6.4, la fel ca Theo Hernandez şi Olivier Giroud. Numai fundaşul central Fikayo Tomori a fost taxat mai drastic şi a primit 5.6.

A fost pentru a doua oară în istorie când Inter câştigă două ediţii la rând din Supercupa Italiei. A mai reuşit o astfel de performanţă după ce a triumfat în 2005 şi 2006. Nerazzurrii au cucerit pentru a 7-a oară trofeul şi a egalat-o pe AC Milan. Numai Juventus a reuşit să câştige de mai multe ori (9).

Reclamă
Recomandări
  • AC Milan – Inter 0-3
  • Ce a spus Theo Hernandez despre Ciprian Tătăruşanu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:00 Marele Premiu de Formula 1™ al Chinei e în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, duminică, de la 10:00 0:08 „100% viciere de rezultat, ne-au scos mingea din poartă!” Victor Angelescu a dat de pământ cu arbitrajul de la FCSB – Rapid 2-2 20
apr.
23:51
Gigi Becali, replică imediată după atacurile lui Dan Şucu: „Cum să câştige dacă nu a ajuns la poarta noastră?”
20
apr.
23:42
Daniel Niculae nu s-a putut abţine după FCSB – Rapid 2-2. Reacţie din şase cuvinte a preşedintelui din Giuleşti
20
apr.
23:31
Dan Şucu, reacţie explozivă după FCSB – Rapid 2-2: „Singuri împotriva tuturor! Arbitraj ostil!” Critici pentru fanii FCSB-ului
20
apr.
23:20
„Doar opinia lui contează!” Florinel Coman a dezvăluit cum se sfătuiește cu Gică Hagi, după FCSB – Rapid 2-2
20
apr.
23:13
Elias Charalambous, anunţ teribil despre Vlad Chiricheş: „Din primele informaţii e asta! Sper să nu fie adevărat!”
20
apr.
23:10
Vlad Chiricheş a primit veşti teribile de la medici! Darius Olaru confirmă: „Ne pare rău, suntem alături de el!”
20
apr.
23:00
„VAR-ul în România e penibil! Mai bine fără!” Cristi Săpunaru a pus tunurile pe arbitraj după FCSB – Rapid 2-2!
20
apr.
22:53
Gigi Becali a anunţat primul jucător care semnează cu FCSB: „N-ai văzut că i-a rupt chiloţii?”
Vezi toate știrile
Citește și