Închide meniul

Ce salariu va primi Alexandru Maxim la Beşiktaş! Internaţionalul român va fi plătit regeşte! Anunţul presei din Turcia

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 15 februarie 2023, 16:50

Ce salariu va primi Alexandru Maxim la Beşiktaş! Internaţionalul român va fi plătit regeşte! Anunţul presei din Turcia

Alexandru Maxim, un nou gol superb în Turcia

Alexandru Maxim, în timpul unui meci pentru Gaziantep / Twitter Gaziantep

S-a aflat ce salariu va primi Alexandru Maxim la Beşiktaş. Internaţionalul român este aproape de un împrumut la una dintre cele mai titrate formaţii din Turcia, până la finalul sezonului, cu opţiune de transfer definitiv la vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Maxim a fost unul dintre cei mai importanţi jucători de la Gaziantep. După cutremurele devastatoare din Turcia, formaţia internaţionalului român s-a retras din campionat, însă acesta şi-a găsit repede echipă.

Ce salariu va primi Alexandru Maxim la Beşiktaş

Alexandru Maxim va încasa până în vară la Beşiktaş suma de 400.000 de euro, anunţă publicaţia turcă sabah.com.tr. Aceeaşi sursă mai notează faptul că negocierile s-au încheiat, iar internaţionalul român se va alătura lotului lui Senol Gunes. Beşiktaş l-a mai vrut la startul stagiunii pe mijlocaşul român, însă negocierile nu s-au concretizat la momentul respectiv.

Alexandru Maxim va evolua până la finalul sezonului la Beşiktaş, însă clubul din Istanbul poate să-l transfere definitiv în vară, dacă va fi mulţumit de evoluţia mijlocaşului român de 32 de ani.

Alexandru Maxim evoluează la Gaziantep din ianuarie 2020, când era împrumutat de la Mainz, în primă fază. În cele două sezoane şi jumătate petrecute la formaţia turcă, internaţionalul român a fost un jucător extrem de important, bifând 131 de partide, în care a reuşit 17 goluri şi 35 de pase decisive.

Reclamă

În această perioadă de mercato, Beşiktaş s-a mai întărit prin aducerea a patru jucători, înaintea lui Alexandru Maxim. Formaţia din Istanbul este pe locul 4 în prima ligă din Turcia, şi luptă pentru clasarea pe un loc care duce în cupele europene.

Alex Maxim, în stare de şoc după cutremurele teribile din Turcia

Alex Maxim a fost în stare de şoc după cutremurele teribile din Turcia. Mijlocaşul român a avut o şansă uriaşă şi nu era în Gaziantep, oraşul în care a fost localizat epicentrul seismelor de magnitudine 7,8, respectiv 7.5.

„Eu sunt în Germania, e totul ok. Am aflat când m-am trezit… am avut liber după meciul pe care l-am jucat. Majoritatea jucătorilor sunt plecaţi din oraş, dar ţinem legătura cu cei de acolo.

Reclamă 4 / 0/3

Lucrurile nu sunt ok, nu ştiu nici eu foarte multe. M-am trezit puţin în şoc, am avut 2 milioane de mesaje pe telefon. Nu ştiam ce se întâmplă. Toată lumea de la club e ok, din ce am înţeles, dar în rest nu ştiu foarte multe lucruri.

Am vorbit cu familia, m-au sunat toţi să vadă dacă sunt ok. Unii dintre ei credeau că sunt în Turcia, verişoare, unchi… nu ştiau că sunt plecat. Din câte am înţeles e totul închis, aeroportul este închis. Probabil în următoarele 2-3 zile nu avem cum să zburăm. Nu se pune problema de fotbal în perioada următoare, vă daţi seama.

Vedem ce se întâmplă, nu ştim. De o oră stau pe telefon. Mulţumesc lui Dumnezeu, dar am prieteni acolo, am colegi care erau acolo. Mi-au povestit că un minut şi jumătate a durat… toată lumea e în stradă, nu au voie să se întoarcă în case”, a declarat Alex Maxim, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! Vezi toate știrile
Citește și