Închide meniul

Ce sumă încasează Dinamo, după transferul lui Deian Sorescu la Gaziantep! Cât plătesc turcii în schimbul românului

Viviana Moraru Publicat: 17 ianuarie 2024, 11:51

Reclamă
Ce sumă încasează Dinamo, după transferul lui Deian Sorescu la Gaziantep! Cât plătesc turcii în schimbul românului

Ce sumă încasează Dinamo, după transferul lui Deian Sorescu la Gaziantep

Deian Sorescu, în timpul unui meci la Dinamo/ Hepta

S-a aflat ce sumă încasează Dinamo, după transferul lui Deian Sorescu la Gaziantep. „Câinii” au păstrat un procent de 15% dintr-un viitor transfer, atunci când l-au vândut pe internaţionalul român la Rakow, şi sunt aproape de a încasa peste 100.000 de euro, după ce acesta va semna cu formaţia lui Marius Şumudică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deian Sorescu se va despărţi de Rakow în această iarnă, şi va semna cu Gaziantep. Turcii îi vor oferi un salariu de 30.000 de euro internaţionalului român.

Ce sumă încasează Dinamo, după transferul lui Deian Sorescu la Gaziantep

Conform digisport.ro, pentru a-l transfera pe Deian Sorescu, Gaziantep trebuie să-i plătească lui Rakow suma de 700.000 de euro. Astfel, cu cele 15% păstrate dintr-un viitor transfer al internaţionalului român, Dinamo va încasa şi ea suma de 105.000 de euro, după ce acesta va semna cu turcii.

În iarna trecută, Deian Sorescu a fost împrumutat de Rakow la FCSB, până la finalul sezonului. Roş-albaştrii aveau opţiunea de a-l transfera definitiv pe român, însă Gigi Becali nu a vrut să-i achite clauza de 850.000 de euro, atât cât era în vară.

Dinamo l-a vândut pe Deian Sorescu la Rakow în iarna lui 2022, în schimbul sumei de 800.000 de euro. Fotbalistul a evoluat timp de trei sezoane şi jumătate în tricoul „câinilor”, bifând 134 de meciuri la formaţia din Ştefan cel Mare.

Reclamă

La Rakow, Deian Sorescu a jucat 24 de meciuri în acest sezon, în toate competiţiile. Internaţionalul român de 26 de ani a reuşit să marcheze şi un gol, şi să ofere alte patru pase decisive.

După ce se va transfera la Gaziantep, Sorescu va fi al patrulea jucător român din lotul pe care îl are la dispoziţie Marius Şumudică. Florin Niţă, Denis Drăguş şi Alexandru Maxim mai evoluează la formaţia turcă.

Marius Şumudică, euforic după transferul lui Deian Sorescu la Gaziantep

Marius Şumudică a fost euforic, după transferul lui Deian Sorescu la Gaziantep, din această iarnă. Antrenorul român a oferit o reacţie clară, după mutarea internaţionalului român la formaţia sa, fiind convins că acesta va fi în lotul României pentru EURO 2024.

Reclamă 4 / 0/3

Marius Şumudică are mare încredere în Deian Sorescu, fiind convins că internaţionalul român poate aduce un plus la Gaziantep, prin prisma faptului că poate evolua pe mai multe posturi.

„Şumi” a mai declarat şi faptul că Deian Sorescu va prinde cu siguranţă EURO 2024, după evoluţiile pe care le va avea la Gaziantep, până în vară.

„Este un jucător polivalent cu foame de performanță care cu siguranță o să ajute echipa și va ajunge la Euro 2024”, a transmis Marius Şumudică, conform fanatik.ro.

Deian Sorescu are 14 prezenţe în naţionala României, iar ultima dată a fost convocat de Edi Iordănescu în luna octombrie a anului trecut, pentru „dubla” din preliminariile EURO cu Andorra şi Belarus.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:35 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și