Închide meniul
VIDEO

Cea mai mare bătaie din istoria fotbalului! Fanii din Mexic s-au bătut fără milă, chiar pe teren, cu cuțite, scaune și bare de metal. 22 de persoane au fost rănite

Cosmin Cioboată Publicat: 6 martie 2022, 10:13 / Actualizat: 6 martie 2022, 12:54

Cea mai mare bătaie din istoria fotbalului! Fanii din Mexic s-au bătut fără milă, chiar pe teren, cu cuțite, scaune și bare de metal. 22 de persoane au fost rănite

Fanii din Mexic s-au bătut fără milă, chiar pe teren

Getty Images

  • Bătăi incredibile la meciul Queretaro – Atlas, din Mexic
  • Fanii s-au bătut în tribune şi pe teren, iar doi au ajuns în stare gravă la spital

Scene incredibile în Mexic! Fanii au pornit bătăi sângeroase chiar pe teren, cu scaune şi bare de metal. 22 de persoane au fost rănite

Fanii celor de la Queretaro și Atlas au fost protagoniștii unor scene extrem de violente, desprinse din filme, pe stadionul din statul Jalisco. Ultrașii mexicani s-au luat la bătaie în tribune, la meciul din etapa a 9-a din Clasura, iar incidentele au escaladat în mod incredibil pe teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul a fost întrerupt în minutul 62, la scorul de 1-0 pentru Atlas, după ce bătăile din tribune au luat amploare. Majoritatea jucătorilor au plecat direct la vestiare, în timp ce câţiva au rămas şi au încercat să calmeze spiritele, însă fără succes.

În disperare, angajații de la securitate au deschis porțile care duc spre teren, pentru ca femeile și copiii din tribune să poată fugi din mijlocul acelor bătăi sângeroase.

Reclamă

După câteva minute, luptele s-au mutat pe teren. Fanii celor două echipe și-au împărțit pumni și picioare, iar unii dintre ei au fost înarmați chiar cu scaune și bare de metal. Unul dintre ultrași a fost văzut în timp ce tăia cu un cuțit plasa uneia dintre porți.

Altul a distrus o bancă de rezerve, iar unii dintre ultrași s-au bătut chiar pe tunelul care duce spre vestiare, anunţă Chicago Tribune.

Reclamă

VEZI VIDEO AICI 

Două persoane au ajuns în stare gravă la spital, după bătăile incredibile de pe stadionul din Mexic

Autoritățile din Mexic au anunțat că 22 de persoane au fost rănite, dintre care două se află în stare critică, la spital.

„Până acum nu există informaţii despre vreun deces. 22 de persoane au fost rănite, 9 dintre ele au fost transportate la Spitalul General. Dintre acestea, două se află în stare critică. Restul se află în stare stabilă. Trebuie menţionat că toţi cei răniţi sunt bărbaţi, iar la ora actuală este confirmat faptul că 4 dintre ei sunt din statul Jalisco.”, au anunțat oficialii clubului Queretaro, citaţi de Chicago Tribune.

Reclamă 4 / 0/3

Președintele campionatului din Mexic, Mikel Arreola, a spus că cei responsabili pentru lipsa de securitate din interiorul stadionului vor fi pedepsiți.

„Am dat ordine ca legea să fie aplicată corect, indiferent de consecinţe.”, a transmis şi Mauricio Kuri, Guvernatorul oraşului Queretaro.

Citește și:

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:15 „Este ultima mea zi!” Lovitură primită de Max Verstappen! S-a anunțat plecarea momentului de la Red Bull 16:49 Benfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul etapei cu numărul 27 din Liga Portugal 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali Vezi toate știrile
Pe același subiect
Florin Prunea nu s-a ferit de cuvinte după ce fanii de la Dinamo și CSA Steaua au fost ridicați de mascați
Fotbal intern • 20 mart., 16:29
Florin Prunea nu s-a ferit de cuvinte după ce fanii de la Dinamo și CSA Steaua au fost ridicați de mascați: „Legea e lege!”
Se schimbă liderul de galerie la Rapid, după arestarea lui Liviu Ungurean
Liga 1 • 15 mart., 11:11
Mesaje în miez de noapte ale ultraşilor de la FCSB, FCU Craiova şi ai naţionalei pentru fanii Rapidului! Ce bannere au afişat
Fanii lui Rapid vor să facă un adevărat „infern” pe Arena Națională, la derby-ul cu FCSB
Liga 1 • 9 mart., 14:54
Fanii lui Rapid vor să facă un adevărat „infern” pe Arena Națională, la derby-ul cu FCSB: „Un mare vulcan vișiniu!”
Fanii Rapidului promit spectacol pe Giulești, chiar dacă nu merg la derby-ul cu Dinamo
Liga 1 • 27 ian., 13:39
Fanii Rapidului promit spectacol pe Giulești, chiar dacă nu merg la derby-ul cu Dinamo. Planul galeriei: „Ceva unic în istorie”
Fanii lui Rapid au făcut spectacol la antrenamentul echipei
Liga 1 • 26 ian., 19:46
FOTO
Fanii lui Rapid au făcut spectacol la antrenamentul echipei! Imagini de pe Giulești, înaintea derby-ului cu Dinamo