Închide meniul

Cel mai bogat om din Marea Britanie vrea să o cumpere pe Manchester United!

Cosmin Olteanu Publicat: 17 ianuarie 2023, 21:49

Reclamă
Cel mai bogat om din Marea Britanie vrea să o cumpere pe Manchester United!

Cel mai bogat om din Marea Britanie vrea să o cumpere pe Manchester United

Jim Ratcliffe/hepta

Jim Ratcliffe, cel mai bogat om din Marea Britanie, vrea să o cumpere pe Manchester United!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În luna noiembrie a anului trecut, familia Glazer a anunțat că Manchester United este de vânzare. „Consiliul de administraţie va lua în considerare toate alternativele strategice, inclusiv noi investiţii în club, vânzare sau alte tranzacţii care implică compania”, a spus clubul la acea vreme.

Cel mai bogat om din Marea Britanie vrea să o cumpere pe Manchester United

Potrivit celor de la The Sun, Jim Ratcliffe, cel mai bogat om din Marea Britanie, plănuiește să o cumpere pe Manchester United, prin consorţiul Ineos.

Negocierile cu potențialii cumpărători ar urma să înceapă în luna februarie. Și este de așteptat ca, înainte de finalul sezonului, formația de pe „Old Trafford” să aibă un nou patronat.

Aceeași sursă notează că familia Glazer ar dori să primească peste cinci miliarde de euro, pentru a renunța la Manchester United.

Reclamă

„Am intrat în mod oficial în proces”, a declarat un purtător de cuvânt al consorţiului pentru BBC, adăugând că grupul lui Jim Ratcliffe a fost în contact cu banca de investiţii Raines, însărcinată de proprietarii americani ai „diavolilor roșii”, familia Glazer, să conducă vânzarea.

Consorţiul britanic Ineos este specializat în sectorul chimic şi deţine deja cluburile de fotbal Nice şi FC Lausanne-Sport.

Averea lui Ratcliffe este estimată la 15 miliarde de lire sterline.

Reclamă 4 / 0/3

Jim Ratcliffe a dorit-o, în trecut, pe Chelsea

În primăvara anului trecut, Jim Ratcliffe și-a exprimat dorința de a cumpăra clubul Chelsea, pentru care era dispus să ofere cinci miliarde de euro. Însă, tranzacția nu a mai avut loc.

Familia Glazer, în război cu fanii lui Manchester United

Familia Glazer, în fruntea clubului din 2005, este extrem de rău văzută în rândul suporterilor care o consideră responsabilă pentru declinul sportiv din ultimii ani (ultimul titlu al „diavolilor roșii” în Premier League datează din 2013).

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:32 Edi Iordănescu a anunțat lotul preliminar de stranieri pentru amicalele din iunie! România – Liechtenstein va fi LIVE pe Antena 1 16:28 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 17 mai 16:00 LIVE VIDEOCalificările din Formula 3 de la Imola sunt ACUM în AntenaPLAY. Programul complet 15:42 „Ziua în care s-a făcut dreptate!” CSA Steaua a pus tunurile pe FCSB după răspunsul primit de la Curtea de Apel 15:30 VIDEOPrima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de la Imola a fost în AntenaPLAY. Cursa e pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 15:27 Gică Hagi, reacţie categorică despre interesul lui CFR Cluj pentru Adrian Mazilu: „Eu aşa cred” 15:22 Robin Van Persie a devenit antrenor principal! A semnat cu Heerenveen, din prima ligă a Olandei 14:35 „Se simt lezați, dar dacă pică nocturna…” Marius Șumudică, derapaj rasist la adresa fanilor FCSB! 14:22 Thomas Tuchel pleacă de la Bayern Munchen: „Este evident greu”. Anunţul antrenorului german 14:21 „A semnat!” Marius Şumudică a anunţat transferul stelar al lui Denis Drăguş: „L-au cumpărat cu 2 milioane de euro” Vezi toate știrile
Citește și