Închide meniul

Cele mai importante meciuri ale zilei din Europa! Bayern Munchen, umilită pe teren propriu! PSG, doar egal fără Mbappe şi Neymar

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 13 august 2023, 0:25

Cele mai importante meciuri ale zilei din Europa! Bayern Munchen, umilită pe teren propriu! PSG, doar egal fără Mbappe şi Neymar

Cele mai importante meciuri ale zilei din Europa

Leipzig, câştigătoarea Supercupei Germaniei / Profimedia

Cele mai importante meciuri ale zilei din Europa! Arsenal, PSG, Real Madrid şi Bayern Munchen au jucat sâmbătă. Fotbalul european la cel mai înalt nivel a revenit în acest weekend în Anglia, Franţa, Spania sau Germania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Arsenal a început cu dreptul sezonul din Premier League. Vicecampioana Angliei a câştigat duelul din prima etapă de pe teren propriu cu Nottingham Forest. În Germania, Leipzig a cucerit Supercupa, după ce a câştigat cu 3-0 partida cu Bayern Munchen care s-a disputat chiar pe Allianz Arena. La Paris, pe Parc des Princes, Luis Enrique a debutat într-un meci oficial doar cu un rezultat de egalitate, într-un meci în care campioana din Ligue 1 a fost fără Mbappe, Neymar şi Verratti.

Cele mai importante meciuri ale zilei din Europa! Arsenal a câştigat cu Nottingham Forest! PSG, Real şi Bayern joacă şi ele azi

Update Athletic Bilbao – Real Madrid 0-2: Madrilenii au debutat cu dreptul în noul sezon din La Liga. Rodrygo şi Jude Bellingham au fost jucătorii care au marcat în partida de pe Estadio San Mames pentru formaţia antrenată de Carlo Ancelotti.

Update PSG – Lorient 0-0: Fluier final şi la pe Parc des Princes! Fără Mbappe, Neymar şi Verratti, Luis Enrique a debutat cu un rezultat de egalitate la campioana din Ligue 1.

Reclamă

Update Bayern – Leipzig 0-3! Fluier final la Munchen! Leipzig a cucerit Supercupa Germaniei, după ce i-a aplicat o corecţie lui Bayern chiar pe Allianz Arena.

Reclamă 4 / 0/3

Update Bayern – Leipzig 0-3: GOOL Leipzig! Dani Olmo face hat-trick-ul pe Allianz Arena! Echipa lui Thomas Tuchel e la pământ.

Update Bayern – Leipzig 0-2: Harry Kane a intrat în minutul 68. Thomas Tuchel l-a introdus pe atacantul englez în locul lui Mathys Tel, francezul de 18 ani al bavarezilor.

Update Athletic Bilbao – Real Madrid 0-2: Madrilenii au majorat diferenţa în minutul 36. Jude Bellingham, internaţionalul englez adus în această vară de la Borussia Dortmund, a marcat primul său gol în tricoul lui Real Madrid.

Update Athletic Bilbao – Real Madrid 0-1: Echipa lui Carlo Ancelotti a deschis scorul pe Estadio San Mames. Rodrygo a marcat în minutul 28, cu un şut din interiorul careului, după o combinaţie cu Carvajal.

Update Bayern – Leipzig 0-2: Dani Olmo are o seară perfectă la Munchen! Spaniolul a înscris în minutul 44, după o fază superbă, în care s-a distrat cu De Ligt, fundaşul bavarezilor.

Update Bayern – Leipzig 0-1: Surpriză pe Allianz Arena! Leipzig a deschis scorul încă din minutul 3, prin Dani Olmo. Harry Kane, noua achiziţie a bavarezilor, se află pe banca de rezerve.

Reclamă

Update 17.00 Arsenal – Nottingham Forest 2-1: Arsenal a început cu dreptul noul sezon din Premier League. Vicecampioana Angliei a câştigat duelul de pe Emirates cu Nottingham Forest, după ce a avut mici emoţii pe final.  „Tunarii” au deschis scorul în minutul 26 prin Eddie Nketiah, cu un şut din interiorul careului, după o fază de excepţie creată de Martinelli.

În minutul 32, Bukayo Saka a majorat diferenţa cu un şut superb, din afara careului. Nottingham Forest a redus din diferenţă în minutul 82 prin Awoniyi, care a înscris în urma unui contraatac iniţia de Elanga. În cele din urmă, echipa lui Mikel Arteta a obţinut cele trei puncte şi debutează cu dreptul în noul sezon.

Premier League, La Liga şi Ligue 1 au revenit în acest weekend. După ce Manchester City, campioana ultimelor trei ediţii, a defilat vineri seară pe terenul nou-promovatei Burnley, vicecampioana Arsenal primeşte vizita lui Nottingham Forest.

PSG, fără Mbappe, Neymar şi Verratti

PSG începe o nouă eră în această seară. Campioana din Ligue 1 vine după o vară agitată. S-a despărţit de Lionel Messi, este în conflict cu Kylian Mbappe şi i-a scos din lot şi pe Neymar şi Marco Verratti. Cu toate acestea, Luis Enrique, noul antrenor al parizienilor, este hotărât să meargă mai departe şi să demonstreze, aşa cum a declarat la conferinţa de presă premergătoare partidei cu Lorient, că „nimeni nu este mai presus decât clubul”, atunci când a fost întrebat despre starul brazilian.

Bayern Munchen, campioana din Bundesliga, va disputa în această seară primul meci oficial al sezonului, în Supercupa Germaniei. Echipa lui Thomas Tuchel o va întâlni pe RB Leipzig, câştigătoarea Cupei Germaniei din sezonul trecut. Meciul va avea loc pe Allianz Arena, stadionul bavarezilor.

Tot în această seară, Real Madrid va începe noul sezon din La Liga. Echipa lui Carlo Ancelotti va avea parte de o deplasare complicată. Madrilenii merg în Ţara Bascilor, acolo unde vor juca pe Estadio San Mames, stadionul celor de la Athletic Bilbao.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și