Închide meniul

Cele mai importante meciuri ale zilei din Europa. Arsenal – Manchester City 1-0, Rennes – PSG 1-3 şi Granada – Barcelona 2-2

Alex Masgras Publicat: 9 octombrie 2023, 0:00

Reclamă
Cele mai importante meciuri ale zilei din Europa. Arsenal – Manchester City 1-0, Rennes – PSG 1-3 şi Granada – Barcelona 2-2

Cele mai importante meciuri ale zilei din Europa

Gabriel Martinelli, unicul marcator din Arsenal - Manchester City / Profimedia

Cele mai importante meciuri ale zilei din Europa. Vicecampioana sezonului trecut din Premier League, Arsenal, a învins-o cu 1-0 pe Manchester City, câştigătoarea triplei – Premier League – Cupa Angliei – Liga Campionilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tot duminică au jucat mai multe echipe de top ale Europei. Liverpool a remizat pe terenul lui Brighton, scor 2-2, Bayern a învins-o pe Freiburg cu 3-0, Atletico Madrid a câştigat meciul cu Real Sociedad cu 2-1, PSG s-a impus pe terenul lui Rennes, în timp ce Barcelona a obţinut pe final un rezultat de egalitate pe terenul celor de la Granada.

Cele mai importante meciuri ale zilei din Europa LIVE SCORE

Fluier final şi în Granada – Barcelona! Catalanii au obţinut un punct, dar puteau pleca cu toate cele trei puncte, dacă golul lui Joao Felix din prelungiri nu era anulat de VAR pentru o poziţie de offside în care s-a aflat Ferran Torres. 

Min. 86 în Granada – Barcelona 2-2! Sergi Roberto restabileşte egalitatea pe final, iar oamenii lui Xavi forţează pentru o victorie.

Reclamă

Fluier final în Napoli – Fiorentina! Campioana din Serie A a pierdut cu 1-3 meciul de pe teren propriu cu Fiorentina. 

Min. 90+3 în Napoli  – Fiorentina 1-3! Nicolas Gonzalez a marcat golul care asigură victoria pentru Fiorentina pe terenul campioanei.

Fluier final în Rennes – PSG 1-3! Campioana din Ligue 1 a răspuns cu o victorie în campionat, după înfrângerea din Liga Campionilor cu Newcastle.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 63 în Napoli – Fiorentina 1-2! Bonaventura o readuce în avantaj pe Fiorentina.

Min. 59 în Rennes – PSG 1-3! Kolo Muani a refăcut diferenţa de două goluri în favoarea parizienilor.

Min. 56 în Rennes – PSG 1-2! Gouiri a redus din diferenţă.

Min. 45+1 în Granada – Barcelona 2-1! Puştiul Lamine Yamal a redus din diferenţă înainte de pauză.

Min. 45+4 în Napoli – Fiorentina 1-1! Victor Osimhen a înscris din penalty.

Min. 29 în Granada – Barcelona 2-0! Bryan Zaragoza a reuşit dubla contra echipei lui Xavi.

Reclamă

Min. 36 în Rennes – PSG 0-2! Achraf Hakimi a majorat diferenţa pentru echipa antrenată de Luis Enrique.

Min. 32 în Rennes – PSG 0-1! Vitinha a deschis scorul pentru campioana din Ligue 1.

Min. 1 în Granada – Barcelona 1-0! Bryan Zaragoza a deschis scorul în minutul 1.

Min. 7 în Napoli – Fiorentina 0-1! Brekalo a deschis scorul pentru oaspeţi.

Fluier final în Arsenal – Manchester City 1-0! Succes pentru „tunari” în meciul de pe teren propriu cu campioana Europei. 

Fluier final în Bayern Munchen – Freiburg 3-0! Victorie clară pentru echipa lui Thomas Tuchel!

Min. 87 în Arsenal – Manchester City 1-0! Gabriel Martinelli a şutat de la marginea careului, iar mingea a fost deviată decisiv de Nathan Ake în poarta lui Ederson. Echipa lui Mikel Arteta este aproape de victorie.

Min. 85 în Bayern – Freiburg 3-0! Kingsley Coman a realizat dubla.

Fluier final în Atletico – Real Sociedad 2-1! Echipa lui Diego Simeone a obţinut cele trei puncte pe final, graţie golului lui Antoine Griezmann. 

Min. 88 în Atletico – Real Sociedad 2-1! Antoine Griezmann a transformat de la 11 metri şi echipa lui Diego Simeone este din nou în avantaj.

Min. 25 în Bayern – Freiburg 2-0! Leroy Sane a majorat diferenţa pentru echipa lui Thomas Tuchel.

Min. 73 în Atletico Madrid – Real Sociedad 1-1! Mikel Oyarzabal a restabilit egalitatea pe Metropolitano.

Min. 12 în Bayern – Freiburg 1-0! Kingsley Coman a deschis scorul cu o execuţie superbă.

Fluier final în Brighton – Liverpool 2-2! Echipa lui Roberto De Zerbi a obţinut un punct pe teren propriu cu Liverpool. Rezultatele de azi din Premier League:

Min. 78 în Brighton – Liverpool 2-2! Lewis Dunk a restabilit egalitatea.

Min. 22 în Atletico Madrid – Real Sociedad 1-0! Samuel Lino a deschis scorul pe Metropolitano pentru echipa lui Diego Simeone.

Min. 45 în Brigthon – Liverpool 1-2! Mohamed Salah a reuşit dubla, după ce a transformat de la 11 metri, iar echipa lui Jurgen Klopp intră la cabine în avantaj.

Min. 40 în Brighton – Liverpool 1-1! „Cormoranii” au restabilit egalitatea. Mohamed Salah a marcat din pasa lui Darwin Nunez.

Min. 21 în Brighton – Liverpool 1-0! Echipa lui Roberto De Zerbi a deschis scorul prin Simon Adingra, după o eroare uriaşă în apărarea „cormoranilor”.

Arsenal şi Manchester City se întâlnesc în Premier League şi vor juca pentru a doua oară în acest sezon, după confruntarea din Community Shield, câştigată de „tunari” la loviturile de departajare.

Echipa lui Mikel Arteta a pierdut titlul din Premier League în faţa „cetăţenilor”, formaţia lui Pep Guardiola reuşind sezonul perfect, după ce a câştigat tripla Premier League – Cupa Angliei – Liga Campionilor.

Arsenal vine după un succes la scor în campionat, 4-0 pe terenul lui Bournemouth, dar a trăit o adevărată deziluzie la mijlocul săptămânii, când a pierdut pe terenul lui Lens, în grupele UEFA Champions League, scor 1-2.

De partea cealaltă, Manchester City vine după o înfrângere surprinzătoare pe terenul lui Wolverhampton etapa trecută din Premier League, dar a reuşit să îşi ia revanşa în UEFA Champions League, câştigând cu 3-1 pe terenul lui Leipzig.

Sezonul trecut, în meciul disputat pe Emirates, Manchester City s-a impus cu 3-1. De altfel, „cetăţenii” au câştigat toate duelurile cu echipa lui Mikel Arteta. În returul de pe Etihad, băieţii lui Pep Guardiola au câştigat cu 4-1, în timp ce în Cupa Angliei, tot la Manchester, City a câştigat cu 1-0.

Pe lângă marele duel dintre Arsenal şi Manchester City, duminică mai jpacă şi alte echipe de top din Europa. Liverpool merge pe terenul lui Brighton, Bayern joacă pe teren propriu cu Freiburg, Atletico Madrid primeşte vizita şui Real Sociedad, PSG joacă pe terenul lui Rennes în timp ce Barcelona merge la Granada.

Recomandări
Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:43 Andreea Mitu, eliminată în primul tur al calificărilor la Roland Garros 14:29 „Ar fi prostesc să promit titlul” Neil Lennon şi-a setat obiectivul, după ce a preluat-o pe Rapid! Jucătorul care l-a impresionat 14:12 Toni Kroos şi-a anunţat retragerea şocantă din fotbal! Decizie surprinzătoare la 34 de ani 14:11 Mihai Chiruţă s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Team România a ajuns la 86 de sportivi calificaţi 13:25 Kylian Mbappe a organizat o petrecere fabuloasă, la plecarea de PSG! Mama starului francez, indicii despre următoarea lui echipă 13:25 Mick Schumacher ar putea reveni în Formula 1 13:01 Gigi Becali şi Dan Şucu, război total pentru transferul lui Louis Munteanu: „Intru în faliment” 12:40 Gigi Becali, anunţ de ultimă oră despre transferul lui Alex Chipciu la FCSB 12:23 „Pleacă Dennis Politic de la Dinamo?” Răspunsul dat imediat de Andrei Nicolescu, după victoria cu Csikszereda 11:35 Ce salariu va avea la FCSB primul jucător transferat de Gigi Becali! Campioana a început asaltul pe piaţa transferurilor Vezi toate știrile
Citește și