Închide meniul
VIDEO & FOTO

Cele mai tari meme-uri după Al Nassr – Inter Miami 6-0. Ronaldo, martor la umilința lui Messi: „Opriți-vă! Au murit deja”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 1 februarie 2024, 22:11

Cele mai tari meme-uri după Al Nassr – Inter Miami 6-0. Ronaldo, martor la umilința lui Messi: Opriți-vă! Au murit deja”

Cele mai tari meme-uri Al Nassr Inter Miami 6-0

Colaj Messi - Ronaldo / Twitter - Profimedia

Cele mai tari meme-uri după Al Nassr – Inter Miami 6-0. Fanii fotbalului s-au amuzat copios pe rețelele de socializare după meciul amical dintre echipa lui Cristiano Ronaldo și cea a lui Lionel Messi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prima repriză a duelului de la Riad, Al-Nassr a marcat de 3 ori în doar 12 minute. De asemenea, tot echipa lui Cristiano Ronaldo a făcut spectacol și în repriza secundă, iar scorul final a fost de 6-0 în favoarea saudiților.

Cele mai tari meme-uri după Al Nassr – Inter Miami 6-0

Chiar dacă Lionel Messi a fost folosit abia din minutul 83, și Cristiano Ronaldo nu a jucat în cadrul acestei partide, fanii celor doi au urmărit în număr mare acest duel. Totuși, duelul se anunța a fi unul strâns, iar nimeni nu se aștepta ca Al Nassr să se distreze copios cu echipa din MLS.

Încă din timpul meciului, fanii au postat o serie de meme-uri fabuloase pe seama acestui meci, în care se râdea de echipa lui Lionel Messi. În unul dintre acestea, la scorul de 5-0, jucătorii echipei din Arabia Saudită erau rugați să nu mai marcheze: „Opriți-vă! Au murit deja!”.

Reclamă

De asemenea, tot la scorul de 5-0, într-o altă postare era afișată întrebarea: „Câte goluri a înscris Al-Nassr”. Răspunsul poate fi văzut mai jos 🙂

De asemenea, într-o altă postare, Cristiano Ronaldo poate fi văzut atunci când își încurajează coechipierii și îi îndeamnă să marcheze mai multe goluri. Un fan al lusitanului a postat acest videoclip, alături de mesajul: „Vrem mai multe goluri!”

Reclamă 4 / 0/3

Totodată, un alt fan a postat un videoclip în care o femeie renunță la tricoul cu Lionel Messi în favoarea celui cu superstarul celor de la Al-Nassr. Alături de videoclip, fanul respectiv s-a amuzat copios și a postat mesajul:

„Al Nassr o învinge pe Inter Miami fără CR7. Se vede cu ochiul liber că influența lui Cristiano Ronaldo, din fotbal, este mai mare decât cea a lui Lionel Messi! Scuze, fani Messi, dar Ronaldo este mai bun!”

MAI MULTE MEME-URI, DUPĂ AL-NASSR – INTER MIAMI 6-0:

 

Reclamă

 

Verdictul lui Cristiano Ronaldo s-a adeverit

Chiar dacă acest duel amical trebuia să îi aibă în prim-plan pe Cristiano Ronaldo și Lionel Messi, planurile organizatorilor au fost date peste cap de accidentarea starului lusitan. Atacantul lui Al-Nassr a stat în tribună, în timp ce Lionel Messi a fost pe banca de rezerve, în prima repriză a partidei.

Formația saudită a deschis rapid scorul prin Otavio, încă din minutul 3 al duelului. A urmat apoi reușita lui Anderson Talisca, din minutul 10, iar jucătorii lui Al-Nassr aveau să îi mai surprindă pe fotbaliștii formației din MLS.

În minutul 12 al duelului, Aymeric Laporte a trimis un șut uluitor, din jumătatea proprie a terenului, care l-a prins pe picor greșit pe Callender, portarul lui Inter Miami. Astfel, după doar 12 minute, scorul era de 3-0. (VEZI AICI VIDEO)

Astfel, putem spune că verdictul lui Cristiano Ronaldo s-a adeverit. În urmă cu ceva timp, superstarul celor de la Al-Nassr a dezvăluit că, în opinia sa, campionatul din Arabia Saudită este mai bun decât cel din Statele Unite ale Americii. De asemenea, acesta a spus că întrecerea saudită va surclasa, în scurt timp, alte campionate ale Europei.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” Vezi toate știrile
Citește și