Închide meniul
VIDEO

Verdictul lui Cristiano Ronaldo s-a adeverit! Inter Miami, umilită sub privirile lui Messi. Gol de la 60 de metri pentru Al Nassr

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 1 februarie 2024, 20:49 / Actualizat: 1 februarie 2024, 21:53

Verdictul lui Cristiano Ronaldo s-a adeverit! Inter Miami, umilită sub privirile lui Messi. Gol de la 60 de metri pentru Al Nassr

Verdictul lui Cristiano Ronaldo s-a adeverit!

Colaj Lionel Messi și Cristiano Ronaldo / Twitter

Verdictul lui Cristiano Ronaldo s-a adeverit! Al-Nassr s-a distrat încă din primele minute ale duelului cu echipa lui Lionel Messi, Inter Miami.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă acest duel amical trebuia să îi aibă în prim-plan pe Cristiano Ronaldo și Lionel Messi, planurile organizatorilor au fost date peste cap de accidentarea starului lusitan. Atacantul lui Al-Nassr a stat în tribună, în timp ce Lionel Messi a fost pe banca de rezerve, în prima repriză a partidei.

Verdictul lui Cristiano Ronaldo s-a adeverit! Ce s-a întâmplat în primele minute ale duelului dintre Al-Nassr și Inter Miami

Formația saudită a deschis rapid scorul prin Otavio, încă din minutul 3 al duelului. A urmat apoi reușita lui Anderson Talisca, din minutul 10, iar jucătorii lui Al-Nassr aveau să îi mai surprindă pe fotbaliștii formației din MLS.

În minutul 12 al duelului, Aymeric Laporte a trimis un șut uluitor, din jumătatea proprie a terenului, care l-a prins pe picor greșit pe Callender, portarul lui Inter Miami. Astfel, după doar 12 minute, scorul era de 3-0.

Reclamă

Lionel Messi a fost șocat de cele întâmplate pe teren, camerele surprinzându-l îngândurat, pe banca de rezerve. De cealaltă parte, Cristiano Ronaldo se amuza în tribunele arenei.

Astfel, putem spune că verdictul lui Cristiano Ronaldo s-a adeverit. În urmă cu ceva timp, superstarul celor de la Al-Nassr a dezvăluit că, în opinia sa, campionatul din Arabia Saudită este mai bun decât cel din Statele Unite ale Americii. De asemenea, acesta a spus că întrecerea saudită va surclasa, în scurt timp, alte campionate ale Europei.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Ronaldo nu se mai întoarce în Europa: „Uşa e complet închisă”

Cristiano Ronaldo se află în Arabia Saudită de la începutul anului trecut, atunci când a semnat cu Al-Nassr.

„Nu mă voi întoarce în fotbalul european, uşa e complet închisă. Am 38 de ani, iar fotbalul din Europa şi-a pierdut din calitate. Singurul campionat valid este Premier League şi este la ani lumină de celelalte campionate.

Decizia mea de a veni aici a fost crucială în ceea ce priveşte aducerea jucătorilor de top. E un fapt. Când am venit la Juventus, Serie A era moară. După ce am semnat, a renăscut. Oriunde se duce Cristiano, el generează interes.

M-au criticat pentru faptul că am venit în Arabia Saudită, dar ce se întâmplă acum? Am deschis calea, iar acum toţi jucătorii vin aici. Într-un an vor veni şi mai mulţi jucători de top aici, iar campionatul din Arabia Saudită va depăşi campionatele din Turcia şi Olanda”, a declarat Cristiano Ronaldo, citat de Fabrizio Romano.

Portughezul a vorbit şi despre campionatul din Statele Unite ale Americii: „Campionatul din Arabia Saudită este mai bun decât MLS”.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și