Închide meniul

CFR Cluj şi-a aflat posibila adversară din turul doi preliminar UEFA Champions League!

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 16 iunie 2021, 12:54

CFR Cluj şi-a aflat posibila adversară din turul doi preliminar UEFA Champions League!

SportPictures / Flavius Buboi/SPORT PICTURES

CFR Cluj, campioana României

Update: CFR Cluj şi-a aflat posibila adversară din turul doi preliminar UEFA Champions League. Dacă vor câştiga împotriva celor de la FK Borak Banja Luka, ardelenii vor evolua împotriva câştigătoarei duelului Fola Esch (Luxemburg) / Lincoln Red Imps (Gibraltar).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partidele din turul 2 preliminar al UCL se dispută pe 20/21 iulie și 27/28 iulie.

Cine sunt cele două posibile adversare ale campioanei României

  • Fola Esch este campioana ultimului sezon din Luxemburg şi evoluează pe stadionul „Emile Mayrisch”, care are o capacitate de 3.900 de locuri. Potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com, valoarea lotului echipei este de 1.79 de milioane de euro.
  • Lincoln Red Imps este campioana din Gibraltar a sezonului trecut. Cu o valoare a lotului estimată de site-urile de specialitate la 825.000 de euro, acesta este cel mai accesibil adversar pe care echipa lui Marius Şumudică îl poate întâlni în primele două tururi. Clubul evoluează pe „Victoria Stadium”, arenă cu o capacitate de 5.000 de locuri.

Update: A început tragerea la sorţi!

CFR Cluj are din nou emoţii. Campioana României îşi află o nouă posibilă adversară din Champions League. Tragerea la sorţi va începe la ora 13:00.

CFR Cluj îşi află azi posibila adversară din turul doi preliminar UEFA Champions League

Dacă va trece de FK Borak Banja Luka în primul tur preliminar, echipa lui Marius Şumudică va da în turul doi peste una dintre următoarele echipe:

Reclamă
Citește și:

CFR Cluj va juca în primul tur preliminar UEFA Champions League cu FK Borak Banja Luka

CFR Cluj şi-a aflat ieri prima adversar din UCL. Echipa lui Marius Şumudică va juca împotriva campioanei din Bosnia şi Herţegovina.

FK Borak Banja Luka va juca în UEFA Champions League după ce sezonul trecut a câştigat titlul în Bosnia şi Herţegovina. Clubul are în palmares două titluri de campioană, în 2010-2011 şi 2020-2021, dar şi o Cupă, tot în 2010-2011. Echipa joacă pe „Stadionul Banja Luka”, arenă care are o capacitate de 9.730 locuri.

Partida tur dintre CFR Cluj şi FK Borak Banja Luka se va disputa în Gruia, pe Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, pe 6/7 iulie, în timp ce returul este programat pentru 13/14 iulie, în Bosnia şi Herţegovina.

Reclamă 4 / 0/3

Marius Şumudică are ambiţii mari! Vrea să o ducă pe CFR în grupele Champions League: „Conference ar fi un eşec!”

Marius Şumudică are ambiţii mari. Noul antrenor al CFR-ului vrea să ajungă la „masa bogaţilor” din Champions League.

„M-am decis de la prima întâlnire cu preşedintele clubului, cu Marian Copilu. Ştiam unde vin, am urmărit CFR. Ştiam că este o echipă şi un club foarte bine structurat, foarte bine angrenat în fotbalul de performanţă.

A contat mult ce înseamnă CFR în momentul de faţă. Pe primul plan au fost trofeele, a fost şansa de a mă bucura şi a pune iar mâna pe un trofeu în dauna situaţiei financiare care probabil că era una mult mai bună pe alte meleaguri. M-a interesat să revin în fotbalul românesc.

E clar că orice antrenor îşi doreşte să aibă succes internaţional. CFR îţi dă şansa de a te bate şi pe plan internaţional. Indiferent că vom fi în Champions League sau în Europa League… penrtu mine Conference League ar fi un eşec, să fiu sincer. Îmi doresc să ajungem cât mai sus în primele două competiţii, Champions League şi Europa League”, a spus Marius Şumudică la conferinţa de prezentare.

Recomandări
  • CFR Cluj şi-a aflat posibila adversară din turul doi preliminar UCL
  • Pe cine poate înfrunta campioana României

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
7:46 Fernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 Max Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
Vezi toate știrile
Citește și