Închide meniul

Chelsea – Real Madrid 1-3 | Karim Benzema, prima reacție după hat-trick-ul URIAȘ din Champions League: „Sunt nopți magice!”. Ce recorduri a doborât + postare virală a Realului

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 aprilie 2022, 0:17

Chelsea – Real Madrid 1-3 | Karim Benzema, prima reacție după hat-trick-ul URIAȘ din Champions League: „Sunt nopți magice!. Ce recorduri a doborât + postare virală a Realului

Karim Benzema, prima reacție după hat-trick-ul din Chelsea - Real Madrid 1-3

Profimediaimages

  • Chelsea – Real Madrid 1-3
  • Karim Benzema, prima reacție după hat-trick-ul din Champions League

Karim Benzema a reușit un hat-trick fabulos în Chelsea – Real Madrid, scor 1-3, meci din manșa tur a sferturilor de finală ale UEFA Champions League. Atacantul de 34 de ani al lui Carlo Ancelotti i-a adus o victorie uriașă celei mai titrate echipe din competiția stelelor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Benzema a fost decisiv chiar pe Stamford Bridge, împotriva campioanei Europei. A ajuns la 11 goluri în cele 8 meciuri disputate în această ediție a Ligii Campionilor. Mai are nevoie de o reușită pentru a-l egala pe golgheterul la zi, Robert Lewandowski (12).

Karim Benzema, prima reacție după Chelsea – Real Madrid 1-3

Sunt nopți magice, cum au fost și zilele trecute, pe Bernabeu, împotriva lui PSG. Astăzi am ieșit de la cabine cu gândul să câștigăm, să arătăm că suntem Real Madrid. Lucrurile ne-au mers bine pentru că am jucat bine, din primul minut și până în ultimul.

Reclamă

(Reporter: Care gol ți-a adus cea mai mare satisfacție?) Toate trei. Sunt obiective foarte importante. Sunt cel mai fericit că am marcat al treilea gol, deoarece am ratat unul în prima repriză și mă gândeam la acea șansă. Este foarte important să marchezi goluri. Apoi am primit șansa de a înscrie altul și sunt foarte fericit„, a declarat Karim Benzema pentru Movistar Plus, citat de uefa.com.

Real Madrid a și avut o postare virală pe contul de Twitter. „Fotbalul este un joc simplu. Se joacă 11 contra 11 și de fiecare dată marchează Benzema„, au glumit „galacticii”.

Reclamă

Pentru Karim Benzema a fost al 4-lea său hat-trick în Champions League. Atacantul francez a ajuns la 37 de goluri în 36 de meciuri jucate, în toate competițiile, în acest sezon. Este un record pentru el, depășind cele 32 de goluri pe care le-a semnat în 2011-2012. Mai mult decât atât, a contribuit la 50 dintre cele 91 de reușite ale lui Real Madrid, în actuala stagiune. Numai Cristiano Ronalo a mai reușit să participe la 50 de goluri într-un singur sezon din secolul XXI.

Reclamă 4 / 0/3

Fanii de pe Stamford Bridge nu îl vor uita prea repede. Karim a devenit primul jucător care înscrie un hat-trick, împotriva lui Chelsea, în primele 46 de minute ale unui meci din competițiile europene.

Benzema a mai stabilit un record. Este primul fotbalist din istoria lui Real Madrid care marchează cinci goluri consecutive pentru Real Madrid. Nici măcar CR7 nu izbutise o astfel de performanță.

Cum a marcat Karim Benzema cele trei goluri în Chelsea – Real Madrid 1-3

Karim Benzema a deschis scorul în minutul 21. Vinicius Junior i-a centrat perfect, iar golgheterul lui Ancelotti a reușit o lovitură perfectă de cap. A trimis mingea sub transversală și nu i-a dat nicio șansă portarului advers.

Starul „galacticilor” nu s-a oprit și a mai lovit o dată. Karim a înscris din nou cu capul, din centrarea lui Luka Mondric. De două minute și 45 de secunde a avut nevoie pentru a o răpune pe campioana Europei!

În primele secunde ale reprizei secunde, Edouard Mendy a ieșit din poartă pentru a opri un contraatac al jucătorilor lui Ancelotti. Mingea a ajuns la el, moment în care Benzema a făcut pressing.

Mendy s-a precipitat și a încercat să îi paseze în lateral lui Rudiger, numai că execuția lui nu a avut tărie. Starul Realului a alergat spre minge și a intrat în posesia ei, după ce și fundașul central al gazdelor de pe Stamford Bridge s-a făcut de râs. Golgheterul Realului a profitat imediat și a marcat în poarta goală. După fluierul final, Karim Benzema a avut prima reacție.

Rezultatele din turul sferturilor de finală ale Champions League

  • Manchester City – Atletico Madrid 1-0
  • Benfica – Liverpool 1-3
  • Chelsea – Real Madrid 1-3
  • Villarreal – Bayern 1-0

Meciurile decisive se vor juca săptămâna viitoare, pe 12 și 13 aprilie.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă!
Extra • 26 mart., 19:32
FOTO
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă! A renunţat total la inhibiţii
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă!
La Liga • 25 mart., 18:40
FOTO
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă! Motivul pentru care starul brazilian nu a mai rezistat
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar a treia selecţie
Fotbal extern • 23 mart., 22:59
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar 17 ani