Închide meniul

Chelsea – Real Madrid | Marea dorință a lui Thomas Tuchel după tragerea la sorți a sferturilor UEFA Champions League. „Provocarea nu putea fi mai mare!”

Alexandru Ivan Publicat: 18 martie 2022, 17:52

Reclamă
Chelsea – Real Madrid | Marea dorință a lui Thomas Tuchel după tragerea la sorți a sferturilor UEFA Champions League. „Provocarea nu putea fi mai mare!

Thomas Tuchel e antrenorul lui Chelsea din ianuarie 2021

Hepta

Chelsea – Real Madrid e capul de afiș al sferturilor UEFA Champions League. Thomas Tuchel, antrenorul englezilor, are o singură dorință după ce a văzut rezultatele de la tragerea la sorți.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Thomas Tuchel își dorește ca fanii lui Chelsea să fie primiți la stadion la partida tur, care se va desfășura pe Stamford Bridge. În prezent, fanii campioanei Europei au fost interziși la meciurile favoriților din cauza sancțiunilor impuse patronului rus Roman Abramovich.

Thomas Tuchel vrea să aibă fanii în tribună la Chelsea – Real Madrid

„Provocarea nu putea fi mai mare. Să jucăm returul pe Santiago Bernabeu, cu fanii lor în tribune, este o mare provocare. Știm ce urmează, dar există o mare entuziasm în jurul acestui meci. În general, cred că acest joc se schimbă dacă avem și noi spectatori, așa că sperăm că vom găsi o soluție și sunt destul de sigur că toți cei de la club, consiliul de conducere, se vor lupta pentru o șansă. Sperăm să facem cumva să se întâmple”, a spus Tuchel, citat zawya.com.

Chelsea și Real Madrid s-au întâlnit și în sezonul trecut în UEFA Champions League, în semifinale. Atunci, echipa londoneză s-a impus cu 3-1 la general și a avansat în finală. În ultimul act, echipa lui Thomas Tuchel a învins-o pe Manchester City, scor 1-0.

Roman Abramovich a fost sancţionat de Guvernul Marii Britanii, care i-a „înghețat” toată averea după invazia Rusiei în Ucraina, şi nu o mai poate vinde pe Chelsea. Măsurile prevăd și faptul că formația antrenată de Thomas Tuchel nu va mai avea voie să vândă bilete şi produse ale clubului şi numai deţinătorii de abonamente şi/sau bilete deja vândute vor putea participa la meciuri.

Reclamă

Dueluri stelare în sferturile UEFA Champions League

Tragerea la sorți a sferturilor de finală din UEFA Champions League a avut loc vineri, de la ora 13.00, în format LIVE TEXT pe www.as.ro. Chelsea – Real Madrid, Manchester City – Atletico, Villarreal – Bayern şi Benfica – Liverpool sunt sferturile de finală ale UEFA Champions League.

S-a stabilit şi ţintarul semifinalelor:  învingătoarea dintre Manchester City – Atletico Madrid va juca cu cea dintre Chelsea – Real Madrid, în timp ce învingătoarea dintre Benfica şi Liverpool va juca cu cea dintre Villarreal şi Bayern Munchen.

Sferturile de finală se vor desfășura pe 5/6 aprilie (partidele tur) și 12/13 aprilie (partidele retur). Semifinalele vor avea loc pe 26/27 aprilie (tur) și 3/4 mai (retur), în timp ce finala va avea loc pe 28 mai, pe Stade de France, la Paris.

Reclamă 4 / 0/3

Așa-numita regulă a golurilor în deplasare a fost eliminată, astfel încât echipele care vor fi la egalitate după 180 de minute vor juca prelungiri, indiferent de numărul de goluri marcate acasă și în deplasare. Dacă echipele încă nu pot fi separate după cele 30 de minute suplimentare, atunci se trece la loviturile de departajare.

Chelsea, deplasare cu autocarul la Middlesbrough

Campionii Europei nu mai au bani ca să ia un zbor charter pentru a se deplasa la Middlesbrough, la meciul din sferturile de finală ale Cupei Angliei, informează dailymail.com. Disputa este programată sâmbătă.

Prin urmare, echipa lui Thomas Tuchel va trebui să se deplaseze cu atocarul, pe o distanţă de peste 400 de kilometri, parcursă în aproximativ cinci ore, a precizat sursa citată. În total, echipa va fi pe drum timp de zece ore, o situaţia greu de imaginat înainte de declanşarea războiului din Ucraina.

Până sâmbătă, când e programată partida cu Cupa Angliei, Chelsea a trebuit să se plece la Lille, pentru meciul de miercuri, din manşa a doua a optimilor de finală ale Ligii Campionilor. Această deplasare a fost însă plănuită şi stabilită înaintea impunerii sancţiunilor, astfel că englezii nu au avut probleme cu transportul. Şi distanţa e mai mică între Londra şi Lille, aproximativ 275 de kilometri, anunţă news.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și