Închide meniul
NEWS ALERT

Sferturile de finală din UEFA Champions League: Chelsea – Real Madrid, Manchester City – Atletico, Villarreal – Bayern, Benfica – Liverpool

Dan Roșu Publicat: 18 martie 2022, 14:00

Reclamă
Sferturile de finală din UEFA Champions League: Chelsea – Real Madrid, Manchester City – Atletico, Villarreal – Bayern, Benfica – Liverpool

Trofeul UEFA Champions League

Getty Images

Update: S-a stabilit şi ţintarul semifinalelor:  învingătoarea dintre Manchester City – Atletico Madrid vor juca cu cea dintre Chelsea – Real Madrid, în timp ce învingătoarea dintre Benfica şi Liverpool va juca cu cea dintre Villarreal şi Bayern Munchen.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update: Benfica – Liverpool

Update: Villarreal – Bayern Munchen

Update: Manchester City – Atletico Madrid

Update: Chelsea – Real Madrid

Reclamă

Update 13:00: A ceremonia tragerii la sorţi a sferturilor de finală UEFA Champions League.

Ştirea iniţială!

Tragerea la sorți a sferturilor de finală din UEFA Champions League le va aduce în urne pe cele mai bune opt echipe rămase în competiție. Vom putea avea astfel duble uriașe, cum ar fi Real Madrid – Bayern Munchen sau Liverpool – Manchester City.

Reclamă 4 / 0/3

Tragerea la sorți a sferturilor de finală din UEFA Champions League. Cele 8 echipe

  • Real Madrid
  • Bayern Munchen
  • Manchester City
  • Liverpool
  • Chelsea
  • Atletico Madrid
  • Benfica
  • Villarreal

Așa cum ne-am obișnuit, din faza sferturilor de finală, nu vor mai exista restricții, astfel că putem avea un duel între echipe din aceeași țară, sau între două echipe care au făcut parte din aceeași grupă. Tot azi, se vor afla și eventualele semifinale ale competiției.

Ce s-a schimbat în acest sezon de UEFA Champions League

Așa-numita regulă a golurilor în deplasare a fost eliminată, astfel încât echipele care vor fi la egalitate după 180 de minute vor juca prelungiri, indiferent de numărul de goluri marcate acasă și în deplasare. Dacă echipele încă nu pot fi separate după cele 30 de minute suplimentare, atunci se trece la loviturile de departajare.

După tragerea la sorți a a sferturilor de finală din UEFA Champions League, vom ști care sunt duelurile care vor avea loc pe 5/6 aprilie și 12/13 aprilie. Semifinalele sunt programate pe 26/27 aprilie și 3/4 mai.

Finala Champions League a fost mutată de la Sankt Petersburg

UEFA a decis, oficial, să mute finala Champions League după ce Rusia a invadat Ucraina. Conducătorii forului mondial s-au reunit de urgenţă şi au decis ca meciul care va decide campioana Europei să nu se mai dispute pe arena din Sankt Petersburg. Partida de cinci stele va avea loc la Paris.

Comitetul executiv al UEFA a anunţat că finala Ligii Campionilor, care este programată pe 28 mai, să se joace în capitala Franţei. Decizia a luat prin surprindere pe toată lumea. Cele mai importante publicaţii de pe continent anunţaseră că, cel mai probabil, lupta pentru trofeu se va da pe Wembley.

Stade de France este arena care va găzdui finala Champions League 2022. Chelsea este deţinătoarea trofeului.

„Comitetul Executiv al UEFA a avut astăzi o ședință extraordinară în urma escaladării grave a situației de securitate din Europa. A decis să mute finala Ligii Campionilor UEFA 2021/22 de la Sankt Petersburg pe Stade de France din Saint-Denis. Meciul se va juca așa cum era programat inițial sâmbătă, 28 mai, la ora 21:00„, a transmis UEFA.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN Vezi toate știrile
Citește și