Închide meniul

Cine a fost votat omul meciului după super-duelul dintre Lionel Messi și Cristiano Ronaldo, din Arabia Saudită

Cosmin Cioboată Publicat: 19 ianuarie 2023, 23:05

Reclamă
Cine a fost votat omul meciului după super-duelul dintre Lionel Messi și Cristiano Ronaldo, din Arabia Saudită

Cristiano Ronaldo și Lionel Messi s-au duelat în amicalul de lux din Arabia Saudită

Cristiano Ronaldo și Lionel Messi s-au duelat în amicalul de lux din Arabia Saudită / Profimedia

S-a aflat cine a fost votat omul meciului după super-duelul Lionel Messi vs Cristiano Ronaldo, din Arabia Saudită. Starul portughez a marcat două goluri în partida amicală de la Riad, dintre PSG și selecționata starurilor de la Al-Hilal și Al-Nassr, câștigată de parizieni cu 5-4.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ronaldo a avut o prestație excelentă la primul său meci după transferul la Al-Nassr și a fost răsplătit pe măsură.

Cine a fost votat omul meciului după super-duelul Lionel Messi vs Cristiano Ronaldo, din Arabia Saudită

Atacantul lusitan a fost desemnat omul meciului, după ce a marcat două goluri și a ridicat în picioare tribunele din Riad.

Cristiano Ronaldo a marcat o dublă contra PSG-ului lui Lionel Messi. Portughezul a fost schimbat în minutul 61 și a fost aplaudat la scenă deschisă de zeci de mii de spectatori.

Reclamă

La rândul său, Lionel Messi a făcut show în amicalul de la Riad. Campionul mondial cu Argentina a dat startul „ploii” de goluri, cu reușita din minutul 3.

Cristiano Ronaldo, „dublă” de vis în duelul stelar cu Lionel Messi!

Cristiano Ronaldo a marcat o „dublă” de vis în duelul stelar cu Lionel Messi. Cei doi s-au întâlnit în amicalul de vis dintre Al-Hilal & Al-Nassr și PSG, de la Riad. Messi a deschis scorul în minutul 3, iar CR7 a restabilit egalitatea în minutul 34, din penalty.

Reclamă 4 / 0/3

Ronaldo a fost făcut K.O. de Keylor Navas, la o centrare expediată de gazde în careul lui PSG.

Portarul parizienilor a încercat să respingă, dar a ratat mingea și l-a lovit în plină figură pe Cristiano Ronaldo. Starul lusitan sărise în încercarea de a relua cu capul în plasă, dar a fost oprit neregulamentar de Navas.

Ronaldo s-a prăbușit pe gazon, ca după un croșeu din ringul de box. Portughezul s-a ridicat după câteva momente, însă nu fără consecințe. Ochiul lui Cristiano s-a umflat imediat, mai ales în zona pometelui. Arbitrul central a dictat lovitură de la 11 metri fără să stea pe gânduri.

Chiar dacă era amețit în urma loviturii încasate, Cristiano Ronaldo și-a asumat responsabilitatea și a transformat penalty-ul. CR7 l-a învins pe Keylor Navas cu un șut puternic.

PSG a preluat din nou avantajul pe tabelă în minutul 43, cu o reluare elegantă a lui Marquinhos, după assist-ul splendid al lui Kylian Mbappe.

Apoi, în minutul 45+6, Cristiano Ronaldo a ieșit din nou la rampă. Portughezul a profitat de o gafă uluitoare a prietenului Sergio Ramos. Fundașul lui PSG a dat pe lângă minge în propriul careu, iar Ronaldo a interceptat și a trimis în plasă.

Cristiano Ronaldo și Lionel Messi, întâlnire de „gradul 0” în meciul amical de la Riad!

Cristiano Ronaldo și Lionel Messi au avut o întâlnire de „gradul 0”. Cei doi au oferit un moment special înaintea meciului amical de „5 stele” de la Riad, dintre Al-Hilal & Al-Nassr și PSG.

Reclamă

Ronaldo și Messi, cei mai mari jucători din istoria modernă a fotbalului, s-au aflat din nou față în față. De această dată, cei doi și-au dat întâlnire în Arabia Saudită, la meciul amical dintre PSG și selecționata starurilor lui Al-Hilal și Al-Nassr.

Înaintea fluierului de start, Cristiano Ronaldo și Lionel Messi s-au întâlnit la centrul terenului și s-au salutat. CR7 a zâmbit când l-a văzut pe marele său rival, apoi cei doi și-au dat mâna și s-au îmbrățișat.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:34 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu luptă acum, LIVE în AntenaPLAY 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente e ACUM, live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB Vezi toate știrile
Citește și