Închide meniul

Ciprian Tătăruşanu s-a enervat: „Nu sunt rezerva nimănui”. Mesaj clar pentru contestatarii săi

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 5 noiembrie 2021, 15:34

Ciprian Tătăruşanu s-a enervat: „Nu sunt rezerva nimănui. Mesaj clar pentru contestatarii săi

Ciprian Tătărușanu

Profimedia

Cipria Tătăruşanu s-a enervat la ultima ieşire publică şi le-a răspuns pe măsură celor care l-au contestat şi au spus că nu are ce să caute la AC Milan. Portarul român a apărat poarta milanezilor în ultimele partide după accidentarea francezului Mike Maignan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ciprian Tătăruşanu s-a enervat

Portarul celor de la Milan a dat un mesaj clar. „Nu sunt rezerva nimănui. În cariera mea au apărat în atâtea meciuri, am multă experienţă şi m-am antrenat întotdeauna la maximum pentru a fi pregătit la momentul potrivit, când a avut nevoie Milan”, a declarat Tătăruşanu, conform ilgiornale.it.

Presa din Italia mai spune că multă lume s-a luat cu mâinile de cap atunci când s-a aflat de accidentarea lui Maignan, dar Tătăruşanu a ţinut să clarifice situaţia. „Nu am timp să citesc astfel de comentarii şi ştiu ce pot să fac. Mă antrenez bine şi nu sunt nici aşa bătrân cum spuneţi voi în Italia”, a mai spus portarul român.

Citește și:

Tătăruşanu, mesaj pentri Donnarumma

Ciprian Tătăruşanu, care s-a retras deja din naţionala României, s-a referit şi la plecarea lui Gianluigi Donnarumma, la PSG: „El a făcut alegerea lui şi apără bine la Paris, iar noi suntem jucam bine aici. Cred că a fost cea mai bună decizie pentru toată lumea”, a mai spus portarul român.

Portarul român a spus că AC Milan nu mai poate fi considerată o surpriză faptul că echipa sa e la egalitate de puncte cu Napoli. „Nu mai putem fi consideraţi o surpriză. Am demonstrat pe teren, cu victoriile obţinute, că merităm să fim acolo sus”, recunoscând că în Champions League rossoneri au jucat ”mai puţin bine”, crede Tătăruşanu.

Reclamă

Tătăruşanu şi-a lăudat şi propriul antrenor. ”Văzând ceea ce face în fiecare zi la antrenamente, nu sunt surprins de rezultatele bune. Sunt surprinzătoare doar pentru cei din exterior. Mister (Stefano) Pioli a făcut o treabă bună citind bine partiturile tehnice din meciuri, pentru că în cele 90 de minute sunt multe momente care trebuie interpretate, iar noi ştim să o facem bine”, a subliniat Tătăruşanu.

 

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
Vezi toate știrile
Citește și