Închide meniul

Record negativ pentru Ciprian Tătărușanu. Ce s-a întâmplat în meciul cu FC Porto. Milan n-a mai trăit așa ceva de aproape 30 de ani

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 3 noiembrie 2021, 22:49

Record negativ pentru Ciprian Tătărușanu. Ce s-a întâmplat în meciul cu FC Porto. Milan n-a mai trăit așa ceva de aproape 30 de ani

Tătărușanu, record negativ la AC Milan

Profimedia

AC Milan s-a văzut condusă de Porto încă din minutul 5. Luis Diaz i-a dat gol lui Ciprian Tătărușanu, cu o execuție la firul ierbii din interiorul careului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ciprian Tătărușanu, record negativ la AC Milan

Doar cinci minute și două secunde trecuseră de la startul partidei, până la golul luat de Ciprian Tătărușanu. AC Milan nu și-a mai luat un gol atât de devreme pe teren propriu, în Champions League, de aproape 30 de ani.

Mai exact, din Noiembrie 1994, când finlandezul Jari Litmanen înscria pe San Siro în minutul 2.

A fost al șaselea meci din acest sezon pentru Ciprian Tătărușanu la AC Milan. Românul este titular în absența lui Mike Maignan, care este accidentat.

Reclamă

AC Milan, aproape eliminată din Champions League

AC Milan, care avea înfrângeri pe linie în primele trei meciuri din acest sezon de Champions League, n-a reușit să câștige nici returul cu Porto. A fost 1-1, după golurile lui Luis Diaz și Kalulu.

Milan este codașa grupei după paru 4 meciuri, cu un singur punct, și poate să-și ia deja adio de la calificarea în optimi.

Reclamă 4 / 0/3

Nu s-a mai întâmplat niciodată în istoria clubului ca AC Milan să nu câștige vreun meci în primele patru etape dintr-un sezon de Champions League.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și