Închide meniul

Ciprian Tătărușanu, „taxat” de italieni după FC Porto – AC Milan 1-0: „A plecat târziu” Ce notă a primit portarul român după înfrângerea din UEFA Champions League

Dragoș Vasile Publicat: 20 octombrie 2021, 10:14

Reclamă
Ciprian Tătărușanu, „taxat de italieni după FC Porto – AC Milan 1-0: „A plecat târziu Ce notă a primit portarul român după înfrângerea din UEFA Champions League

Ciprian Tătărușanu, „taxat” de italieni după FC Porto – AC Milan 1-0

Profimedia

Ciprian Tătărușanu, „taxat” de italieni după FC Porto – AC Milan 1-0

Revenirea lui Ciprian Tătărușanu în UEFA Champions League după 8 ani nu a fost cu noroc. Titular în poarta lui AC Milan, portarul român a fost învins de Luis Diaz, iar echipa sa a pierdut confruntarea cu FC Porto.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La final, Tătărușanu a fost taxat de jurnaliștii de la calciomercato.com, care au notat că „a plecat târziu la gol”. Nota primită de goalkeeper-ul român a fost 5.5. Acesta a fost al doilea meci consecutiv în care fostul internațional român este titular, după înfrângerea cu Verona, scor 2-3.

În urma rezultatului din Portugalia, AC Milan se află pe ultimul loc în grupa B, fără niciun punct. De partea cealaltă, FC Porto se află pe locul al treilea, cu 4 puncte, la egalitate cu Atletico Madrid. Liverpool este lider cu 9 puncte.

Stefano Pioli are încredere totală în Ciprian Tătărușanu

Înaintea meciului din UEFA Champions League, Stefano Pioli, a declarat că are încredere mare în portarul român.

„O să avem un meci foarte important, dar nu este decisiv. Ibrahimovic? Cu el pe teren suntem mai puternici, dar nu va începe din primul minut. În privinţa portarului, avem încredere totală în Tătăruşanu„, a spus Stefano Pioli, conform celor de la Sport Mediaset.

Reclamă
Reclamă 4

Tătărușanu a fost transferat de Milan în toamna anului trecut, de la Olympique Lyon, pentru o jumătate de milion de euro. După ce a fost rezerva lui Gianluigi Donnarumma, plecat la PSG, Tătărușanu a ajuns să fie a doua variantă de îndată ce a fost transferat Maignan.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și