Închide meniul

Liga Campionilor | Veste uriașă pentru Ciprian Tătărușanu înainte de Porto – Milan: “Avem încredere totală!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 octombrie 2021, 14:01

Liga Campionilor | Veste uriașă pentru Ciprian Tătărușanu înainte de Porto – Milan: “Avem încredere totală!”

Ciprian Tătărușanu, titular la AC Milan

Zuma Press / Fabioferrari via Hepta

Ciprian Tătărușanu a profitat din plin de accidentarea lui Mike Maignan și a fost titular în Milan – Verona 3-2. Românul urmează să fie titular și în aceasta seară, în partida cu Porto.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă Tătărușanu are șanse mari să fie titular, nu la fel se poate spune despre starul suedez, Zlatan Ibrahimovic.

Veste uriașă pentru Ciprian Tătărușanu înainte de Porto – Milan

O să avem un meci foarte important, dar nu este decisiv. Ibrahimovic? Cu el pe teren suntem mai puternici, dar nu va începe din primul minut. În privinţa portarului, avem încredere totală în Tătăruşanu„, a spus Stefano Pioli, conform celor de la Sport Mediaset.

Nota primită de Ciprian Tătărușanu după AC Milan – Verona 3-2

Ciprian Tătărușanu a încasat două goluri în primul său meci ca titular la AC Milan, în acest sezon. Cei de la Eurosport Italia i-au acordat însă românului notă de trecere după ce ”Diavolul” a întors de la 0-2 și a bătut-o pe Verona, cu 3-2.

Tătărușanu, integralist pe San Siro, a primit nota 6, fiind depășit din echipa Milanului doar de Castillejo (6.5), Rafael Leao (7) și de Olivier Giroud (6.5).

Reclamă

Tătărușanu a fost transferat de Milan în toamna anului trecut, de la Olympique Lyon, pentru o jumătate de milion de euro. După ce a fost rezerva lui Gianluigi Donnarumma, plecat la PSG, Tătărușanu a ajuns să fie a doua variantă de îndată ce a fost transferat Maignan.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! Vezi toate știrile
Citește și