Închide meniul

Cosmin Contra, prima reacție după ce a pierdut dramatic titlul în Arabia Saudită: „Îmi cer iertare în fața fanilor”. Ce a spus după ce i s-a cerut demisia

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 28 iunie 2022, 8:49

Cosmin Contra, prima reacție după ce a pierdut dramatic titlul în Arabia Saudită: „Îmi cer iertare în fața fanilor. Ce a spus după ce i s-a cerut demisia

Cosmin Contra visează să antreneze în La Liga

Cosmin Contra, în timpul unui meci / Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Cosmin Contra a oferit o primă reacție după ce a pierdut dramatic titlul în Arabia Saudită. Echipa românului, Al-Ittihad, și Al-Hilal au luptat cot la cot până în ultima etapă a sezonului. În cele din urmă, formația lui Cosmin Contra a scăpat trofeul printre degete.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii lui Al-Ittihad au răbufnit la adresa lui Cosmin Contra după remiza albă din ultima etapă, contra celor de la Al Batin. Suporterii echipei din Jeddah l-au criticat aspru pe tehnicianul român și i-au cerut obsesiv demisia.

Cosmin Contra, prima reacție după ce a pierdut dramatic titlul în Arabia Saudită

Răspunsul lui Contra n-a întârziat să apară. „Guriță” și-a cerut iertare în fața fanilor și le-a mulțumit pentru sprijinul lor necondiționat din acest sezon.

În același timp, antrenorul de 46 de ani a lăsat de înțeles că ar putea continua la cârma lui Al-Ittihad și în sezonul viitor, deși contractul său expiră în această vară. În ultima perioadă, în presa din Arabia Saudită s-a discutat despre o posibilă prelungire, însă anunțul oficial a întârziat să apară.

„Îmi cer iertare în fața fanilor pentru pierderea titlului. Au fost alături de noi de-a lungul întregului sezon și ne-au susținut pentru a-și transforma speranțele în realitate.

Reclamă

Ceea ce s-a întâmplat în acest sezon reprezintă o lecție de pe urma căreia vom beneficia în sezonul viitor. Vom încerca să reparăm greșelile și să compensăm pentru pierderea titlului.

Am avut ghinion. Am condus clasamentul mult timp, dar am ratat titlul pe ultima sută de metri”, a spus Cosmin Contra, potrivit kooora.com.

Al-Ittihad a ratat titlul, deși a avut un avans de 11 puncte

Al-Ittihad avea nevoie de victorie în ultima rundă a sezonului din Arabia Saudită, precum și de un pas greșit făcut de Al-Hilal.

Reclamă 4 / 0/3

Din păcate pentru Cosmin Contra, echipa sa a obținut numai o remiză pe teren propriu, contra celor de la Al Batin, scor 0-0. De cealaltă parte, Al-Hilal și-a câștigat meciul cu Al-Fysaly, scor 2-1, și a cucerit titlul.

Durerea din tabăra lui Al-Ittihad a fost și mai mare ținând cont că, la un moment dat în timpul sezonului, formația lui Contra a avut un avans uriaș de 11 puncte, în postura de lider.

Jucătorii lui Cosmin Contra au fost complet distruși după fluierul de final și s-au aruncat pe gazon, în lacrimi. La rândul său extrem de supărat, antrenorul român a încercat să-i consoleze, dar a fost în zadar.

În același timp, fanii lui Al-Ittihad, prezenți în tribune, au fost surprinși plângând în hohote după ce echipa lor a pierdut la limită primul titlu de campioană, după o așteptare de 13 ani.

Cosmin Contra, distrus de fanii lui Al-Ittihad: “Va rămâne în tomberonul istoriei!”

Contra rămâne fără titlu de campion câștigat în cariera de antrenor. Fanii lui Al-Ittihad au pus “tunurile” pe român după seara de coșmar și îi cer demisia.

Reclamă

“Cosmin Contra va rămâne în tomberonul istoriei, un pierzător! Un antrenor care nu știe să-și citească adversarul nu merită niciodată să rămână pe banca unei echipe. Singura lui preocupare este ca jucătorii să alerge pe flancuri, iar mijlocașii să atingă mingea.”, a răbufnit unul dintre fanii lui Al-Ittihad, pe contul de Twitter.

Iar reacțiile acide la adresa lui Contra au continuat să curgă în valuri:

“Al-Ittihad merită un antrenor mai bun decât Cosmin Contra!”

“Istoria ne va aminti că antrenorul român pe nume Cosmin Contra a pierdut campionatul, deși la un moment dat avea o diferență de 11 puncte!”

“Totul a fost împotriva sosirii lui Cosmin Contra încă din prima zi. Conducerea clubului a refuzat să asculte vorbele suporterilor. Astăzi, Cosmin Contra a pierdut cel mai ușor campionat din istorie!”, a scris alt fan furios.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și