Închide meniul

Cosmin Olăroiu a câștigat derby-ul românilor în Emirate! Victorie categorică în fața lui Daniel Isăilă

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 4 februarie 2023, 21:18

Cosmin Olăroiu a câștigat derby-ul românilor în Emirate! Victorie categorică în fața lui Daniel Isăilă

Cosmin Olăroiu, favorit să devină selecţionerul Emiratelor Arabe Unite

Cosmin Olăroiu, într-un meci pentru Al-Sharjah / Profimedia

Cosmin Olăroiu a câștigat derby-ul românilor în Emirate. Echipa sa a reușit o victorie categorică în fața celei antrenate de Daniel Isăilă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Al Sharjah, pregătită de Cosmin Olăroiu, a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 4-0, echipa Bani Yas, pregătită de Daniel Isăilă, în etapa a 15-a a campionatului din Emiratele Arabe Unite.

Cosmin Olăroiu a câștigat derby-ul românilor în Emirate

Golurile au fost marcate de Diop (7), Caio (52, 58) şi Ebraheim (63).

În clasament, Al Sharjah este pe locul 2, cu 31 de puncte, iar Bani Yas este pe locul 9, cu 18 puncte.

Olăroiu o pregătește pe Al Sharjah din noiembrie 2021, în timp ce Daniel Isăilă este la Bani Yas din iunie 2020.

Reclamă

Mirel Rădoi, ghinion teribil în Arabia Saudită

Un alt antrenor român din zona Golfului, Mirel Rădoi, a avut un ghinion teribil la meciul echipei sale. Al-Tai a fost învinsă, în prelungirile partidei, de Al-Ittihad, scor 0-1.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Igor Coronado, spre disperarea lui Mirel Rădoi, care se află la al doilea meci pe banca formației saudite.

În primul meci, trupa lui Rădoi a fost răpusă de Al-Shabab, scor 1-2.

Reclamă 4 / 0/3

În prezent, Al-Tai se află pe locul 10 din prima ligă saudită, cu 18 puncte obținute după 16 meciuri jucate.

Marius Șumudică nu e surprins de problemele lui Cristiano Ronaldo în Arabia Saudită

Marius Șumudică, care antrenează și el în Arabia Saudită, la Al-Raed,  e convins că startul slab al lui Cristiano Ronaldo la Al-Nassr nu este întâmplător. Antrenorul român susține că campionatul Arabiei Saudite este mai complicat decât se crede.

„Eu când spuneam că nu e simplu în Arabia Saudită… râdea lumea. Nu e simplu, se joacă cu șapte strâini în teren, care sunt plătiți foarte bine, remunerați la un standard foarte ridicat. Automat, și nivelul campionatului cresțe. E cel mai puternic campionat din Orientul Mijlociu, toată lumea și-ar dori să ajungă acolo”, a spus Marius Șumudică, vineri, la aeroportul Otopeni.

Recomandări
  • Cosmin Olăroiu a câștigat derby-ul românilor în Emirate
  • Victorie categorică în fața lui Daniel Isăilă

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! Vezi toate știrile
Citește și