Închide meniul

Cosmin Olăroiu, favorit să devină selecţionerul Emiratelor Arabe Unite! Tehnicianul român, în pole-position

Viviana Moraru Publicat: 18 aprilie 2023, 17:04

Reclamă
Cosmin Olăroiu, favorit să devină selecţionerul Emiratelor Arabe Unite! Tehnicianul român, în pole-position

Cosmin Olăroiu, favorit să devină selecţionerul Emiratelor Arabe Unite

Cosmin Olăroiu, într-un meci pentru Al-Sharjah / Profimedia

Cosmin Olăroiu este favorit să devină selecţionerul echipei naţionale a Emiratelor Arabe Unite. Tehnicianul român se află în pole-position pentru a-şi începe aventura pe banca saudiţilor, după cum a anunţat presa din Golf.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cosmin Olăroiu o antrenează în prezent pe Al Sharjah, formaţie din prima ligă din Emiratele Arabe Unite. Acesta a fost numit pe banca echipei saudite în noiembrie 2021.

Cosmin Olăroiu, favorit să devină selecţionerul Emiratelor Arabe Unite

Presa din Arabia Saudită a făcut un anunţ cu privire la Cosmin Olăroiu. Se pare că tehnicianul român este favorit să devină selecţionerul naţionalei din zona Golfului.

Oficialii saudiţi sunt nemulţumiţi de actualul selecţioner, Rodolfo Arruabarrena, şi îi caută un înlocuitor acestuia. Contractul tehnicianului argentinian pe banca echipei naţionale a Emiratelor Arabe Unite va expira la finalul anului, însă Cosmin Olăroiu i-ar putea lua locul mai devreme.

„Cosmin Olăroiu este favorit să devină selecționerul echipei naționale a Emiratelor Arabe Unite, pe lista alcătuită de Federația de Fotbal”, notează saudiţii de la Al-Ittihad Sports, pe contul oficial de Twitter.

Reclamă

Al Sharjah, formaţia pregătită de antrenorul român, ocupă locul patru în prima ligă din Emiratele Arabe Unite, cu 42 de puncte, acumulate după 22 de runde disputate, fiind la şapte puncte distanţă de liderul Al-Ahli Dubai.

Nu ar fi pentru prima dată când Cosmin Olăroiu ar pregăti o echipă naţională. Românul a mai fost selecţionerul Arabiei Saudite, în perioada decembrie 2014 – iulie 2015.

De asemenea, Cosmin Olăroiu nu este străin de fotbalul din Golf. Acesta antrenează în zona respectivă din 2011, atunci când îşi încheia al treilea mandat pe banca FCSB-ului. De atunci, românul le-a antrenat pe rând pe Al-Ain, Al-Ahli, Al-Ahli Shabab, şi în prezent Al-Sharjah. De asemenea, în această perioadă, românul a pregătit-o şi pe Suning, în prima ligă din China. Chiar şi înainte de a pleca de pe banca roş-albaştrilor, Olăroiu a mai avut o aventură în zona Golfului de patru ani, timp în care le-a pregătit pe Al-Hilal şi Al-Sadd.

Reclamă 4 / 0/3

În Golf, Cosmin Olăroiu a cucerit şase titluri de campion, patru în Emiratele Arabe Unite, şi două în Arabia Saudită.

Cosmin Olăroiu s-a calificat în finala Cupei Președintelui

Al Sharjah, antrenată de Cosmin Olăroiu, s-a calificat, vineri, în finala Cupei Preşedintelui în Emiratele Arabe Unite, trecând în semifinale de Ajman.

În turul semifinalelor, scorul a fost 2-1 pentru Al Sharjah. Returul s-a terminat 1-1, după prelungiri.

În ultimul act, echipa lui Olăroiu va întâlni Al Ain. Sharjah este deţinătoarea trofeului. Astfel, Oli va lupta pentru al doilea trofeu al sezonului.

Cosmin Olăroiu a cucerit și Supercupa Emiratelor Arabe Unite cu Al-Sharjah! Tehnicianul român bifează, astfel, al 16-lea trofeu câștigat în fotbalul din Golf. Al-Sharjah l-a instalat pe Cosmin Olăroiu, pe postul de antrenor principal, în toamna lui 2021.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
Vezi toate știrile
Citește și