Închide meniul

Costel Gâlcă, dorit de două echipe din Arabia Saudită! Ce salariu ar putea încasa anual antrenorul român

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 4 iunie 2023, 21:02

Costel Gâlcă, dorit de două echipe din Arabia Saudită! Ce salariu ar putea încasa anual antrenorul român

Costel Gâlcă, dorit de două echipe din Arabia Saudită!

Costel Gâlcă, în timpul unui interviu / AntenaSport

Costel Gâlcă e dorit de două echipe din Arabia Saudită. Aflat în prezent pe banca lui Radomiak, antrenorul român ar putea pleca de la polonezi după doar două luni pe banca acestora.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Costel Gâlcă a mai antrenat şi în trecut în Arabia Saudită.

Costel Gâlcă, dorit de două echipe din Arabia Saudită!

Potrivit playsport.ro, ambele echipe din prima ligă arabă îi oferă lui Gâlcă un contract cu un salariu cuprins între 1 milion şi 2 milioane de dolari pe an.

Costel Gâlcă le-a antrenat anterior pe Al-Taawoun, Al-Fayha și Al-Hazem din Arabia Saudită.

Antrenorul român în vârstă de 51 de ani a salvat-o de la retrogradare pe Radomiak, care a încheiat campionatul Poloniei pe locul 10.

Reclamă

Costel Gâlcă a reuşit o triplă istorică în 2014-2015, atunci când a antrenat-o pe FCSB: Liga 1, Cupa României şi Cupa Ligii. După acel sezon Costel Gâlcă a antrenat-o un sezon pe Espanyol.

Costel Gâlcă a recunoscut cum încerca Gigi Becali să îi impună schimbările: „Pe Mache îl suna!”

Costel Gâlcă, ultimul antrenor care a reuşit să câştige titlul cu FCSB, a recunoscut cum încerca Gigi Becali să îi impună schimbările. Tehnicianul în vârstă de 51 de ani a vorbit despre ceea ce se întâmpla în momentul în care era pe banca roş-albaştrilor.

FCSB e echipa care ar fi trebuit să câștige de trei-patru ori campionatul în acești șapte ani. Susține fotbalul românesc. Nu știu care sunt cauzele, poate deciziile luate nu sunt cele mai bune.

Reclamă 4 / 0/3

Poți să ai discuții cu patronul, dar nu să îți facă echipa sau schimbările. De multe ori mi-a transmis (n.r. Gigi Becali) și s-a oprit acolo. Când te duci la un club, trebuie să te simți apreciat, dacă nu, nu are rost să stai.

Pe Mache îl suna. Venea, am vorbit cu el, mi-a spus că trebuie să îmi transmită. Era normal. ’Vii, îmi spui, bine că mi-ai spus și asta e’. A fost munca tuturor în acel moment, nu numai munca mea și a staff-ului meu”, a spus Costel Gâlcă la digisport.ro.

Poți să ai discuții cu patronul, dar nu să îți facă echipa sau schimbările. De multe ori mi-a transmis (n.r. Gigi Becali) și s-a oprit acolo. Când te duci la un club, trebuie să te simți apreciat, dacă nu, nu are rost să stai.

Leo Strizu s-a amuzat copios de Elias Charalambous

Leo Strizu s-a amuzat copios de actualul antrenor cu licenţă PRO de la FCSB, Elias Charalambous. A lansat un val de ironii la adresa cipriotului adus în locul lui de Gigi Becali. Strizu a ţinut să precizeze că Charalambous are ce învăţa de la „secundul” lui, Mihai Pintilii.

După ce şi-a dat demisia, Leo Strizu a transmis mai multe mesaje dure la adresa conducătorilor vicecampioanei României. A purtat un adevărat „război” al declaraţiilor cu Mihai Stoica. Ultimul vizat este chiar actualul antrenor din acte al FCSB-ului.

Pe Pintilii nu îl mișcă nimeni de acolo. Oricine ar veni nu îl mișcă nimeni de acolo, de la FCSB. Depinde pe ce filieră a venit și cipriotul (n.r. – Elias Charalambous). E un lucru bun pentru cipriot.

Are ce să învețe de la Pintilii, își face carte de vizită și din punctul meu de vedere e un jucător bun de poker. Chiar dacă el nu are niciodată carte. E un jucător bun”, a declarat Leo Strizu pentru fanatik.ro.

Reclamă

 

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și