Închide meniul

Costel Gâlcă a recunoscut cum încerca Gigi Becali să îi impună schimbările: „Pe Mache îl suna!”. Dezvăluirile antrenorului care a făcut-o campioană pe FCSB

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 aprilie 2023, 10:41 / Actualizat: 27 aprilie 2023, 12:37

Reclamă
Costel Gâlcă a recunoscut cum încerca Gigi Becali să îi impună schimbările: „Pe Mache îl suna!. Dezvăluirile antrenorului care a făcut-o campioană pe FCSB

Costel Gâlcă a recunoscut cum încerca Gigi Becali să îi impună schimbările

Costel Gâlcă, în timpul unui interviu / Antena Sport

Costel Gâlcă, ultimul antrenor care a reuşit să câştige titlul cu FCSB, a recunoscut cum încerca Gigi Becali să îi impună schimbările. Tehnicianul în vârstă de 51 de ani a vorbit despre ceea ce se întâmpla în momentul în care era pe banca roş-albaştrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gâlcă nu îşi explică de ce, în ultimii opt ani, FCSB nu a mai reuşit să devină campioana României. Roş-albaştrii riscă să rateze îndeplinirea obiectivului şi în acest sezon, iar Gigi Becali a cedat deja şi a anunţat că vinde echipa pentru 25 de milioane de euro.

Costel Gâlcă a recunoscut cum încerca Gigi Becali să îi impună schimbările

În ultimii ani, Gigi Becali nu s-a ferit să anunţe că sună pe bancă şi că dictează schimbări. Costel Gâlcă a vorbit despre ceea ce s-a întâmplat în mandatul lui.

FCSB e echipa care ar fi trebuit să câștige de trei-patru ori campionatul în acești șapte ani. Susține fotbalul românesc. Nu știu care sunt cauzele, poate deciziile luate nu sunt cele mai bune.

Poți să ai discuții cu patronul, dar nu să îți facă echipa sau schimbările. De multe ori mi-a transmis (n.r. Gigi Becali) și s-a oprit acolo. Când te duci la un club, trebuie să te simți apreciat, dacă nu, nu are rost să stai.

Reclamă

Pe Mache îl suna. Venea, am vorbit cu el, mi-a spus că trebuie să îmi transmită. Era normal. ’Vii, îmi spui, bine că mi-ai spus și asta e’. A fost munca tuturor în acel moment, nu numai munca mea și a staff-ului meu”, a spus Costel Gâlcă la digisport.ro.

Gâlcă a obţinut performanţe remarcabile cu Steaua în perioada în care era jucător. A câştigat patru titluri (1993, 1994, 1995, 1996), două Cupe ale României (1992, 1996) şi două Supercupe (1994, 1995).

FCSB a suferit, împotriva Rapidului, prima înfrângere din play-off. A ajuns aşa la cinci puncte în spatele liderului Farul şi şi-a redus serios şansela la ridicarea trofeului.

Reclamă 4 / 0/3

Leo Strizu s-a amuzat copios de Elias Charalambous

Leo Strizu s-a amuzat copios de actualul antrenor cu licenţă PRO de la FCSB, Elias Charalambous. A lansat un val de ironii la adresa cipriotului adus în locul lui de Gigi Becali. Strizu a ţinut să precizeze că Charalambous are ce învăţa de la „secundul” lui, Mihai Pintilii.

După ce şi-a dat demisia, Leo Strizu a transmis mai multe mesaje dure la adresa conducătorilor vicecampioanei României. A purtat un adevărat „război” al declaraţiilor cu Mihai Stoica. Ultimul vizat este chiar actualul antrenor din acte al FCSB-ului.

Pe Pintilii nu îl mișcă nimeni de acolo. Oricine ar veni nu îl mișcă nimeni de acolo, de la FCSB. Depinde pe ce filieră a venit și cipriotul (n.r. – Elias Charalambous). E un lucru bun pentru cipriot.

Are ce să învețe de la Pintilii, își face carte de vizită și din punctul meu de vedere e un jucător bun de poker. Chiar dacă el nu are niciodată carte. E un jucător bun„, a declarat Leo Strizu pentru fanatik.ro.

Gigi Becali, un nou anunţ despre vânzarea FCSB

Gigi Becali este mai hotărât ca niciodată să vândă pachetul majoritar de acţiunide la FCSB. Până când va primi suma de 25 de milioane de euro pe care o cere, Becali l-a lăsat pe Mihai Stoica să fie numărul 1 în club.

Chiar dacă nu va mai fi implicat direct, Gigi Becali a spus că va urmări din umbră activitatea de la club până în momentul în care va găsi cumpărători.

Eu m-am retras deja, trebuie să vând echipa. Până să o vând ce să fac, să o arunc pe geam? Nu mai intervin, nu mă mai interesează.

Reclamă

Vreau să o vând și gata. MM Stoica va face și gata. De ieri, e președintele Consiliului de Administrație. Ce am spus, așa fac„, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:23 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” Vezi toate știrile
Citește și