Închide meniul

Cotele la câștigarea UEFA Champions League după tragerea la sorți din sferturi. Real Madrid, doar a patra șansă la trofeu. Care sunt favoritele bookmakerilor

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 18 martie 2022, 17:01

Cotele la câștigarea UEFA Champions League după tragerea la sorți din sferturi. Real Madrid, doar a patra șansă la trofeu. Care sunt favoritele bookmakerilor

Deținătoarea trofeului UEFA Champions League este Chelsea

Hepta

Cotele la câștigarea UEFA Champions League s-au modificat după tragerea la sorți din faza sferturilor. Real Madrid are doar a patra șansă la trofeu, în viziunea bookmakerilor. Manchester City și Liverpool sunt marile favorite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rivalele Manchester City și Liverpool, care sunt în luptă directă și pentru titlul din Premier League, au cota 3 pentru câștigarea UEFA Champions League. Echipa lui Guardiola a jucat finala anul trecut, pe când „cormoranii” lui Jurgen Klopp au câștigat competiția în 2019.

Cotele la câștigarea UEFA Champions League după tragerea la sorți din sferturi

A treia favorită e Bayern Munchen, campioana din 2020, cu cota 4. Real Madrid, câștigătoare de trei ori consecutiv, în 2016, 2017 și 2018, are doar a patra șansă la trofeu, cota 11. Galacticii sunt urmați de Chelsea, deținătoarea trofeului, cu cota 12.

Atletico Madrid, campioana Spaniei, are cota 25. Outsiderele sunt Villarreal și Benfica, cote 100 și, respectiv, 200.

Manchester City – 3
Liverpool – 3
Bayern – 4
Real Madrid – 11
Chelsea – 12
Atletico Madrid – 25
Villarreal – 100
Benfica – 200

Reclamă

Dueluri stelare în sferturile UEFA Champions League

Tragerea la sorți a sferturilor de finală din UEFA Champions League a avut loc vineri, de la ora 13.00, în format LIVE TEXT pe www.as.ro. Chelsea – Real Madrid, Manchester City – Atletico, Villarreal – Bayern şi Benfica – Liverpool sunt sferturile de finală ale UEFA Champions League.

S-a stabilit şi ţintarul semifinalelor:  învingătoarea dintre Manchester City – Atletico Madrid va juca cu cea dintre Chelsea – Real Madrid, în timp ce învingătoarea dintre Benfica şi Liverpool va juca cu cea dintre Villarreal şi Bayern Munchen.

Sferturile de finală se vor desfășura pe 5/6 aprilie (partidele tur) și 12/13 aprilie (partidele retur). Semifinalele vor avea loc pe 26/27 aprilie (tur) și 3/4 mai (retur), în timp ce finala va avea loc pe 28 mai, pe Stade de France, la Paris.

Reclamă 4 / 0/3

Așa-numita regulă a golurilor în deplasare a fost eliminată, astfel încât echipele care vor fi la egalitate după 180 de minute vor juca prelungiri, indiferent de numărul de goluri marcate acasă și în deplasare. Dacă echipele încă nu pot fi separate după cele 30 de minute suplimentare, atunci se trece la loviturile de departajare.

Sferturile UEFA Champions League, fără Cristiano Ronaldo și Lionel Messi

Pentru al doilea sezon consecutiv, Cristiano Ronaldo și Lionel Messi nu au reușit calificarea în faza sferturilor UEFA Champions League cu echipele lor. Manchester United a fost eliminată de Atletico Madrid, în timp ce PSG-ul a pierdut cu Real Madrid.

Nicolas Anelka i-a criticat pe cei doi „coloși” după eliminarea în faza optimilor. Fostul internațional francez este de părere că Ronaldo și Messi, care au dominat fotbalul în ultimul deceniu și jumătate, au greșit când au decis să plece vara trecută de la Juventus și, repectiv, Barcelona.

“Carierele lor sunt ca și încheiate și cred că amândoi trebuie să fie fericiți cu ce au realizat în ultimii 15 ani. Au fost peste ceilalți și este normal ca acum să o lase mai moale.

Am fost mai surprins de Messi decât de Ronaldo. Mă gândeam că Messi se va descurca fără probleme în Franța, în timp ce Ronaldo va întâmpina mai multe dificultăți în Anglia pentru că, din punctul meu de vedere, Premier League este cel mai solicitant campionat din lume.

Amândoi ar fi trebuit să fie mai deștepți. Asta li se întâmplă jucătorilor care vor să joace mai mult decât trebuie. Nu au fost inteligenți. Ar fi trebuit să se gândească să accepte o provocare mai puțin complicată. Trebuie să iei deciziile corecte pentru a încheia în top. Există jucători care nu ezită să își încheie cariera la 32, 33 sau 34 de ani, tocmai pentru a nu fi ulterior criticați. Eu m-am oprit la 36 de ani, dar la 32 deja jucam în China.”, a spus Nicolas Anelka, pentru RMC Sport, citat de cotidianul As.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și