Închide meniul

Lionel Messi și Cristiano Ronaldo, puși la zid de un fost câștigător de UEFA Champions League: “Nu au fost inteligenți! Eu la 32 de ani deja jucam în China!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 17 martie 2022, 10:47 / Actualizat: 17 martie 2022, 16:35

Lionel Messi și Cristiano Ronaldo, puși la zid de un fost câștigător de UEFA Champions League: “Nu au fost inteligenți! Eu la 32 de ani deja jucam în China!”

Lionel Messi și Cristiano Ronaldo, puși la zid de Nicolas Anelka

Colaj Profimedia

Lionel Messi și Cristiano Ronaldo, puși la zid de Nicolas Anelka

Cristiano Ronaldo și Lionel Messi au fost criticați de Nicolas Anelka. Fostul internațional francez este de părere că cei doi jucători, care au dominat fotbalul în ultimul deceniu și jumătate, au greșit când au decis să plece vara trecută la PSG, respectiv Manchester United.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul atacant, câștigător de UEFA Champions League în 2000, a spus despre Ronaldo și Messi că “nu au fost inteligenți” când au făcut alegerile respective, ținând cont că forma lor nu mai este la fel de strălucită ca în trecut, iar nivelul campionatelor din Franța și Anglia este solicitant.

Nicolas Anelka, mesaj pentru Cristiano Ronaldo și Lionel Messi: “Nu au fost inteligenți! Eu la 32 de ani jucam în China!”

Anelka s-a dat pe el însuși drept exemplu pozitiv, spunând că la vârsta de 32 de ani juca deja în China.

“Carierele lor sunt ca și încheiate și cred că amândoi trebuie să fie fericiți cu ce au realizat în ultimii 15 ani. Au fost peste ceilalți și este normal ca acum să o lase mai moale.

Am fost mai surprins de Messi decât de Ronaldo. Mă gândeam că Messi se va descurca fără probleme în Franța, în timp ce Ronaldo va întâmpina mai multe dificultăți în Anglia pentru că, din punctul meu de vedere, Premier League este cel mai solicitant campionat din lume. 

Reclamă

Amândoi ar fi trebuit să fie mai deștepți. Asta li se întâmplă jucătorilor care vor să joace mai mult decât trebuie. Nu au fost inteligenți. Ar fi trebuit să se gândească să accepte o provocare mai puțin complicată. Trebuie să iei deciziile corecte pentru a încheia în top. Există jucători care nu ezită să își încheie cariera la 32, 33 sau 34 de ani, tocmai pentru a nu fi ulterior criticați. Eu m-am oprit la 36 de ani, dar la 32 deja jucam în China.”, a spus Nicolas Anelka, pentru RMC Sport, citat de cotidianul As.

Cristiano Ronaldo și-a ieșit din minți la adresa arbitrului Slavko Vincic

Cristiano Ronaldo a fost un car de nervi în timpul meciului cu Atletico Madrid. Golul care le-a adus victoria celor de la Atletico Madrid a fost înscris de Renan Lodi, chiar înainte de pauză. Fundașul brazilian a înscris cu capul după o centrare a lui Antoine Griezmann.

După reușita brazilianului, CR7, alături de coechipierii săi, au protestat pentru un fault pe care Slavko Vincic nu l-ar fi dat. În timp ce madrilenii se bucurau pentru gol, superstarul portughez și-a ieșit din minți și a făcut un gest care poate fi sancționat de UEFA. Ronaldo a imitat o pereche de ochelari către ”central”, referire la faptul că acesta nu ar fi fost echidistant, scrie dailymail.co.uk.

Reclamă 4 / 0/3

Meci horror pentru Cristiano Ronaldo în Manchester United – Atletico Madrid 0-1

Manchester United – Atletico Madrid 0-1. Echipa lui Cristiano Ronaldo a fost eliminată din UEFA Champions League în faza optimilor de finală. Starul portughezul și toată echipa „diavolilor” au avut parte de un meci horror.

Cristiano Ronaldo a fost integralist în Manchester United – Atletico Madrid, dar nu a avut niciun șut expediat spre poarta adversă pe tot parcursul meciului. E doar a treia oară în cariera starului lusitan când se întâlnește cu o astfel de contra-performanță.

Precedentele două meciuri fără șut pentru Ronaldo au fost în 2003, într-un Manchester United – Panathinaikos, și în 2011, într-un Barcelona – Real Madrid.

Manchester United nu mai poate câștiga niciun trofeu în acest sezon. Diavolii au fost eliminați din Cupa Angliei, Cupa Ligii și Champions League, iar în Premier League nu mai au șanse la titlu. E pentru prima dată după 16 ani când Ronaldo termină un sezon fără trofeu câștigat.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 15:00 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” Vezi toate știrile
Citește și