Închide meniul

Cremonese s-a înţeles cu Sassuolo pentru Vlad Chiricheş! Anunţul făcut în Italia: „Am ajuns la o înţelegere şi cu jucătorul!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 4 iulie 2022, 19:45

Cremonese s-a înţeles cu Sassuolo pentru Vlad Chiricheş! Anunţul făcut în Italia: „Am ajuns la o înţelegere şi cu jucătorul!

Vlad Chiricheş va juca la Cremonese

Vlad Chiricheş, în tricoul lui Sassuolo / Profimedia Images

Cremonese s-a înţeles cu Sassuolo pentru Vlad Chiricheş! Anunţul a fost făcut chiar de Simone Giacchetta, directorul sportiv al nou-promovatei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vlad Chiricheş va juca în sezonul viitor la Cremonese, care s-a înţeles cu Sassuolo pentru căpitanul naţionalei României.

Cremonese s-a înţeles cu Sassuolo pentru Vlad Chiricheş!

„Am apelat la el pentru a da experiență și stabilitate echipei. Este un jucător internațional, căpitanul naționalei României și credem că poate juca într-o apărare cu trei fundași .Am ajuns la o înțelegere cu Sassuolo și în principiu și cu jucătorul, care evaluează acum anumite detalii personale. Așteptăm răspunsul lui.

Am vrut să începem de la apărare pentru a da antrenorului oportunitatea de a lucra din punct de vedere defensiv, ne-am proiectat în acea direcție. Vasquez și Chiricheş sunt ținte pe care le-am avut de la început”, a spus Simone Giacchetta, potrivit Tuttomercatoweb.

EXCLUSIV | Vlad Chiricheș a recunoscut intențiile despre retragere după România – Muntenegru 0-3

Vlad Chiricheș s-a arătat demoralizat la finalul partidei România – Muntenegru 0-3. Căpitanul naționalei a recunoscut că a avut gânduri să se retragă de la echipa națională. Chiricheș a anunțat însă că va veni la prima reprezentativă și în septembrie.

Reclamă

„E rușinos să pierzi acasă, 0-3 cu Muntenegru. Ne pare rău că nu am reușit să continuăm rezultatul bun cu Finlanda. Astăzi am fost depășiți la toate capitolele. E clar că oboseala se simte. E final de sezon. Golurile primite nu sunt legate de oboseală.

(n.r. îți reproșezi golurile?) Nu trebuie să-mi fac o analiză acum. Trebuie să devenim mai montați, puși pe fapte, mai puține vorbe si mai multă acțiune. Sperăm să venim mai montați să facem rezultate.

Au fost niște gânduri (n.r. – cu privire la retragere), la Podgorica mi-a fost înjurată familia, mi-au fost înjurați copiii, e greu să accepți astfel de situații și e dezamăgitor pentru mine, am reușit să mă adun și să continui. Aș vrea să treacă vacanța asta, să-mi pun gândurile la un loc. Nu vreau să iau o decizie acum, sunt un tip care nu fuge de momentele grele, nu știu daca retragerea mea ar ajuta„, a spus Vlad Chiricheș, pentru Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Victor Becali îl ironizează pe Vlad Chiricheș

Victor Becali îl ironizează pe Vlad Chiricheș (32 ani), care a recunoscut că are gânduri să se retragă de la echipa națională. Impresarul l-a comparat pe fundașul român cu veteranul Giogio Chiellini (37 ani).

Căpitanul ”tricolorilor” a comis mai multe gafe în meciurile României din UEFA Nations League. Astfel, a fost lansată varianta potrivit căreia Chiricheș intenționează să se retragă de la prima reprezentativă.

„Aaa, e vârsta înaintată? Da, sigur. Păi ăia mai uzați, gen Chiellini, care mai prelungește vreo doi ani, la 37-38 de ani… De ce? E tot fundaș. Păi joacă la un nivel. Ăla joacă 60 de meciuri și alții joacă 20. Care e mai uzat?

Nu mai există vârstă acum. Exista vârstă pe timpul când jucau Dinu, Lucescu, te lăsai la 29-30 de ani. Păi dacă unul ca Chiellini joacă la Juventus la 38 de ani, la Sassuolo trebuie să joci până la 42, nu? Sau la Cremonese. Părerea mea”, a declarat Victor Becali, potrivit digisport.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și