Închide meniul

Cristi Chivu a confirmat negocierile cu un „gigant” al Europei: „Au avut loc multe discuţii în ultimele luni”

Alex Masgras Publicat: 29 iunie 2024, 19:36

Reclamă
Cristi Chivu a confirmat negocierile cu un „gigant al Europei: „Au avut loc multe discuţii în ultimele luni

Cristi Chivu a confirmat negocierile cu un "gigant" al Europei: "Au avut loc multe discuţii în ultimele luni"

Cristi Chivu / Profimedia

Cristi Chivu a confirmat negocierile cu un „gigant” al Europei. Fostul căpitan al României a recunoscut că a avut mai multe discuţii cu Ajax, echipă la care a evoluat în perioada 1999-2003.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul fundaş a rămas în relaţii foarte bune cu formaţia din Amsterdam şi a dezvăluit că a discutat cu oficialii lui Ajax despre posibilitatea de a colabora din nou.

Cristi Chivu a confirmat negocierile cu un „gigant” al Europei: „Au avut loc multe discuţii în ultimele luni”

Cu toate acestea, cele două părţi nu au ajuns la un numitor comun. Ajax îşi dorea ca fostul căpitan al naţionalei să devină secund al „lăncierilor”, în timp ce Chivu îşi doreşte să îşi continue cariera din postura de antrenor principal. În ciuda acestui fapt, el a declarat că Ajax va rămâne mereu în inima sa:

„Am o relație bună cu Ajax și au avut loc multe discuții în ultimele luni. Nu s-au concretizat, dar Ajax este pentru totdeauna în inima mea. Cine știe dacă voi putea lucra acolo în viitor. Sper că da”, a declarat Cristi Chivu, potrivit telegraaf.nl.

Cristi Chivu a evoluat la Ajax în 142 de meciuri. El a reuşit să marcheze 13 goluri şi să ofere 7 pase de gol. Alături de Ajax, Chivu a câştigat titlul, Cupa şi Supercupa Olandei.

Reclamă
Reclamă 4

Cristi Chivu i-a avertizat pe olandezi înaintea meciului cu România de la EURO 2024

Cristi Chivu i-a avertizat pe olandezi înaintea meciului cu România, din optimile de finală de la EURO 2024. Fostul căpitan al naţionalei tricolore este convins că jucătorii lui Edi Iordănescu au încredere deplină că pot produce surpriza.

Într-un interviu pentru De Telegraaf, Cristi Chivu a ţinut să transmită că tricolorii sunt în mare formă şi că sunt capabili de o victorie răsunătoare. Fostul fundaş al lui Ajax a vorbit şi despre Ianis Hagi.

„Marele star al echipei României e echipa, spiritul colectiv. La întregul turneu final nu am văzut niciun jucător care să facă diferența individual și nu e diferit nici la noi.

Reclamă

România are o selecționată fără nume mari sau fără staruri. Ianis Hagi, sigur, e un nume mare ca fiu al lui Gheorghe Hagi.

Jucătorii realizează că trebuie să facă totul împreună și sunt înfometați de performanță. Câștigând grupa, încrederea românilor este enormă!”, a spus Cristi Chivu pentru voetbalprimeur.nl.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
21:50

LIVE TEXTPortugalia – Slovenia 0-0. Lusitanii, favoriţi pentru un loc în sferturi. Cristiano Ronaldo, prima ocazie a Portugaliei

21:31

Nicolae Mitea, discurs incredibil înainte de România – Olanda: „Ronald Koeman e tatăl meu din fotbal”

21:23

Daniel Popa nu se teme de Gigi Becali, după transferul la FCSB: „Am fost la Dinamo, știu cum e la cluburile de tradiție!”

20:55

România – Olanda LIVE TEXT, ora 19:00, în optimi la EURO 2024. Naţionala lui Edi Iordănescu e gata să scrie istorie

20:50

Franţa – Belgia 1-0. Autogolul lui Vertonghen i-a calificat pe francezi în sferturi la EURO 2024. Mbappe, evoluţie „ştearsă”!

20:05

Florinel Coman, OUT de la antrenamentul României! Ce s-a întâmplat cu o zi înainte de meciul cu Olanda, de la EURO 2024

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris
Citește și