Închide meniul

„Încrederea este enormă!” Cristi Chivu i-a avertizat pe olandezi înaintea meciului cu România de la EURO 2024: „E marele star”

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 iunie 2024, 18:28

Reclamă
„Încrederea este enormă! Cristi Chivu i-a avertizat pe olandezi înaintea meciului cu România de la EURO 2024: „E marele star

Cristi Chivu i-a avertizat pe olandezi înaintea meciului cu România de la EURO 2024

Cristi Chivu, în timpul unui meci / Profimediaimages

Cristi Chivu i-a avertizat pe olandezi înaintea meciului cu România, din optimile de finală de la EURO 2024. Fostul căpitan al naţionalei tricolore este convins că jucătorii lui Edi Iordănescu au încredere deplină că pot produce surpriza.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România este în faţa unui meci istoric la turneul final. A câştigat Grupa E şi se va duela cu Olanda marţi, de la ora 19:00. Partida a fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Cristi Chivu i-a avertizat pe olandezi înaintea meciului cu România de la EURO 2024

Într-un interviu pentru De Telegraaf, Cristi Chivu a ţinut să transmită că tricolorii sunt în mare formă şi că sunt capabili de o victorie răsunătoare. Fostul fundaş al lui Ajax a vorbit şi despre Ianis Hagi.

Marele star al echipei României e echipa, spiritul colectiv. La întregul turneu final nu am văzut niciun jucător care să facă diferența individual și nu e diferit nici la noi.

România are o selecționată fără nume mari sau fără staruri. Ianis Hagi, sigur, e un nume mare ca fiu al lui Gheorghe Hagi.

Reclamă
Reclamă 4

Jucătorii realizează că trebuie să facă totul împreună și sunt înfometați de performanță. Câștigând grupa, încrederea românilor este enormă!„, a spus Cristi Chivu pentru voetbalprimeur.nl.

Ce a declarat Rafael van der Vaart înainte de România – Olanda!

Fostul jucător de la Real Madrid a vorbit despre selecționata lui Ronald Koeman și a dezvăluit care sunt vedetele ce le pot pune probleme tricolorilor.

Van der Vaart a dezvăluit că Memphis Depay și Cody Gakpo sunt cei mai periculoși jucători din lotul lui Ronald Koeman.

Reclamă

Fostul internațional a spus că cei doi sunt într-o formă de zile mari și că pot să înscrie în orice moment al partidei.

Depay și Gakpo sunt cei mai în formă jucători ai noștri, în acest moment. Memphis poate oricând să aibă o execuție deosebită, el poate să strălucească atunci când te aștepți mai puțin.

Gakpo face de toate. Marchează, pasează decisiv, driblează. Traversează o perioadă bună la echipa națională și este unul dintre fotbaliștii care pot face diferența”, a spus Rafael van der Vaart, potrivit iamsport.ro.

Englezii anunţă că România va elimina dramatic Olanda, în optimile EURO 2024

Meciul România – Olanda este cel pe care cei de la The Standard îl văd ca fiind cel mai echilibrat din această fază. Partida de la Munchen e marţi, de la ora 19:00, LIVE TEXT pe as.ro.

Am putea avea o noapte lungă la Munchen. Dintre toate meciurile din optimi, acesta este cel în care apariția unei surprize este cea mai probabilă. Predicția noastră este că România va câștiga la loviturile de departajare.

România deja a depășit așteptările prin calificarea în optimi, însă acum ar trebui să aibă încrederea necesară pentru a merge și mai departe.

Naționala lui Ronald Koeman rămâne un pericol în fazele superioare, iar acum are parte un tablou favorabil, urmând să întâlnească Turcia sau din nou Austria dacă va ajunge în sferturi”, au scris cei de la The Standard.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
20:40

LIVE TEXTFranţa – Belgia 1-0. GOL Kolo Muani! Ocazie uriaşă a lui De Bruyne. Maignan, eroul Franţei!

20:05

Florinel Coman, OUT de la antrenamentul României! Ce s-a întâmplat cu o zi înainte de meciul cu Olanda, de la EURO 2024

19:32

„Gigi Becali ţi-a transmis vreun mesaj?” Marius Ştefănescu a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a ales să joace la FCSB

19:18

Programul complet al etapei de Formula 3 a Marelui Premiu al Marii Britanii (5-7 iulie). Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY

18:50

Noutățile lunii Iulie în AntenaPLAY

18:46

„Poate fi Allianz Arena noua Pasadena?” Edi Iordănescu, mesaj ferm înainte de România – Olanda: „Nu vă lăsaţi înşelaţi!”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și