Închide meniul

Cristi Chivu a primit cel mai frumos cadou de ziua sa! Inter U19 s-a calificat în play-off-ul UEFA Youth League

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 26 octombrie 2022, 18:57

Cristi Chivu a primit cel mai frumos cadou de ziua sa! Inter U19 s-a calificat în play-off-ul UEFA Youth League

Cristi Chivu i-a "fermecat" pe şefii lui Inter

Cristi Chivu, campion al Italiei cu Inter U19 / Profimedia

Cristi Chivu a primit cel mai frumos cadou de ziua sa. Inter U19 s-a calificat în play-off-ul UEFA Youth League chiar în ziua în care antrenorul a împlinit 42 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Inter U19 a făcut spectacol cu Plzen U19, scor 4-2. Nikola Iliev a reuşit „poker-ul” care a trimis echipa lui Chivu în play-off-ul competiţiei.

Cristi Chivu a primit cel mai frumos cadou de ziua sa

Inter s-a calificat de pe poziţia secundă. Primul loc a fost ocupat de Barcelona U19, cu 13 puncte.

„Un mod frumos de a-ți sărbători ziua de naștere”, a scris Gazzetta dello Sport.

Ca jucător, Chivu a evoluat la Inter în perioada 2007-2014. A cucerit 3 titluri în Serie A, două Cupe ale Italiei, un trofeu Champions League, un Campionat Mondial al Cluburilor și două Supercupe ale Italiei.

Reclamă

Reacţia preşedintelui lui Inter, după zvonurile legate de numirea lui Cristi Chivu în locul lui Simone Inzaghi

Preşedintele lui Inter a oferit o primă reacţie, după zvonurile legate de numirea lui Cristi Chivu ca antrenor principal la formaţia nerazzurra. Oficialul formaţiei din Serie A a negat posibilitatea demiterii lui Simone Inzaghi.

Cristi Chivu este pe lista celor de la Inter pentru a-l înlocui pe Simone Inzaghi, conform presei din Italia. Actualul antrenor al vicecampioanei Italiei a înregistrat rezultate modeste în acest sezon, şi are viitorul incert.

Reclamă 4 / 0/3

„Discuțiile cu Simone Inzaghi? În fotbal este prea ușor să dai vina pe antrenor. Inzaghi nu este în pericol…”, a declarat preşedintele lui Inter, potrivit jurnalistului italian Nicolo Schira.

Cristi Chivu a rămas principalul favorit să-l înlocuiască pe Simone Inzaghi, în cazul în care acesta va pleca de pe banca lui Inter. Celălalt pretendent la postul de antrenor al formaţiei de pe Giuseppe Meazza, Dejan Stankovic, este aproape de a o prelua pe Sampdoria, conform lui Fabrizio Romano.

Cristi Chivu ar putea deveni antrenor principal la prima echipă a lui Inter

Cristi Chivu se află printre numele luate în calcul de conducerea lui Inter pentru a-l înlocui pe postul de antrenor pe Simone Inzaghi, scrie presa din Italia.

Ediția tipărită Tuttosport, citată de sempreinter.com, notează că Simone Inzaghi e sub presiune la Inter, după startul de sezon modest al nerazzurrilor. Antrenorul italian ar putea fi demis dacă nu reușește să redreseze situația. Pe lista posibililor înlocuitori se află românul Cristi Chivu.

Cristi Chivu e în prezent antrenorul principal al echipei U19 al lui Inter, alături de care a reușit să câștige Scudetto Primavera în sezonul precedent. Românul și-a început aventura pe banca tehnică la nerazzurri încă de la nivelul U14.

Italienii notează că, pe lângă Chivu, Inter se gândește și la Dejan Stankovic, fost coleg al românului, în prezent aflat pe banca celor de la Steaua Roşie Belgrad.

Sursa citată anterior mai scrie că Inter l-a refuzat deja pe Paulo Sousa, fost la Swansea și Fiorentina.

Reclamă
Recomandări
  • Cristi Chivu a primit cel mai frumos cadou de ziua sa
  • Inter U19 s-a calificat în play-off-ul UEFA Youth League

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și