Închide meniul

Cristi Chivu, meci de infarct în UEFA Youth League! Inter, remiză dramatică cu Real Sociedad

Viviana Moraru Publicat: 20 septembrie 2023, 19:10

Reclamă
Cristi Chivu, meci de infarct în UEFA Youth League! Inter, remiză dramatică cu Real Sociedad

Cristi Chivu, meci de infarct în UEFA Youth League

Cristi Chivu, în timpul unui meci la Inter Primavera/ Profimedia

Cristi Chivu a avut parte de un meci de infarct în UEFA Youth League! Inter Primavera, echipa antrenată de fostul internaţional român, a remizat dramatic cu Real Sociedad, scor 3-3.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Inter Primavera se află în Grupa D din UEFA Youth League, alături de Benfica U19, Real Sociedad U19 şi Salzburg U19.

Cristi Chivu, meci de infarct în UEFA Youth League

Inter Primavera a început perfect meciul cu Real Sociedad. Trupa lui Cristi Chivu a deschis scorul încă din minutul 5, prin Sarr.

Ulterior, italienii au majorat diferenţa în minutul 7, prin Kamate. Real Sociedad a punctat pentru 2-1 în minutul 11, prin Orobengoa.

Spaniolii au reuşit să egaleze în minutul 53, însă Inter Primavera a preluat din nou conducerea, după golul marcat de Matjaz în minutul 64.

Reclamă

În minutul 90 însă, Martin a reuşit „dubla” pentru Real Sociedad, iar partida dramatică s-a încheiat cu scorul de 3-3.

După prima etapă a grupelor UEFA Youth League, Inter Primavera se afă pe locul 2 în grupă, după ce Benfica U19 a învins-o pe Salzburg U19.

Cristi Chivu o antrenează pe Inter Primavera din vara lui 2021, iar în sezonul trecut, a fost chiar dorit la echipa mare, care în cele din urmă l-a păstrat în cele din urmă pe Simone Inzaghi.

Reclamă 4 / 0/3

Cristi Chivu, dezvăluiri despre regretul carierei

Cristi Chivu a oferit declaraţii despre regretul carierei. Fostul fundaş a fost aproape de semifinala UEFA Champions League, alături de Ajax, şi susţine că „dubla” din sferturi cu AC Milan îi va rămâne mereu în minte.

În ultimul său sezon la Ajax, Cristi Chivu ajungea alături de „lăncieri” până în sferturile UEFA Champions League. Fostul fundaş susţine că echipa din care făcea parte la momentul respectiv, antrenată de Ronald Koeman, era foarte tânără, însă a avut un parcurs formidabil în cea mai importantă competiţie inter-cluburi din Europa.

„O echipă senzațională care, deși era tânără, aproape a ajuns în semifinala Champions League. Sunt puține momente din cariera mea în care mă uit în spate și spun: ‘la dracu’, iar acesta este unul dintre ele. Este o rană adâncă ce va rămâne mereu în inima mea, în creier, oriunde, e teribil, am fost atât de aproape.

În același timp ești mândru de asta, dar e multă dezamăgire pentru că am fost extrem de aproape să ajungem în semifinală. Pentru majoritatea dintre noi era prima dată când jucam la nivelul acela. Eram ambițioși, aveam echipă bună, cu multă calitate, dar nu știam cum ar trebui să reacționăm sub presiune”, a declarat Cristi Chivu, într-un videoclip postat de Ajax pe contul oficial.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! Vezi toate știrile
Citește și