Închide meniul

Cristiano Ronaldo a înscris golul 870 din carieră! Starul portughez are un an fabulos. A reuşit o performanţă de senzaţie

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 decembrie 2023, 19:08

Cristiano Ronaldo a înscris golul 870 din carieră! Starul portughez are un an fabulos. A reuşit o performanţă de senzaţie

Cristiano Ronaldo a înscris golul 870 din carieră

Bucuria lui Cristiano Ronaldo de după gol / Profimediaimages

Cristiano Ronaldo tocmai a înscris golul cu numărul 870 din carieră. Starul în vârstă de 38 de ani a atins o nouă bornă uriaşă şi este în cărţi pentru a devenit jucătorul cu cele mai multe goluri în 2023.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ronaldo a marcat în meciul Al Nassr – Al-Ettifaq, scor 3-1, din etapa a 18-a a campionatului din Arabia Saudită. A înscris în minutul 73, din penalty. A contribuit astfel la victoria împotriva echipei antrenate de Steven Gerrard.

Cristiano Ronaldo a înscris golul 870 din carieră

Ronaldo a sărbătorit alături de Sadio Mane, Laporte, Brozovic, Fofana, Talisca şi Otavio. A ajuns la 870 de goluri marcate în întreaga carieră şi are cu 49 mai mult decât Lionel Messi.

Pentru CR7 a fost cel de-al 51-lea gol din 2023. Îi mai lipseşte unul pentru a deveni cel mai bun marcator din acest an calendaristic. În prezent este depăşit la limită de Harry Kane şi Kylian Mbappe.

Reclamă

Totuşi, Ronaldo mai are două meciuri în care poate urca pe primul loc. Pentru Al Nassr urmează confruntările cu Al Ittihad (26 decembrie) şi Al Taawon (30 decembrie).

Cristiano Ronaldo rămâne cu un record incredibil în Liga Campionilor

Cristiano Ronaldo rămâne cu un record incredibil în Liga Campionilor! S-a încheiat faza grupelor UEFA Champions League pentru ultima oară, urmând ca din sezonul viitor să se schimbe formatul competiţiei.

Reclamă 4 / 0/3

Numărul de echipe va creşte la 36 şi nu vom mai avea grupe, iar Cristiano Ronaldo se poate lăuda cu un record care nu va fi doborât.

Pentru că nu va mai exista faza grupelor începând din sezonul viitor, Cristiano Ronaldo rămâne cu cele mai multe meciuri disputate în această fază a competiţiei. În total, el a evoluat în 98 de meciuri în faza grupelor la Manchester United, Real Madrid şi Juventus.

Topul celor mai multe prezenţe în faza grupelor UEFA Champions League

1. Cristiano Ronaldo – 98 de meciuri (Manchester United, Real Madrid, Juventus)
2. Iker Casillas – 95 de meciuri (Real Madrid, FC Porto)
3. Lionel Messi – 86 de meciuri (FC Barcelona, ​​PSG)
4. Karim Benzema – 83 de meciuri (Lyon, Real Madrid)
5. Sergio Ramos – 82 de meciuri ( Real Madrid, PSG, FC Sevilla)
6. Thomas Müller – 81 de meciuri (Bayern Munchen)
7. Xavi Hernández – 80 de meciuri (FC Barcelona)
8. Toni Kroos – 79 de meciuri (Bayern Munchen, Real Madrid)
9. Zlatan Ibrahimovic – 78 de meciuri (Ajax, Juventus, Inter Milano, FC Barcelona, ​​PSG, Manchester United, AC Milan)

Chiar dacă nu mai evoluează în UEFA Champions League, starul portughez continuă să facă spectacol în Liga Campionilor Asiei, competiţie care se vede în AntenaPLAY.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:54 „Asta i-a adus titlul” Dorinel Munteanu știe secretul din spatele succesului de la FCSB! Mesaj despre performanța roș-albaștrilor 17:23 Xavi și-a făcut planul pentru sezonul viitor la Barcelona! Tehnicianul catalanilor a dat detalii din interior 17:20 Cine l-a sunat pe Gigi Becali la miezul nopţii, după ce FCSB a câştigat titlul: „Merită pe deplin!” 17:06 „Stau bine cu inima, iau pastile!” Dorinel Munteanu, reacţie savuroasă după ce Oţelul a urcat pe primul loc în play-out 16:50 „Cea mai proastă decizie!” Arbitra făcută praf de Gigi Becali nu scapă de critici! A fost pusă la zid după un meci de Ligă 16:47 „Sunteţi pregătit să antrenaţi Rapid?” Răspunsul dat imediat de Marius Măldărăşanu! Ce a spus despre înlocuirea lui Bogdan Lobonţ 16:34 „Trebuie să primească o medalie mai mică!” Un jucător de la FCSB, criticat după titlul câştigat 16:29 Gigi Becali oferă prime uriașe dacă FCSB se califică în Champions League! Sumele fabuloase trecute în contractele jucătorilor 15:54 România, trei medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj! O nouă zi plină de medalii pentru „tricolori” 15:39 CFR Cluj – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă infernală pentru locul 2. Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și