Închide meniul

Cristiano Ronaldo a părăsit cantonamentul Portugaliei! Se duce direct pe Old Trafford. Motivul plecării de la naţională

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 2 septembrie 2021, 20:08

Cristiano Ronaldo a părăsit cantonamentul Portugaliei! Se duce direct pe Old Trafford. Motivul plecării de la naţională

Cristiano Ronaldo a câștigat EURO 2016 cu Portugalia

Profimedia

Cristiano Ronaldo a făcut spectacol miercuri seara. A ajutat Portugalia să câştige meciul contra Irlandei prin dubla de senzaţie din finalul meciului cu britanicii. Încasarea unui galben i-a adus suspendarea pentru rumătorul meci, aşa că lusitanul a plecat din cantonamentul naţionalei direct la Manchester United, viitoarea sa echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo a plecat din cantonamentul Portugaliei

A doua reuşită cu Irlanda i-a adus şi galbenul care a coincis cu suspendarea pentru CR7. Lusitanul s-a bucurat excesiv. Şi-a scos tricoul. Astfel, va rata meciul cu Azerbaijan.

Acum, Cristiano Ronaldo se poate pregăti alături de noua sa echipă, Manchester United pentru care ar putea să debuteze chiar pe 11 septembrie, pe Old Trafford, în întâlnirea cu coţofenele de la Newcastle.

Cristiano Ronaldo, cel mai bun marcator pentru o echipă națională

După ”dubla” împotriva Irlandei, Ronaldo a devenit cel mai bun marcat din istorie pentru o echipă națională, cu 111 reușite, depășindu-l pe Ali Daei, care are 109 reușite. „Așa cum știți, am avut o istorie fantastică la acest club, am venit aici când aveam doar 18 ani, sunt foarte fericit să mă întorc acasă după 12 ani. Mă bucur foarte mult și abia aștept să debutez.

Așa cum știe toată lumea, de când am semnat cu Manchester United la 18 ani, Ferguson a fost „cheia”. Îmi aduc aminte că am jucat împotriva acestui club când eram la Sporting și pentru mine Sir Alex este ca un tată în fotbal. M-a ajutat mult, m-a învățat multe și a avut un rol important”, a spus Ronaldo, chiar la primul interviu acordat după întoarcerea la United.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor Vezi toate știrile
Citește și