Închide meniul

Oficial | Cristiano Ronaldo a semnat cu Manchester United! A fost dezvăluită suma reală a transferului

Reclamă

Antena Sport Publicat: 31 august 2021, 12:52

Oficial | Cristiano Ronaldo a semnat cu Manchester United! A fost dezvăluită suma reală a transferului

Cristiano Ronaldo a semnat cu Manchester United! A fost dezvăluită suma reală a transferului

Juventus FC

Bianconerii vor încasa 15 milioane de euro, plus alte 8 milioane sub formă de bonusuri pentru jucătorul pe care, în iulie 2018 plăteau peste 100 de milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Starul de 36 de ani a revenit pe Old Trafford după o pauză de 12 ani. În perioada petrecută acolo, 2003-2009, el a marcat 118 goluri în 292 meciuri.

Despărţirea emoţionantă a lui Cristiano Ronaldo de Juventus

Juventus s-a despărţit de Cristiano Ronaldo printr-o scrisoare emoţionantă pe site-ul oficial al clubului. Bianconerii aduc aminte că portughezul a fost primit ca un „rege”, dar şi de recordurile doborâte de starul plecat la Manchester United.

„Pe 10 iulie 2018, două icoane ale fotbalului mondial s-au unit: Cristiano Ronaldo a devenit jucătorul lui Juventus. Azi, după trei ani şi 133 de meciuri, 101 goluri şi cinci trofee câştigate, acest capitol a ajuns la final. Mergem pe căi diferite.

Reclamă

Juventus l-a primit pe Cristiano ca pe un rege, nerabdător să îl vadă pe teren şi să bucure lângă el. A fost o poveste minunată… Au venit cele cinci trofee, Supercupa, evident decisă de el, primul Scudetto şi, în acest an, prima Cupă a Italiei. Asta nu e tot, el a devenit şi golgheterul din Serie A. Au urmat multe recorduri doborâte.

A fost primul jucător din istoria lui Juventus care a marcat 100 de goluri în toate competiţiile, în primele 3 sezoane petrecute la club. De la venirea în Serie A, a marcat 81 de goluri în campionat, cu 10 mai multe decât oricare alt jucător. El a devenit şi primul jucător care e golgheter în Premier League, La Liga şi Serie A.

Momentele de neuitat petrecute pe teren au fost multe. Am putea să le scriem aici, dar nu ajută. Fiecare fan are amintirea preferată cu CR7. Ce a fost scris va rămâne în istorie. A fost o călătorie incredibilă”, se arată în comunicatul emis de Juventus.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Cristiano Ronaldo a semnat cu Manchester United
  • Ronaldo a plecat după 3 ani de la Juventus

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 NEWS ALERTSimona Halep s-a retras din turneul de la Madrid! Motivul din spatele deciziei româncei 18:34 Ce notă a primit George Pușcaș, după ce a marcat în Bari – Pisa 1-1! I-a impresionat pe specialiști, după ce și-a salvat echipa 18:17 Marele Premiu de Formula 1™ al Chinei va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, duminică, de la 10:00 18:17 Foto„Cobra” Adrian Ilie a împlinit 50 de ani! Mesajul plin de emoţie primit de la fiica lui, Milana 18:16 “Povestea mea a fost fantastică” Gabrine Muguruza și-a anunțat retragerea din tenis! Anunțul care a surprins pe toată lumea 18:15 LIVE TEXTFCU Craiova – Dinamo 0-1. „Câinii” au făcut șah-mat apărarea oltenilor! Șutul lui Milanov l-a învins pe Gurău 18:06 „Suntem capabili” Luis Enrique, obiectiv uriaș în ultimul sezon al lui Kylian Mbappe la PSG. Ce le-a transmis jucătorilor 17:49 „După îl vinde cu 15 milioane” Dumitru Dragomir știe ce transfer trebuie să facă Gigi Becali la FCSB 17:32 Bianca Ghelber s-a CALIFICAT la Jocurile Olimpice 2024! Românca a îndeplinit baremul la aruncarea ciocanului 17:19 Adrian Mazilu a retrogradat cu Vitesse! Bornă negativă pentru puștiul vândut de Gică Hagi cu 3 milioane de euro Vezi toate știrile
Citește și