Închide meniul

Cristiano Ronaldo are 3 variante, după ce a plecat de la Manchester United! Unde poate ajunge starul portughez

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 22 noiembrie 2022, 20:38

Cristiano Ronaldo are 3 variante, după ce a plecat de la Manchester United! Unde poate ajunge starul portughez

Cristiano Ronaldo s-a despărțit oficial de Manchester United

Cristiano Ronaldo s-a despărțit oficial de Manchester United / Profimedia

Cristiano Ronaldo are 3 variante, după ce a plecat de la Manchester United. Clubul de pe Old Trafford a anunțat marți seară despărțirea pe cale amiabilă de jucătorul cu 5 Baloane de Aur. Ulterior, și starul portughez a făcut o primă declarație, explicând că decizia finală a fost luată după ce cele două părți au ajuns la un numitor comun.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ronaldo a plecat de la Manchester United cu 6 luni înainte de expirarea contractului, după ce atacantul de 37 de ani a oferit un interviu-șoc în presa engleză, în care i-a criticat aspru pe Erik ten Hag și conducătorii de pe Old Trafford.

Cristiano Ronaldo are 3 variante, după ce s-a despărțit oficial de la Manchester United

În prezent, Cristiano Ronaldo se află la Campionatul Mondial, alături de naționala Portugaliei.

„Simt că este momentul potrivit să caut o nouă provocare!”, a spus Cristiano Ronaldo, după despărțirea oficială de Manchester United.

În ultima vreme s-a discutat intens despre viitoarea destinație a lui CR7, după ce își va încheia conturile cu Manchester United. Ziua despărțirii a venit astăzi, iar acum Ronaldo se află liber de contract și în căutarea unui nou angajament.

Reclamă

Potrivit presei internaționale, Cristiano Ronaldo are 3 variante, fiecare pe un alt continent. În Europa, cel mai aproape este de o revenire la Sporting Lisabona, echipa la care şi-a început cariera, sub comanda lui Laszlo Boloni.

Zvonurile s-au amplificat după ce şi-a cumpărat cea mai scumpă casă din ţara sa natală. Cristiano a plătit 18 milioane de euro pentru noua sa locuinţă din Portugalia.

Jucătorul cu 5 Baloane de Aur a primit o ofertă concretă și din Statele Unite. Lusitanul ar fi început deja negocierile cu Inter Miami, clubul patronat de bunul său prieten, David Beckham. CR7 este tentat să trăiască visul american pe finalul carierei.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Ronaldo ar putea deveni jucătorul cu cel mai mare salariu din istorie, în Arabia Saudită

Ronaldo mai are o variantă spectaculoasă, care l-ar putea face chiar şi mai bogat. Arabii sunt dispuşi să plătească o avere pentru a-l transfera. În vară, Cristiano a primit o ofertă incredibilă din Golf.

Al-Hilal s-a interesat de el şi îi oferea un bonus astronomic la semnătură, de aproape 30 de milioane de euro. Salariul era cel mai mare din istoria fotbalului: de 125 de milioane de euro pe sezon. Negocierile au picat în ultimul moment, dar nu este exclus să fie reluate în această iarnă, după despărțirea de Manchester United.

Ajuns la 37 de ani, Cristiano Ronaldo are o cotă de 20 de milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com. Starul lusitan a bifat 12 apariții în tricoul lui Manchester United în actualul sezon, în toate competițiile, reușind să înscrie două goluri.

De-a lungul carierei, Cristiano Ronaldo a evoluat la Sporting Lisabona, Manchester United (de două ori), Real Madrid și Juventus.

Cristiano Ronaldo a oferit prima reacție după ce s-a despărțit oficial de Manchester United

Cristiano Ronaldo a oferit prima reacție după ce s-a despărțit oficial de Manchester United. Starul portughez a avut un mesaj special pentru fanii de pe Old Trafford, după ce și-a încheiat prematur, cu scandal, cea de-a doua aventură la United.

Manchester United a anunțat marți seară despărțirea oficială de Cristiano Ronaldo. Anunțul „diavolilor” a fost făcut la câteva zile după ce atacantul de 37 de ani a oferit un interviu-exploziv în presa din Anglia, în care i-a desființat pe Erik ten Hag și oficialii de pe Old Trafford.

În această seară, CR7, aflat în prezent la Cupa Mondială din Qatar alături de naționala Portugaliei, și-a declarat dragostea pentru Manchester United și fanii săi.

Reclamă

„În urma discuțiilor pe care le-am avut cu Manchester United, am decis de comun acord să încheiem contractul mai repede. Iubesc Manchester United și fanii, asta nu se va schimba niciodată.

Totuși, simt că este momentul potrivit să caut o nouă provocare. Îi doresc echipei numai succese pentru restul sezonului și în viitor”, a spus Cristiano Ronaldo, potrivit jurnalistului BBC, Simon Stone.

„Cristiano Ronaldo urmează să părăsească Manchester United de comun acord, cu efect imediat. Clubul îi mulțumește pentru contribuția sa imensă în cele două perioade petrecute pe Old Trafford, în care a reușit 145 de goluri în 346 de apariții, și îi urează succes lui și familiei sale pentru viitor.

Toată lumea de la Manchester United rămâne concentrată pe continuarea progresului echipei sub Erik ten Hag și să lucreze împreună pentru a obține succes pe teren”, se arată în comunicatul oficial emis marți de Manchester United.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și