Închide meniul

Cristiano Ronaldo, desființat de Fabio Capello: “A fost arogant! A devenit o povară pentru orice echipă!”

Cosmin Cioboată Publicat: 24 decembrie 2022, 19:35

Reclamă
Cristiano Ronaldo, desființat de Fabio Capello: “A fost arogant! A devenit o povară pentru orice echipă!”

Cristiano Ronaldo a rămas liber de contract

Cristiano Ronaldo a rămas liber de contract / Profimedia

Cristiano Ronaldo a fost desființat de Fabio Capello. Celebrul antrenor italian l-a “urecheat” la scenă deschisă pe starul portughez, care s-a despărțit cu scandal de Manchester United în această iarnă, înaintea Campionatului Mondial din Qatar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Capello nu l-a menajat deloc pe CR7 și i-a făcut o scurtă “radiografie”, la finalul unui an tumultos pentru lusitan.

Cristiano Ronaldo, desființat de Fabio Capello!

Rămas fără angajament după despărțirea de United, Cristiano Ronaldo este aproape să semneze cu Al Nassr, din Arabia Saudită. Fabio Capello l-a descris pe atacantul de 37 de ani drept “arogant” și consideră că, prin atitudinea lui, a devenit o “povară”.

Fostul antrenor de la Real Madrid, AC Milan sau Juventus consideră că Ronaldo este singurul vinovat pentru situația în care a ajuns.

„Cristiano Ronaldo și-a făcut-o cu mâna lui și este păcat, mai ales când ne uităm la ce a realizat în carieră. Ca jucător, nu poate fi pus la îndoială, dar a fost arogant.

Reclamă
Reclamă 4

S-a autopropus peste tot fără să reușească să găsească o echipă care să creadă în el. A devenit o povară pentru orice echipă”, a declarat Fabio Capello, potrivit football-italia.net.

Fanii lui Manchester United nu l-au iertat pe Cristiano Ronaldo, după despărțirea cu scandal!

Fanii lui Manchester United nu l-au iertat pe Cristiano Ronaldo, după despărțirea cu scandal din această iarnă. Atacantul portughez a plecat de pe Old Trafford înaintea Campionatului Mondial din Qatar, după ce i-a oferit un interviu-exploziv jurnalistului Piers Morgan.

Ronaldo a criticat aspru conducerea lui Manchester United, precum și pe managerul Erik ten Hag și pe fostul mare atacant al clubului, Wayne Rooney.

Reclamă 4 / 0/3

Suporterii „diavolilor” s-au descătușat la adresa lui Cristiano Ronaldo, la primul meci disputat după despărțire. Manchester United a învins Burnley, scor 2-0, în optimile de finală ale Cupei Ligii Angliei.

În tribunele stadionului Old Trafford au răsunat câteva versuri create special, în semn de răzbunare, pentru Cristiano Ronaldo.

Chiar dacă atacantul lusitan nu a folosit vreun cuvânt negativ la adresa suporterilor lui Manchester United și chiar le-a mulțumit pentru susținere, aceștia l-au „urecheat” prin intermediul unui cântec.

„Nu îmi pasă de Ronny, lui Ronny nu-i pasă de mine, mie îmi pasă doar de Manchester United”, au cântat fanii lui United, la meciul cu Burnley.

Marca: Cristiano Ronaldo s-a înţeles cu Al Nassr!

Cristiano Ronaldo s-a înţeles cu Al Nassr şi poate semna în următoarele câteva ore, susţine Marca. Portughezul de 37 de ani va semna un contract uriaş care se va întinde până în 2030.

Chiar dacă a negat o înţelegere pe timpul CM 2022, Cristiano a fost convins de arabi, asta mai ales după ce nu şi-a găsit niciun angajament care să-l poată menţine la nivel înalt, în Europa.

Astfel, el a fost ademenit cu un contrat valabil până în 2030. Doar primii doi ani şi jumătate vor fi în calitate de jucător şi pentru asta va încasa un salariu anual de 200 de milioane de euro.

Din 2025, el va rămâne ambasador al fotbalului şi salariul îi va creşte! Arabii speră să obţină organizarea CM 2030, alături de Egipt şi Grecia şi vor ca Ronaldo să militeze pentru asta.

În ultimele două săptămâni, Ronaldo s-a gândit la greutatea unui astfel de contract, care îl blochează pe următorii 8 ani, dar care îi şi aduce o sumă uriaşă de bani. Asta în situaţia în care, după despărţirea de Manchester United, el nu a mai prins un club cu pretenţii din Europa.

 

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Roland Garros 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
0:17

Cristiano Ronaldo a încheiat sezonul fără niciun trofeu câştigat! Al Nassr, învinsă dramatic de Al Hilal în finala Cupei Regelui

0:05

Borussia Dortmund – Real Madrid, 22:00, LIVE TEXT! Se scrie istorie, pe Wembley, în finala Champions League. Echipele probabile

23:18 31 mai

Gigi Becali a RENUNŢAT definitiv la transferul lui Alex Chipciu! Mihai Stoica a confirmat. Ce s-a întâmplat la negocieri

22:50 31 mai

Jose Mourinho va avea un salariu uriaş la Fenerbahce! Cât va câştiga portughezul în Turcia

22:44 31 mai

Negocierile dintre Adi Popa şi şefii lui CSA Steaua au picat! „Motoreta”, pe picior de plecare din Ghencea

22:13 31 mai

Iga Swiatek, calificare fără emoţii în optimile de la Roland Garros chiar de ziua ei! Rezultatele zilei de pe tabloul feminin

1 VIDEOCharles Leclerc va pleca din pole-position în Marele Premiu de la Monaco, duminică, live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoEa îl consolează pe Ionuţ Radu pentru ratarea EURO 2024. Francesca Cuccuru are 20 de ani şi e de o frumuseţe rară: „Minunată!” 3 FotoRespect total pentru „Regele” Gică Hagi! Cum a apărut Denis Alibec la meciul de retragere al Generaţiei de Aur 4 FotoUnica fiică a lui Miodrag Belodedici, revedere emoţionantă cu tatăl său: „E prima dată!” Zandalee este de o frumuseţe uimitoare 5 FotoPremieră pentru Stefanos Tsitsipas şi iubita lui, Paula Badosa, după împăcare! Vestea despre cei doi 6 FotoMiodrag Belodedici a rămas fără permis de conducere după ce a fost urmărit de poliţie la 3 dimineaţa: „Am ieşit cu alcoolemie!”
Citește și