Închide meniul
VIDEO

Cristiano Ronaldo e de neoprit! West Ham, ultima „victimă” a superstarului lui Manchester United. Ce record fabulos poate depăşi CR7

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 19 septembrie 2021, 17:04

Cristiano Ronaldo e de neoprit! West Ham, ultima „victimă a superstarului lui Manchester United. Ce record fabulos poate depăşi CR7

Cristiano Ronaldo, de neoprit şi la 36 de ani

Profimedia

Cristiano Ronaldo e de neoprit! West Ham, ultima „victimă” a superstarului lui Manchester United

Cristiano Ronaldo este o maşinărie de goluri! După revenirea la Manchester United, superstarul portughez a marcat în fiecare meci în care a jucat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La debutul cu Newcastle a reuşit o „dublă” de senzaţie, în înfrângerea cu Young Boys, 1-2, a reuşit unicul gol al meciului, iar în partida cu West Ham a restabilit egalitatea la cinci minute după ce echipa sa a fost condusă. Astfel, CR7 a ajuns la patru goluri în doar 3 meciuri (195 de minute).

După reuşita superstarului lusitan, reacţiile nu au întârziat să apară. Legendarul Gary Lineker a postat instant: „Un alt gol marcat de Cristiano şi un alt assist superb reuşit de Fernandes”.

Reclamă

În urma reuşitei cu West Ham, Cristiano a ajuns la golul 789 al carierei. Lusitanul mai are nevoie de doar 11 reuşite pentru a deveni primul jucător din istoria fotbalului care marchează 800 de goluri în carieră. Rivalul Messi, ajuns luna trecută la PSG, are în acest moment 751.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Ronaldo este o mașinărie! Portughezul a egalat un record uriaș în Young Boys – Manchester United 2-1

Cristiano Ronaldo a revenit la Manchester United și a fost titular în primul meci de UEFA Champions League din actuala stagiune, împotriva lui Young Boys Berna, 1-2. Cu acest prilej, starul lusitan și-a mai trecut un record în dreptul numelui său.

Meciul cu Young Boys este al 177-lea pentru Cristiano Ronaldo în UEFA Champions League. Veteranul de 36 ani l-a egalat pe legendarul Iker Casillas, fostul său coleg de la Real Madrid, drept jucătorul cu cele mai multe apariții din istoria competiției.

Locul al doilea în acest clasament este ocupat de Xavi Hernandez, iar podiumul e completat de Lionel Messi. Pe locul al patrulea se află Raul Gonzalez.

Recomandări
  • Cristiano Ronaldo e de neoprit
  • Superstarul lusitan a marcat 4 goluri în 3 meciuri pentru Manchester United

 

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 LIVE VIDEOPalermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! Vezi toate știrile
Citește și