Închide meniul

Cristiano Ronaldo e un monstru! A câştigat deja primul premiu de la revenirea la Manchester United

Antena Sport Publicat: 8 octombrie 2021, 13:54

Cristiano Ronaldo e un monstru! A câştigat deja primul premiu de la revenirea la Manchester United

Cristiano Ronaldo, pe punctul de a primi o ofertă "obscenă" din Arabia Saudită

Cristiano Ronaldo poate pleca de la Manchester United / Profimediaimages

  • Cristiano Ronaldo a marcat 3 goluri în Premier League
  • Ronaldo a înscris de două ori şi în Champions League

Ronaldo a marcat trei goluri pentru clubul de pe Old Trafford. El a trimis 17 şuturi spre porţile adversarilor, în luna septembrie, cele mai multe ale unui jucător din prima ligă engleză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo, gol de trei puncte în Manchester United – Villarreal 2-1

Mai mult, Cristiano Ronaldo a înscris de două ori şi în Champions League. A doua reuşită le-a adus „diavolilor” trei puncte uriaşe în duelul cu Villarreal (2-1), câştigat în prelungiri.

Reclamă

„De aceea m-am întors, pentru că mi-a lipsit mult acest club. Am făcut istorie la acest club şi vreau să fac din nou. Le mulţumesc tuturor fanilor, nu numai în numele meu. Ei au reuşit să împingă echipa de la spate, un lucru foarte important, mai ales în acest sezon.

Dacă nu am fi luat cele 3 puncte, am fi avut probleme de a trece de grupe, dar acum totul e posibil. Lupta e deschisă şi cred că vom trece mai departe”, a spus Cristiano Ronaldo, după golul uriaş înscris cu Villarreal, pe Old Trafford.

Reclamă

Cristiano Ronaldo a scăpat de acuzaţiile de viol

Cristiano Ronaldo are motive de bucurie. A scăpat, pentru moment, de procesul în care era acuzat de viol de Kathryn Mayorga. Decizia a fost luată de un judecător din Statele Unite, care a considerat că avocaţii femeii s-au folosit de documente furate.

Tot cazul ar fi fost construit cu ajutorul unor documente provenite din „Football Leaks”. Acuzaţiile datau din 2009, când Ronaldo ar fi violat-o pe Kathryn Mayorga într-un hotel din Las Vegas.

Acum în vârstă de 37 de ani, Mayorga a cheltuit o avere în procesul cu Ronaldo: 1,4 milioane de lire sterline, din care taxele legale au costat-o 1,1 milioane de lire sterline. Avocaţii ei au termen de 14 zile pentru a ataca cu recurs decizia instanţei.

Reclamă 4 / 0/3

Mayorga a cerut daune în valoare de 72 de milioane de dolari. Suma este împărțită în trei părți egale, de câte 24 de milioane de dolari, reprezentând compensații pentru “durerea și suferința din trecut”, pentru “durerea și suferința pe care le va simți în viitor” şi alte daune.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei
Moto • 24 mart., 18:59
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei. S-a bucurat ca Ronaldo. Jose Mourinho a fluturat steagul la finiş
Un fost internaţional englez cu 4 titluri de campion în Premier League a spus ce se va întâmpla cu Radu Drăguşin în Anglia!
Premier League • 21 mart., 17:01
Un fost internaţional englez cu 4 titluri de campion în Premier League a spus ce se va întâmpla cu Radu Drăguşin în Anglia!
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Mesajul lui Cristiano Ronaldo, după eliminarea dramatică din Liga Campionilor Asiei: "Vom găsi o cale"
AntenaPLAY • 12 mart., 17:36
Mesajul lui Cristiano Ronaldo, după eliminarea dramatică din Liga Campionilor Asiei: „Vom găsi o cale”
Cristiano Ronaldo şi-a făcut mama şi sora să plângă în Al Nassr - Al Ain
AntenaPLAY • 12 mart., 9:17
Cristiano Ronaldo şi-a făcut mama şi sora să plângă în Al Nassr – Al Ain! Imagini copleşitoare cu familia starului portughez