Închide meniul

O nouă reacţie oficială despre transferul lui Cristiano Ronaldo la Al-Nassr! Preşedintele saudiţilor a dat cărţile pe faţă

Viviana Moraru Publicat: 27 decembrie 2022, 15:31

Reclamă
O nouă reacţie oficială despre transferul lui Cristiano Ronaldo la Al-Nassr! Preşedintele saudiţilor a dat cărţile pe faţă

Noi detalii despre transferul lui Cristiano Ronaldo la Al-Nassr

Cristiano Ronaldo, în timpul unui meci pentru Portugalia/ Profimedia

Preşedintele de la Al-Nassr a oferit declaraţii despre transferul lui Cristiano Ronaldo. Oficialul saudiţilor neagă informaţiile apărute în presa din întreaga lume, şi lasă de înţeles că mutarea lui CR7 este departe de a se oficializa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo este liber de contract, după ce s-a despărţit cu scandal de Manchester United, luna trecută. Starul lusitan a primit o ofertă concretă de la Al-Nassr, club unde s-ar putea transfera în această perioadă de mercato.

O nouă reacţie oficială despre transferul lui Cristiano Ronaldo la Al-Nassr

Preşedintele de la Al-Nassr a rupt tăcerea şi a oferit o scurtă declaraţie despre transferul lui Cristiano Ronaldo. Musli Al-Muammar a dezvăluit că multe dintre informaţiile care apar despre o posibilă mutare a lui CR7 în Arabia Saudită nu sunt adevărate.

„Ştirile despre Ronaldo nu sunt corecte, iar cele mai multe dintre ele din presa spaniolă sunt minciuni”, a declarat preşedintele lui Al-Nassr, potrivit daylimail.co.uk.

Cristiano Ronaldo s-a zvonit că va încasa suma de 75 de milioane de euro pe sezon la Al-Nassr, iar cu drepturile de imagine şi alte bonusuri ar fi ajuns la suma de aproximativ 200 de milioane de euro. Starul lusitan ar fi primit chiar şi un post în conducerea clubului, spre finalul înţelegerii, care ar fi durat până în 2030.

Reclamă
Reclamă

Declaraţia preşedintelui de la Al-Nassr vine la scurt timp după ce alţi oficiali ai clubului saudit au mărturisit că se poartă discuţii cu starul lusitan, negocierile mergând pe un drum bun.

„Nu am dreptul să spun da sau nu. Să așteptăm și să vedem cum decurg lucrurile până la finalul sezonului. Așa cum vedeți, e vorba despre o negociere de o importanță enormă. Și nu numai pentru club, ci și pentru țară și lumea fotbalului. Eu, în calitate de cetățean portughez, i-am ținut mereu pumnii lui Ronaldo. În viitor veți afla”, a declarat Marcelo Salazar, directorul sportiv de la Al-Nassr, zilele trecute, pentru beinsports.com.

Cristiano Ronaldo, aşteptat la vizita medicală! Starul lusitan, tot mai aproape de un contract stelar cu Al-Nassr

Cristiano Ronaldo este aşteptat la vizita medicală, fiind tot mai aproape de a deveni jucătorul lui Al-Nassr. Starul lusitan îşi va pune semnătura pe un contract astronomic, prin care va încasa aproximativ 200 de milioane de euro pe sezon.

Reclamă

Presa britanică anunţă faptul că Cristiano Ronaldo va face în scurt timp vizita medicală la Al-Nassr. Starul lusitan va semna un contract colosal, care-i va aduce în conturi aroximativ 200 de milioane de euro.

După ce şi-a încheiat aventura la Manchester United, Bayern Munchen şi Real Madrid şi-au manifestat interesul pentru starul lusitan, însă nicio oferta din Europa nu s-a concretizat. Astfel, starul lusitan este tot mai aproape de a accepta prima provocare venită de la un club din afara Europei, fiind una dintre puţinele oferte concrete primite de acesta în ultima perioadă.

Englezii de la The Mirror anunţă că saudiţii de la Al-Nassr i-au programat deja vizita medicală lui CR7. Totodată, aceeaşi sursă notează faptul că i-au găsit şi cazare starului lusitan, atât pentru el, cât şi pentru persoanele care îl vor însoţi. Oficialii clubului care este pe primul loc în Arabia Saudită fac orice pentru a-l transfera pe Cristiano Ronaldo.

De asemenea, Cristiano Ronaldo va semna un contract până în 2030. Dacă în prima parte a contractului, va fi jucător al formaţiei saudite, ulterior starul lusitan va deveni ambasador al fotbalului din Arabia Saudită, primind chiar un rol în conducerea clubului.

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:09

Ştefan Radu, interviu rar la un an de la retragere! Unde a fost susprins fostul internaţional

13:52

Bernadette Szocs, Eliza Samara şi Ovidiu Ionescu şi-au aflat adversarii de la China Smash 2024 şi vor juca live în AntenaPLAY

13:31

Cine îl va înlocui pe Kylian Mbappe, în derby-ul cu Atletico! Planul lui Ancelotti la Real Madrid, după accidentarea francezului

13:22

Cum va arăta Formula 1 peste 50 de ani? Opinia lui Adrian Georgescu

13:18

Gigi Becali i-a dat un sfat lui Vlad Chiricheş, după FCSB – RFS 4-1! Mesaj clar al patronului campioanei: „N-ai cu cine!”

12:05

Gigi Becali a dezvăluit schimbarea pe care a comandat-o la pauza meciului cu RFS! Dialogul pe care l-a avut cu Mihai Stoica

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 5 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 6 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui”
Citește și