Închide meniul
VIDEO

Cristiano Ronaldo Jr, pe urmele tatălui său! Gol fabulos marcat de fiul starului portughez, în Arabia Saudită

Cosmin Cioboată Publicat: 25 ianuarie 2023, 19:59

Cristiano Ronaldo Jr, pe urmele tatălui său! Gol fabulos marcat de fiul starului portughez, în Arabia Saudită

Cristiano Ronaldo a semnat în această iarnă cu Al-Nassr

Cristiano Ronaldo a semnat în această iarnă cu Al-Nassr / Profimedia

  • Cristiano Ronaldo Jr, pe urmele tatălui său
  • Gol fabulos marcat de fiul starului portughez, în Arabia Saudită

Cristiano Ronaldo Jr. se află pe urmele tatălui său! Fiul starului portughez a marcat un gol fabulos în Arabia Saudită. Băiatul lui CR7, în vârstă de 12 ani, face furori la academia de juniori a lui Al-Nassr.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo Junior visează să se apropie de nivelul la care a ajuns tatăl să în timpul carierei.

Cristiano Ronaldo Jr, pe urmele tatălui său! Gol fabulos marcat de fiul starului portughez

Odată cu transferul la Al-Nassr, din această iarnă, Cristiano Ronaldo și-a luat cu el în Arabia Saudită toată familia.

Reclamă

Cristiano Ronaldo Junior a marcat primul său gol la echipa din zona Golfului, iar reușita a ajuns virală în mediul online.

Fiul lui Cristiano Ronaldo a înscris din interiorul careului, cu un șut fantastic sub bara transversală.

Reclamă

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL

Cristiano Ronaldo, prima reacție după ce a debutat la la Al-Nassr

Cristiano Ronaldo a postat imediat un mesaj, după ce a fost titular și căpitan în prima partidă pentru Al-Nassr. Starul lusitan s-a declarat fericit de victoria obținută de trupa saudită.

Cristiano Ronaldo a bifat primul meci oficial pentru noua sa echipă, de la transferul de la începutul anului. Atacantul portughez a evoluat în Al-Nassr – Al Ettifaq, meci încheiat cu scorul de 1-0.

Reclamă 4 / 0/3

La scurt timp după încheierea meciului, Cristiano Ronaldo a postat un mesaj pe rețelele de socializare. Starul lusitan și-a manifestat bucuria față de victoria înregistrată de noua sa echipă, pe teren propriu.

Totodată, CR7 le-a mulțumit și fanilor saudiți pentru susținerea oferită. La primul meci al lui Cristiano Ronaldo la Al-Nassr, toate biletele au fost epuizate, iar fanii l-au așteptat cu sufletul la gură pe starul lusitan.

Primul meci, prima victorie! Foarte bine, băieți! Le mulțumesc tuturor suporterilor pentru susținerea incredibilă”, a fost mesajul postat de Cristiano Ronaldo, pe contul oficial de Twitter.

Care este cea mai mare obsesie a lui Cristiano Ronaldo

S-a aflat care este cea mai mare obsesie a lui Cristiano Ronaldo. Spaniolii de la El Mundo au dezvăluit că are legătură cu rivalul său de-o viaţă, Lionel Messi.

Acesta ar fi fost şi adevăratul motiv pentru care starul portughez şi-a surprins fanii în acest an şi a semnat cu Al-Nassr. După ce a câştigat trofee cu Manchester United, Real Madrid şi Juventus, CR7 a ajuns să joace în Arabia Saudită.

Jurnaliştii de la El Mundo, citaţi de corrieredellosport.it, au anunţat că Ronaldo era obsedat de salariul pe care îl primea Messi încă din perioada în care erau rivali în Real Madrid – Barcelona.

Cristiano Ronaldo se considera a fi cel mai bun fotbalist din lume şi îşi dorea să fie cel mai bine plătit„, a precizat sursa citată.

Reclamă

Mai mult, la o gală în care sa întâlnit cu fostul preşedinte al Barcelonei, Josep Maria Bartomeu, CR7 i-ar fi cerut acestuia să îi spună mai multe detalii despre salariul pe care îl primeşte Messi. Atunci ar fi aflat că argentinianul încasa de două ori mai mult decât el! La numai câteva luni distanţă, ar fi decis să plece de la Real Madrid şi a semnat cu Juventus.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” Vezi toate știrile