Închide meniul

Cea mai mare obsesie a lui Cristiano Ronaldo îl vizează direct pe Lionel Messi. Adevăratul motiv pentru care a semnat cu Al-Nassr

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 ianuarie 2023, 9:55

Cea mai mare obsesie a lui Cristiano Ronaldo îl vizează direct pe Lionel Messi. Adevăratul motiv pentru care a semnat cu Al-Nassr

Cea mai mare obsesie a lui Cristiano Ronaldo are legătură cu Lionel Messi

Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi, adversari într-un meci amical din Arabia Saudită / Profimediaimages

  • Cristiano Ronaldo are o obsesie uriaşă
  • De ce ar fi semnat cu Al-Nassr

S-a aflat care este cea mai mare obsesie a lui Cristiano Ronaldo. Spaniolii de la El Mundo au dezvăluit că are legătură cu rivalul său de-o viaţă, Lionel Messi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acesta ar fi fost şi adevăratul motiv pentru care starul portughez şi-a surprins fanii în acest an şi a semnat cu Al-Nassr. După ce a câştigat trofee cu Manchester United, Real Madrid şi Juventus, CR7 a ajuns să joace în Arabia Saudită.

Care este cea mai mare obsesie a lui Cristiano Ronaldo

Jurnaliştii de la El Mundo, citaţi de corrieredellosport.it, au anunţat că Ronaldo era obsedat de salariul pe care îl primea Messi încă din perioada în care erau rivali în Real Madrid – Barcelona.

Reclamă

Cristiano Ronaldo se considera a fi cel mai bun fotbalist din lume şi îşi dorea să fie cel mai bine plătit„, a precizat sursa citată.

Mai mult, la o gală în care sa întâlnit cu fostul preşedinte al Barcelonei, Josep Maria Bartomeu, CR7 i-ar fi cerut acestuia să îi spună mai multe detalii despre salariul pe care îl primeşte Messi. Atunci ar fi aflat că argentinianul încasa de două ori mai mult decât el! La numai câteva luni distanţă, ar fi decis să plece de la Real Madrid şi a semnat cu Juventus.

Reclamă

Cristiano Ronaldo câştigă la Al-Nassr mai mult decât Messi și Neymar la un loc

Cristiano Ronaldo a semnat cu Al-Nassr și va câștiga mai mult decât Lionel Messi și Neymar la un loc. Oferta primită de la arabi de starul în vârstă de 37 de ani era una de nerefuzat!

Ronaldo a semnat un contract valabil până în 2025 și a devenit cel mai bine plătit sportiv din lume. Va încasa, anual, 200 de milioane de euro. Lionel Messi, câștigătorul Cupei Mondiale, primește „numai” 70 de milioane de euro la PSG.

Jurnaliștii de la thesun.co.uk au întocmit un TOP 10 al salariilor din sport, iar Cristiano a urcat direct pe primul loc după ce a devenit jucătorul lui Al-Nassr. Nu are rival!

Reclamă 4 / 0/3

1. Cristiano Ronaldo (fotbal, Al-Nassr) – 173 de milioane de lire sterline (200 de milioane de euro)
2. Canelo Alvarez (box) – 70 de milioane de lire sterline
3. Lionel Messi (fotbal, PSG) – 62 de milioane de lire sterline
4. Neymar (fotbal, PSG) – 58 de milioane de lire sterline
5. Matthew Stafford (NFL, Los Angeles Rams) – 58 de milioane de lire sterline
6. Josh Allen (NFL, Buffalo Bills) – 52 de milioane de lire sterline
7. Tyson Fury (box) – 50 de milioane de lire sterline
8. Aaron Rodgers (NFL, Green Bay Packers) – 47 de milioane de lire sterline
9. Lewis Hamilton (Formula 1) – 47 de milioane de lire sterline
10. Deshaun Watson (NFL, Clevland Browns) – 46 de milioane de lire sterline

În condițiile date, Ronaldo va primi nu mai puțin de 538.000 de euro în fiecare zi de contract! În fiecare oră va încasa 22.600 de euro, iar în fiecare secundă 6.2 euro.

Cristiano Ronaldo, prima reacţie după duelul stelar cu Lionel Messi

Cristiano Ronaldo a avut prima reacţie după duelul stelar cu Lionel Messi. Atacantul lui Al-Nassr a marcat două goluri în amicalul cu PSG şi a fost desemnat omul meciului.

CR7 a ridicat în picioare fanii prezenţi pe stadionul din Riad. Şi Messi a dat recital şi a deschis scorul încă din minutul 3. După meciul câştigat de PSG cu 5-4, Ronaldo a transmis a postat un mesaj emoţionant pe reţelele sociale.

Sunt atât de fericit să fiu din nou pe teren şi printre marcatori. De asemenea, sunt fericit că am revăzut prieteni vechi„, a transmis Cristiano Ronaldo pe contul său de Instagram.

Ce scenă incredibilă!”. Așa au caracterizat cei de la PSG, în mediul online, imaginile cu Cristiano Ronaldo și Lionel Messi, de dinaintea meciului amical de la Riad.

Înaintea meciului de lux din Arabia Saudită, pe tunelul de la vestiare, Cristiano Ronaldo a mers să-i salute pe cele 3 super-jucători din atacul lui PSG. Portughezul l-a salutat prima oară pe Neymar, apoi a dat mâna cu Kylian Mbappe și a încheiat cu marele său rival, Lionel Messi.

Reclamă

Ronaldo și Messi s-au îmbrățișat și și-au urat baftă, în timp ce zâmbeau. Imaginile care nu s-au văzut inițial la TV au făcut rapid înconjurul lumii, după meciul din Arabia Saudită. Cristiano s-a îmbrăţişat şi cu Kylian Mbappe.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Fotbal extern • 27 mart., 14:42
FOTO
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei
Moto • 24 mart., 18:59
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei. S-a bucurat ca Ronaldo. Jose Mourinho a fluturat steagul la finiş
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Fotbal extern • 23 mart., 22:18
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Recital Messi şi Suarez! Un gol şi un assist pentru fiecare
Fotbal extern • 14 mart., 9:06
Recital Messi şi Suarez! Un gol şi un assist pentru fiecare, iar Inter Miami e în sferturile Cupei Campionilor CONCACAF!